Auzi, culmea!

Musai să vă povestesc ce-am văzut pe Facebook, aşa ca puştii ăia care se adună dimineaţa în faţa şcolii şi vorbesc despre ce s-a mai întâmplat în lumea asta virtuală, cine cu cine s-a taguit prin poze, cine cui a mai comentat la poze, etc. E un adevărat mecansim de socializare şi bârfă. Şi ce ne mai place! E hi5-ul noii generaţii.

Aşa… îmi cere cineva prietenia, cică „5minutedeplăcere”, un fel de „baro$anu_25” în mintea mea. Mă distrează ideea de 5 minute, foarte realistă, ar zice unii. Unele. Mă rog. Ocazie cu care aflu – ţineţi-vă bine – de ultima găselniţă în materie de comerţ online, şi anume primul magazin de shopping gratis! Asta e ca şi când s-ar fi inventat ciocolata care nu îngraşă.

Revenind, seeeerios?! Adică, tare aş vrea să fiu eu Toma Necredinciosul într-o variantă mai blondă şi să mi se arate că scepticismul meu şi tot postul ăsta sunt aiuria. Că v-am făcut şi pe dv să pierdeţi timpul cu ofurile mele şi băgatul de vină. Dar, totuşi, parcă am fi în bancurile alea cu „ştii care e culmea…”, unde asta ar fi culmea culmilor, evident.
M-am împrietenit, că deh, nu am nimic de pierdut. Puţină reputaţie, poate, dar dv mă ştiţi demult, aşa că părerea e deja formată. Adică, o prostie în sus sau în jos…

Şi ce să văd, în pozele de la profil, „plăcerea” are tot felul de chipuri. Nu vă imaginaţi nimic ce respiră şi mănâncă, ba nici măcar de fotosinteză nu poate fi vorba. Deci, barosanu’ meu era o varietate de produse, care puteau fi taguite. Am încercat şi eu marea cu degetul, am pus tag pe un ceas tare-tare fain. A fost dragoste la prima vedere, aşa cum mi se întâmplă de obicei!

Şi unde aşteptam eu transformarea în Blonda necredincioasă şi căită, ce credeţi că primesc? În loc de ceas, capăt un cod. Şi cuiul unde să-mi pun pofta de ceasuri şi naivitatea obişnuită. A, şi indicaţia de a aştepta până în 19 martie, când se va deschide magazinul.

Pe principiul, necâştigător, mai încercaţi! Ceea ce mă duce la concluzia că nu mi-am consumat curentul şi tastele degeaba…
Sau, cine ştie, mai aşteptăm.Că tot n-avem altu’ lucru de făcut.

Articolul anterior

Un card de nişă: PINK!

Articolul următor

Nu vreau să fac liste, dar încerc să fac diferenţe

6 Comentarii

 1. Pai ca la jocuri mecanice! Mai bagi un leu ….mai tragi o data 😛

 2. Valeriu

  Păi de aia îi și zice 5minutedeplacere :)) Că 5 minute durează pană vine mailul și codul, pe urma te lămuresti că poate o să îți mai placă pe nooșpe încolo cand se deschide dacă se deschide…
  Era o manea deaia de tractoriști “co’ reclamă șo bomboană îți ia banii de pomană” ceva de gen dar varianta lite adică pe gratis :))
  Poate pana pe nooșpe li-se înzăpezesc serverele și scăpam 😛

 3. Domnule, mie Feisbucul ăsta-mi dă mari bătăi de cap! Toată lumea te invită prin diferite cotloane virtuale dubioase să explorezi nuş’ ce jocuri, teste, compatibilităţi şi horoscopuri. E derutant de-a dreptul. Păi pă vremea meaaa (vârsta de 19 ani n-are nicio relevanţă) dintr-un bip te-nţelegeai şi din două deja realizai o comunicare eficientă.

 4. 5 minute de placere? Doamne, ce-am crezut ca stii detalii intime despre mine :)) Serios: ai un cod, sa-l folosesti cu placere, eu, personal nu cred in coduri. Cred in cash si in marfa contra lui.

 5. Cristian

  @Corina: pe vremea mea nici măcar bipuri nu ne dădeam 😛

 6. Ce imi plac zicerile ce incep cu “pe vremea mea”. Se simte doza de invidie ce macina pe cel care se pregateste sa scrie sau vorbeasca. 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 129 queries in 0.537 s