Vintage

Nu vi se pare că vintage are aşa un aer romantic? Dintotdeauna, parcă.

Dar altceva vreau să vă aduc la cunoştinţă. Că suntem o familie de antreprenori! (mă bag şi eu repede-n seamă, ca atunci când felicit vreo rudă şi îi spun că sunt mândră de ea, de parcă aş chiar avea vreun merit. Dar sunt strângătoare de fel, chiar şi de laudele altora…)
Ideea e că veri frumoşi şi deştepţi am vreo câţiva (verişoarele-mi sunt răpitoare de-a dreptul! normal, seamănă cu mine :p), iar acum unul dintre ei s-a apucat de treburi în online. Foarte bine, de acum înainte n-o să mai fiu eu oaia virtual-neagră a neamului! Să ne certe pe toţi că prea stăm pe net, nu numa’ pe cei blonzi.
Omul şi-a deschis magazin online (împreună cu jumătatea lui mai bună :p), vedeţi ce a ieşit: vintage.ro . Noi am făcut un schimb de mailuri şi de păreri, doar că în familie nimic nu se înmulţeşte fără riscuri, nici măcar ideile. Astfel încât, îndrăznesc să apelez la ochiul dv critic pentru puţin feedback.

Ce mi-a plăcut mie, mă-ntrebaţi? Asta şi asta şi asta şi multe, ce să zic… Dar site-ul ăsta cu totul are aşa un aer de Sălişte, care nu ştiu dacă ajunge doar în capul meu sau şi până la dv. Îmi face dor de străbunica mea (a noastră, de fapt), de vesta ei cu nasturi şi degetele albe. De scările de lemn care urcau gălăgios în casă şi mirosul de scoverzi. -Iar acum nu e cazul să vă imaginaţi o ţărănie din Mărginimea Sibiului, că străbunicii mei erau oameni bogaţi, cu casă mare şi viitor domnesc. Taică-meu a crescut cu servitoare, iar dormitorul bunică-mii e cu stema Casei Regale pe el. Şi mai sunt câteva chestii de “pus în vitrină” atunci când vrei să te lauzi, dar chiar nu le mai zic acum pe toate. Mie tot mirosul de scoverzi mi-a rămas, gustul dulce al laptelui proaspăt şi scrâşnetul scărilor de lemn. Şi glasul subţire a’ lu’ Buni-Buni. Nu ştiu de ce nu s-au putut păstra scoverzile şi galbenul scărilor şi prospeţimea laptelui. De parcă un singur glas le-ar ţine împreună… Nici vorbă! Dar le conservă negreşit în amintirea noastră. A strănepoţilor, vă puteţi da seama? Ce noroc!

Articolul anterior

Suprasaturaţie

Articolul următor

Compromisuri pentru o viaţă mai bună

9 Comentarii

 1. si daca facem cerere speciala pentru un favicon de doamne’ajuta, se poate? 🙂

 2. Zany

  cred ca ar atratge atentia mai mult daca ar folosi niste modele mai…vii! 😛

 3. de ce?, folositor feedback, mulţumiri multe. Şi recunoştinţa blondă, că încă mai calci pe aici. După ce m-ai certat la ghiveciul de virgule, nu m-aş fi aşteptat… fii binevenit! 🙂

  Zany, te-ai speriat?

 4. Tavi

  “…niste modele mai vii” – verisoarele cele rapitoare poate.

 5. Zany

  nu m-am speriat, tu, insa ar mai prinde hainele alea viata.. 🙂
  nu crezi? 🙂

 6. Tavi

  …verisoarele…

 7. Zany

  hai ca m-a starnit tavi si sunt curios 🙂
  ia mai zi de verisoarele alea 🙂

 8. haidi, bre, ca nu esti pe subiect!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.182 s