Mi-e dor să se râdă de mine

Dacă ei râd, tu eşti pe drumul cel bun.

Dacă se râde de tine când faci ceva, înseamnă eşti atât de hotărât, încât poţi deveni absurd în determinarea ta. Dar unele  mari descoperiri au fost  mai întâi nişte pure bazaconii. Lasă-i să râdă.

Dacă se râde, înseamnă că tu eşti convins. Şi doar din mâinile celor convinşi ies lucruri. Din gurile care râd se nasc doar hohote şi goluri. Lasă-i şi vezi-ţi de treabă.

Dacă se râde, înseamnă că se teme. Doreşte-ţi să se râdă. Puţini vor fi cei care se vor bucura de reuşita ta. Fără să fi râs mai înainte.

Vedeţi, de asta mi-e dor.

Articolul anterior

Nu vreau să fac liste, dar încerc să fac diferenţe

Articolul următor

Nu numai vorbe, ci şi fapte!

12 Comentarii

 1. nu m-am gandit niciodata la fenomenul asta din perspectiva prezentata de tine. Daca stau sa ma gandesc mai de fiecare data cand se radea de mine in facultate, de fiecare data aveam cele mai tari proiecte 🙂 pentru ca reuseam sa i conving ca ideea mea absurda e defapt geniala. Multumesc de perspectiva

 2. foarte corect am trăit/trăiesc aproape zilnic pe pielea mea asta ….dar cum zici tu, râd de invidie cei din jur …aşa că, la rându meu mă bucur când cei din jurul meu râd…

 3. Eu is rea, nu vreau sa rada nimeni de mine si daca cineva indrazneste, asta ma face si mai darza in bazaconia pe care o fac, de am starnit rasul omului respectiv.

 4. Tavi

  No atunci hai pe data de 17 in centrul vechi, sa sarbautorim pre Sfantul Patrick; te garnisim cu o palarie de’acee’ de-a lor s-apoi radem de tine.Si cu tine.

  “E praznic astăzi, sunt „Toţi sfinţii”,
  Şi din bătrâni e obicei
  În cinstea sfinţilor să bei
  Iar legea n-o ştirbesc părinţii.”
  George Cosbuc – Toti Sfintii

 5. elnino

  nice perspective…subscriu…

 6. Tu…ce-mi place de tine cand vezi lucrurile din perspectivele cele mai neobisnuite. Felicitari pentru prisma prin care culorile fade ale rasului de propria persoana sa fie de fapt niste motivatii interne.

 7. :)))
  na, am ras eu

 8. Omul Dan

  Wow, deci wow!!!! Am o idee, Du-te si fii proasta altundeva!!! Ca aci rad astia 17 cititori de tine. Sau mai bine zis, “Pisa-te sange” sau “Du-te si mori dureros”. :))PS: Cred ca si numarul meu de la pantof e mai mare ca IQ-tau!!!

 9. Suna bine ce spui tu aici, daca ai simtul ridicolului bine dezvoltat si IQ peste medie… in caz contrar risti chiar sa se rada de tine pe buna dreptate.

 10. S-a râs vreodată de tine din cauza faptului că ai blog, că e o pierdere de timp şi că nu-ţi aduce prea multe împliniri materiale?
  Sunt atât de determinat şi hotărât în tot ceea ce fac, încât se întâmplă ca lumea să nu priceapă de unde şi cum de am atâta energie şi forţă. Şi uneori lumea poate încerca să râdă. Eu unul nu-i las, le tai aripioarele şi le explic pertinent, raţional şi uneori agresiv ceea ce se întâmplă în mintea lor (uneori mică şi izolată).
  Simt că mi-e mai bine aşa.
  La bună auzire, Miruna!

 11. Foarte interesanta perspectiva , subscriu ca e adevarata. Nu mare le este mirarea celor care emit “goluri” cand vad cum cei de care rad aduc un plus de valoarea vietii. E un fel de “razbunarea tocilarilor” in viata reala !

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.142 s