Să avem timp

Ascult valsul pe care şi-au deschis părinţii mei nunta. Nici măcar nu sunt sigură că e ăsta, întrucât îl ştiu mai mult din lălăitul lor retrospectiv. Că alte detalii nu am. Sunt într-o nouă fază, e  era valsurilor pe trilulilu.

Azi nu vă ţin mult, azi vă fac doar o urare: Să aveţi timp.

Şi nu vă gândiţi că e unul din posturile în care mă plâng că nu mi-am spălat vasele de 3 zile. Sau că nici nu mai ştiu cum arată frigiderul pe dinăuntru, de când n-am mai mâncat acasă. Astea-s detalii de percepţie. Schimbaţi percepţia în direcţia fericirii şi vasele se vor spăla de la sine. Sau nu vă vor mai deranja :p

Astăzi vă doresc să aveţi timp să murdăriţi vase.  Să stricaţi perechi de pantofi şi să decoloraţi haine la soare. Să aruncaţi bani pe prostii şi să vă certe părinţii. Să vă sune telefonul în disperare, înseamnă că oamenii au nevoie de dv. Să vă amorţească trupul înainte de-a adormi, înseamnă că sunteţi la cineva în braţe. Să vă faceţi griji pentru copiii dv, înseamnă că sunt deja mari să ia decizii importante. Să vi se strice maşina şi să vă luaţi una noua. E semn că aveţi cu ce. Să primiţi doar invitaţii duble. E semn de fericire. Şi să vă enervaţi că n-aveţi timp să le onoraţi. Când n-ai timp pentru ceva înseamnă că ai pentru altceva. Astăzi vă doresc să aveţi timp să murdăriţi vase.

Şi mie tot aşa.

Articolul anterior

Dominaţia parcărilor

Articolul următor

Test al nivelului de oboseală

15 Comentarii

 1. Cu siguranţă ceva nu-i în regulă cu timpul tău… vezi să nu te moleşeşti de la valsuri, e doar un pas până la depresie. Niciodată nu mi-a plăcut trilulilu…:P
  Pe youtube e era tango-urilor; un pic de nerv, pasiune, flăcări şi precizie.
  Merci de urare, e una din cele mai “la suflet” din ultima perioadă. :*

 2. exact asta incerc si eu sa castig in pluc, timpul de a pierde timp 🙂 si ce pacat ca nu apreciem, never

 3. blogărilă, unele valsuri sunt chiar antrenante, nu e lălăita din pădure..

  jamilla, şi ce păcat că, adesea, când ajungem să apreciem , trezirea are un motiv zguduitor

 4. Drăguţe urări.Şi eu îmi doresc acelaşi lucru.
  E chiar revigorantă o urare fără un motiv evident şi din suflet,nerăsuflata:)

 5. Am norocul sa lucrez cu un tip care a vazut juma de lume (am simtul masurii). A zis ca cel mai surprins a fost in India.Nu de scolitii lor pe la Londra, ci de oamenii de pe strada, a caror mare avere era familia si tolul cu care se invelau noaptea si care-i proteja de insecte si sobolani. Spunea ca de astea doua trebuie sa aibe grija, in rest toate sunt trecatoare….aaa si erau fericiti 🙂

 6. Cristina, mă bucur că ai primit gândul bun 🙂

  Nicule, aşa e. Sunt lucrurile importante şi restul. Vreau şi eu în India, nu că aş crede că exagerezi, dar tot vreau.

 7. Baftă mâine blodo, măcar tu să treci fără stres de chiru 😀

 8. dragut blog..poate facem un link exchange 😛

 9. şi cum a fost la chiru?

 10. Da, mare dreptate ai, când amorţesc e sigur că cineva mă ţine în braţe. 🙂

 11. brontozaurel

  Combina mea frigorifica sta mai mult scoasa din priza. Pentru ca n-o folosesc decat de cateva ori pe an. De vreo 7 ani.

  In mod ciudat, pot numara pe degete hainele si incaltarile care mi s-au stricat in toata viata asta. Poate pentru ca am grija de ele, poate pentru ca am sute si nu ajung sa le port prea des pe nici unele. Am adidasi inca in stare buna dupa 13 ani. Am o pereche de blugi de cand aveam opt ani… de 18 ani. Pe vremea aia erau pe post de pantaloni lungi. Acum sunt pe post de pantaloni scurti. Am sandale de acum noua ani care arata ca noi.

  Mi-a tot sunat telefonul in disperare la sfarsitul asta de saptamana… and I didn’t answer, I just wanted to be left alone.

  Mi-au amortit picioarele. De la cate lovituri de adidasi mi-am luat la sfarsitul asta de saptamana. Acum nu mai sunt amortite, sunt doar mov verzui.

 12. f ffrumoasa urarea mie imi place

 13. akm ma duc akasa sa vezi ce mizerie fac :))

 14. Foarte tare, mai ales desenul 😀

 15. Draguta postare, multumim pentru urare.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 149 queries in 0.184 s