M-am reapucat de mess

După 4 luni!

Hehehe, acum le-a căzut faţa tuturor acelora care mă credeau dependentă de messenger, facebook şi twitter. Dragilor, am un mesaj: doar de blog sunt dependentă! Iar asta e o dependenţă de invidiat. Mi-a adus doar lucruri bune.

Adevărul este că nu i-am simţit deloc lipsa, ba dimpotrivă. Mare confort să ai linişte la propriul tău calculator. Prin offline-urile colecţionate nici nu m-am uitat, precis erau expirate fiecare şi nu avea rost să mă oftic!

Dar, ce să vedeţi, după 2 logări, a 3-a oară mi-am amintit în mod clar toate motivele pentru care “m-am lăsat” de mess în primul rând.

 1. Se blochează calculatorul. Ăla de acasă e cu personalitate, iar ieri cred că era pe stop.
 2. Apoi, oamenii aceia înzestraţi cu un senzor, care nu se simt bine pe fundul lor, dacă nu te buzzîie măcar de 3 ori consecutiv. Dacă tot nu le răspunzi, măcar să aibă certitudinea că te-au enervat. Să mai zic?
 3. Cereri de prietenie obsesive, nici pe astea nu le înţeleg. După ce îţi dau “NU” şi un motiv bun pentru asta (faptul că NU TE CUNOSC?!?!?), mă aştept ca următoarea ta abordare să conţină măcar un contra-argument la reticenţa mea. La îngâmfare. Să conţină un indiciu, ceva, orice, chiar şi o înjurătură. Dar preferăm să lasăm pe yahoo să vorbească pentru noi. Ca noi să puteam tăcea idiot.
 4. Cei care au impresia că mess-ul s-a inventat pentru taclale. De fapt, nu ştiu pentru ce s-o fi inventat mess-ul, dar nu pentru taclale. Nu cu mine, cel puţin.
 5. Cei care au impresia că tu doar asta faci: stai pe mess. Ei bine, dragilor aceia, luaţi aminte: nu toată lumea face pe net messenger şi facebook (dacă a trecut de  hi5)

Azi deja nu am mai observat ferestrele care se deschid în dreapta jos de câte ori intră sau iese cineva. Mi-a fost mai simplu să le ignor decât să le găsesc opţiunea de dezactivare. Şi totuşi, declar că prima seară în care m-am reîmpăcat cu mess-ul, mi-am pierdut noaptea cu el. Nu, nu am stat doar pe mess, însă multitasking-ul nu e tocmai una din aptitudinile mele. Aşa că, treburile au durat ceva mai mult decât de obicei.

Şi nici tinereţile nu mai sunt în forţă. Unde-i vremea când mă culcam la 3 şi la 9 eram fresh? Acu’ îs tot chiaună şi abia aştept weekend-ul să…dorm. Ce credeaţi, că mă apuc de citit?! 😉

p.s. Mulţumesc tuturor celor care m-au salutat la revenirea mea pe mess. Vorbesc serios. Mai bine hărţuită, decât ignorată!

Articolul anterior

Lucruri rămase de la copil?

Articolul următor

Sfârşitul domniei

 1. Zany

  chiar mai, 4 luni? 🙂
  eu ziceam ca stai invisible 😛

  0
 2. si eu am crezut la fel, ca stai pe invisible. (recunosc, si eu mai fac asta, dar nu cand am treaba la pc -atunci nu imi deschid deloc laptopul- ci cand vreau sa vorbesc ceva cu o anumita persoana si nu am timp/chef de altcineva in momentul respectiv)

  0
 3. nope! Not invisible. Not at all!

  0
 4. Valeriu

  Yahoo! Messenger can be credible or incredible! Get one plus one free! Aşa că şi la piaţă dacă vorbeşti contează cu cine te înţelegi.

  0
 5. Hmmm, mda, de o anumita zona a domnului “online” am incercat sa stau si eu departe cateva luni si a mers super. Despre domnia sa Messenger: nu am fost , nu sunt si probabil nu voi fi fan intreaga lista fiind compusa din vreo 4 persoane cu care la aceea vreme aveam de clarificat ceva si era mai simplu asa altfel…ar disparea messul. La FaceBook acolo lucrurile stau diferit DAR evident ca sectiunea de “chat” este in offline permanent asa ca daca vreau unde vreau si cand vreau interactionez iar cand nu…
  Vaaai, acum imi dau seama ca nu ti-am trimis cerere de prietenie :-))) desi nu ma cunosti 😉

  0
 6. ardeleanu'

  La mine sunt 7 luni (în 2010 deloc) și încă nu mă dau bătut.

  0
 7. cetatzeanu'turmentat

  blondo, poti face cateva setari prin care messul nu mai e asa enervant si poti sa ii folosesti partea utila (asta in caz ca vrei sa comunici sau sa stai la mici taclale cu persoane cu care altfel ai cheltui o avere sa stai la taclale 🙂 )

  0
 8. Cristian

  Legat de punctul 4: ce faci cu persoanele aflate peste mări și țări? Nu mai vorbești deloc cu ei? Mie mi se pare o unealtă foarte potrivită pentru comunicare; ieftină și (destul de) bună 😀

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 148 queries in 0.218 s