Caravana Samsung

Sâmbătă, am fost în Băneasa să văd nişte minuni ale tehnologiei Samsung, într-o expoziţie ambulantă, fix în parcarea din faţa mall-ului. Dacă treceţi pe acolo, musai să aruncaţi un ochi. Doar gândiţi-vă bine dacă vă luaţi şi soţiile, că precis se va îmbogăţi lista de dorinţe a doamnelor.

Mai mult m-am dus pentru cafeaua de după, cu Ligia şi Corina, pe care demult nu le mai văzusem şi tare bine prinde câte un pretext din ăsta. După cum zicea Corina că zicea altcineva (persoană importantă), cred că “noi ăştia” (în care cu onoare maximă am fost inclusă) suntem puţini şi ţinem împreună, într-un fel, chiar dacă nu stăm bot în bot toată ziua. Până la urmă şi online-ul e mic şi bine selectiv, cât am concluzionat din experienţa mea de până acum. Sau o fi doar principiul că cine se aseamănă se adună, care funcţionează fără excepţie? Nici nu mai contează, cert e că recent m-am bucurat nespus să-l întâlnesc pe Copolovici într-un cadru total neprevăzut. Nici nu ştie el cât l-am pomenit săptămâna asta! Trebuie neapărat să ajung la Kopel’s, că prea toată lumea mi-l laudă!

Revenind la Samsung şi noua eră a gospodăriei, în care ne cumpărăm sclavii şi îi hrănim la prize, în timp ce noi facem ceva constructiv cu mansarda personală, pot să zic că am căscat bine ochii. Jules Verne s-ar fi enervat precis, că pe asta nu a prevăzut-o. Mi-a plăcut mult aspiratorul Navibot, care umblă singur prin cameră, are senzor ca să ocolească mobila, copiii şi ce alte ciudăţenii mai deţii prin casă. E foarte deştept, plus, se hrăneşte cu fire de păr şi de praf, uneori mai cere şi curent electric. Avantajul e că merge singur să-şi ia şi se întoarce de unde a plecat, pentru a continua treaba. Iar toate astea le ştie din start, nu e ca şi cum trebuie să îl înveţi tu ceva! Apoi am văzut un cuptor cu microunde revoluţionar, cică fierbe până şi ouă. Ceea ce nu recomand, dar na… Nu ouăle fierte, ci microundele. Însă, dacă e musai şi în trend, măcar să fie nişte microunde deştepte şi de ultimă generaţie! Iar o chestie care ne-a plăcut iar foarte mult a fost frigiderul cu afişaj electronic, care se preschimba într-o ramă digitală! Ca un screensaver cu slideshow. Avea şi funcţie de calendar, de timer, o minunăţie! Ba puteai şi lăsa mesaje scrise cu degetul aici! Uneori am impresia că o să ajung la bătrâneţe uitând de ce am învăţat să ţin creionul în mână! Şi habar n-aveţi cât m-am chinuit. După primele 2 rânduri de bastonaşe, m-a scos mama la plimbare, că aveam nevoie de o pauză…

Nu o să zic nimic de faptul că uneori fandările din dreptul maşinii de spălat erau singurele fandări ale săptămânii mele, nici de faptul că mi-e drag să trag cu aspiratorul, fiindcă îmi împrospătează nu numai aerul din casă, ci şi legătura cu al meu cuib, dar astea-s alte poveşti…

*creditul pentru poze revine celor de la Samsung

Articolul anterior

De-a oamenii mari şi ultima ciocolată

Articolul următor

Decalog pentru securitatea online a copiilor

9 Comentarii

 1. ardeleanu'

  Fain. Întotdeauna sunt cu o zi în urmă față de petrecerea ăstui fel de evenimente. Vreau să știu de unde și cum le aflați?

 2. ardelene, caravana cred că mai rămâne o vreme acolo, nu ştiu exact cât, dar sâmbătă a fost oricum doar prima zi. Eu am primit un telefon să mă duc.
  Vezi, dacă nu eşti blondă… 😛

 3. Hehe, mie mi s-a stricat cuptorul cu microunde de vreo luna si tot spun ca il fac bucati. Nu neaparat ca m-as pricepe sa-l repar, dar din moment ce oricum nu mai merge… vreau si eu o jucarie interesanta de facut praf 😀

  Asa ca imi va trebui unul nou… nu stiu ce astept. Probabil sa imi fac timp sa-l fac pe asta bucati, sa constat ca nu ma pricep sa-i fac nimic ca sa nu imi para prea rau ca dau banii pe unul nou… 😕 I got a twisted way of thinking, I know.

  PS – Eu prefer microundele. E mult mai usor de curatat dupa 🙂

 4. E tare interesanta chestia asta ! Aspiratorul ala din ea face toti banii. :))
  Mai fusese odata parca inca o caravana de asta, dar era mai misto parca, mai “UFO style” . :))

 5. ardeleanu'

  @copilă, tot rămâne în picioare întrebarea-mi: de unde află cei ce dau telefoane? 🙂

 6. Aspiratorul ala stie si sa coboare scari? La mine asta ar fi cireasa de pe tort. 🙂

 7. Băi mie mi-a plăcut de aspiratorici. Rău. 😀

 8. Ce-i drept si mie mi-ar trebui un LCD in baie…

 9. Nina, nu, nu cred ca stie si asta. Dar poate urmasii lui vor sti 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 146 queries in 0.323 s