Dedesubturi delicate

A fost o eră când credeam că motivul pentru care nu putem (răs)purta chiloţi fără elastic sau sutiene semirupte e că (aşa spunea bunica) niciodată nu ştii pe unde te ia cu leşinul şi te trezeşti la spital că te faci de mândra minune! O vreme chiar credeam că din cauza asta aruncăm la gunoi lenjeria intimă şi pijamalele uzate. Că doar în rest nimeni nu le vedea!

La Cluj aveam o prietenă (o mai am şi acum) pasionată de lenjerie intimă. Era genul de fată pe care orice bărbat visează să o aibă drept iubită. Ştiţi cum era la ea în dulap? Seturi de sutiene şi bikinei (şi tata citeşte blogul, de aici nevoia de acest diminutiv, cu toate că el ştie că şi eu port chiloţi. E un obicei pe care-l am de mică.), cu etichete scumpe, agăţate pe umeraşe, păstrate ca nişte mărgele rare în dulap. Ea m-a învăţat cât de frumoasă poate fi orice femeie când o scoţi din chiloţocii de bumbac şi o laşi în cei din dantelă. Iar farmecul vine tocmai din faptul că asta e o frumuseţe prea puţin evidentă, e una ghicită doar de cei cu ochi fin şi obraz subţire. Tot ea m-a învăţat că lenjeria pe care o porţi nu e despre cine te vede, ci despre cum te simţi.

În această eră şi mie îmi plac dantelele fine şi am şi eu umeraşe cu breteluţe subţiri atârnate aproape sexy de ele. Ba am avut şi o fază nebună a pijamalelor de mătase, în care îmi cumpăram obsesiv-compulsiv, chiar dacă eram singura care beneficia de ele. Încă le mai am. Îmi place să le văd în dulap, să le ştiu ale mele, că oricând le-aş putea purta pe sub tricoul cu dungi şi blugii evazaţi. Dar e ca faza cu google, când ştii că poţi avea orice informaţie, doar să vrei, ajungi să nu mai vrei. De ce? Habar nu am. Mediocritatea tricourilor lăbărţate a pus stăpânire pe nopţile mele. Uneori mi se pare că şi pentru spălatul pe dinţi seara aş merita un premiu.

Probabil şi era asta se va sfârşi, lăsând loc dantelelor de pe umeraş şi făcând cârpe din tricouri. Prietena mea spunea că o dată ce începi să te porţi în mătase, nu te mai poţi întoarce la bumbac. E chestie de standarde, cică. Ceea ce nici n-ar fi aşa de rău.

Mai ales că cei de la besensual.ro mi-au făcut o propunere indecentă…

Articolul anterior

Sindromul “prea frumos să fie adevărat”

Articolul următor

Zborurile alese isi asteapta pasagerii

16 Comentarii

 1. Tavi

  “Mai ales că cei de la besensual.ro mi-au făcut o propunere indecentă…” – omg, sper ca nu un banner! 😀

  Iar “mediocritatea tricourilor labartate” poate fi “simplitatea comoda”.

 2. brontozaurel

  hihi, si eu sunt pasionata de lenjerie intima 😀 doar ca in afara de ce au la seturi mi se par totusi cam exagerate pentru mine :”> Ceva in genul Electra Babydoll Obsessive chiar am, doar ca e si cu putin rosu. Imi place mult Dessert Set Obsessive.

 3. Nu-mi spune ca o sa arati margini de matase de sub tricoul marinaresc, de bumbac, intr-un pictorial incendiar 😀

 4. Tavi, mediocritatea tricourilor labartate condamna, sa stii. Asa si comoditatea. Uneori mai trebuie sa stii iesi din ea ca sa savurezi. O reinterpretare a micilor bucurii ale vietii :_)

  zoso, numaidecat.

  brontozaurel, daca intentia era sa zic acum ce mi-am ales eu 🙂 treci in private! :p

  Nicule, nicidecum, dar sunt onorata ca m-ai crede in stare de “incendiar” 😀

 5. Hihi … si eu am fost invatata sa port pe dedesubt numai ceva in care nu mi-ar fi jena sa fiu privita. 😉
  Se spune ca o adevarata doamna trebuie sa aiba in dulapul ei cel putin o pijama de matase. Pentru rasfatul propriu.
  Merci pentru recomandare. Imi clatesc ochii cu minunile de pe site-ul ala 🙂

 6. Tavi

  @copila blonda – momentele de mediocritate si tricourile labartate pot face cateodata obiectul sau subiectul micilor bucurii ale vietii.
  @ciupercutza – toti cititorii acestui post si-au clatit ochii cu minunile de pe site-ul cela’;baietii vor fi baieti si la 30+ ani, iar femeile mereu irezistibile; mai ales cele pe la 30+ ani.

 7. Valeriu

  Acuma să zic şi eu :)) Dupa mine cha’ mai belea lenjerie intimă e setul Eva, simplu, eficace şi biodegradabil, ceva mai feminin decât setul Eva nu se poate, din orice material ar fi şi orice designer.
  Cat despre oferta celor de la besensual… trebe domne’ suport pentru asemenea lucruşoare dragalaşe, acuma nu fac nici o aluzie. Da parcă mă urmareste coşmarul cu o grasă XXL in seturile alea de lenjerie whahahahaha :))

 8. Tavi

  Yep, adu-ti aminte reclama Bergenbier!

 9. Valeriu

  @Tavi nu urmaresc relamele de la TV iar daca Bergenbier a făcut vre-o reclamă nu poate fi decât jalnică, ca şi berea lor dealtfel :))

  Si uite cum de la lenjerie intimă ajungem la bere, ne luăm un kick şi un ban de la Miruna 😀

 10. Tavi

  Valeriu, reclama respectiva a fost surprinzatoare pt o bere ca cea sus pomenita (jalnica bere intr-adevar, ca si sportul pe care il sponsorizeaza).Youtube search supa bergenbier chiloti.
  Iarta-ne Miruna.
  Multumim.

 11. cetatzeanu'turmentat

  blondo, adevarul e ca noi barbatii suntem atrasi oricand mult mai mult de orice e impachetat cu funditza. poate si pentru ca unii dintre noi isi cam rup coltii pentru ca nu stiu sa o desfaca (funditza) cu finete :).

 12. boby

  La 24+, atit de putin conteaza, materialul din care este confectionata lenjeria intima. Totul se rezuma la a te simti bine si confortabil in ea. Restul sunt povesti.

 13. sincer …si in ochii unui barbat … arata altfel o femeie ..cand are ceva de dantela frumos. sau asta depinde de gusturi ?

 14. catalina

  cred ca multe mame si bunici le recita poezioara cu lenjeria uzata si spitalul fetelor lor 🙂 fiindca am auzit-o si eu de cateva ori acasa.

 15. Cristian

  Iar farmecul vine tocmai din faptul că asta e o frumuseţe prea puţin evidentă, e una ghicită doar de cei cu ochi fin şi obraz subţire.

  Deci poate fi ghicită doar de către cei care văd prin pantaloni sau aruncă o privire pe sub fustă?

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 155 queries in 0.377 s