Dove, o experienţă continuă

Aflându-mă în plin experiment cu gelul de duş Dove, pot spune că nu îmi amintesc ultima dată când am perseverat atât în .. (nu în a face baie), ci  în folosirea aceluiaş produs. De fapt nu e gel, e cremă şi face foarte multă spumă. Ceea ce îmi place tare tare de tot, căci spuma, pe lângă că miroase foarte bine, e cea care curăţă.

Iar pielea mea a făcut progrese mari de tot, a observat şi mama, ca să nu ziceţi că-s subiectivă. Acuma, că o fi de la Dove sau de la faptul că n-am mai mâncat prostii în ultima vreme sau de la suplimentele cu a-beta-caroten sau de la cremele de corp…habar nu am. Probabil, de la fiecare câte puţin. Nu stau să dau reţeta pentru o piele perfecta, departe de mine gândul, însă crema de duş de la Dove chiar îmi place. E pe bune, o să-mi mai iau.

Vă amintesc

 • şi de concursul de pe pagina campaniei (ambasadoareledove.ro), vă puteţi înscrie în concurs, eu v-aş recomanda să plecaţi la Barcelona!  (Plus, deja s-au ales două dintre câştigătoare: Lucia Macovei şi Cătălina Coca. Bravo lor şi baftă mai departe!) Sau dacă aveţi chef de împărtăşit lucruri, oamenii au şi blog de campanie.
 • Dar de seminariile de beauty ţinute de Oana Cuzino ştiţi? Şi vestea bună e că nu au loc numai în Bucureşti (17 iunie), ci şi în Constanţa (8 iulie)!
 • Iar când vă plictisesc şefii pe la birou sau vă urlă copiii în cap, haideţi să ne povestim mai multe şi pe facebook, că oricum ne dau ăştia dependenţi pe la TV… Măcar să aibă un motiv pentru asta!

Şi spor la hidratare!

Articolul anterior

Aş vrea să scap din mintea mea

Articolul următor

Să fii student cu “job”

3 Comentarii

 1. Cristian

  Şi vestea bună e că nu au loc numai în Bucureşti (17 iunie)

  Sper că s-a inventat mașina timpului 🙂

 2. Alexandra Brovchin

  sa inteleg ca vii si tu la cta pe 8? daca da, poate dai un semn ;).

 3. Cristian, nici macar nu ar fi fost nevoie, dar ma bucur ca ai zis, e semn pt mine ca inca esti acolo! 🙂
  postul asta a fost scris de muuult timp, fiindca trebuie trimis mai intai spre aprobare la client etc…de asta a ramas data aia acolo. Nu, de fapt, din neatentia mea .

  Alexandra, heheh, nu vin dragguto, eu pe 9 am un ex… da’ merci frumos! data viitoare 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 131 queries in 0.455 s