În liniuţe

personal, mă gândesc la un experiment de trăit 5 zile cu telefoanele închise. Dar, având în vedere că netul ar rămâne conectat, mai e valabilă figura?

(îmi amintesc de un revelion la munte, fără semnal la mobil. A fost atât de fain, fără “uite reţeaua, nu-i reţeaua!”.Ne-am bucurat unii de alţii, fără a bucura bugetele companiilor de telefonie. )

Articolul anterior

Anexă la banner-ul de mai sus

Articolul următor

În acord cu Sinele

13 Comentarii

 1. N-as mai putea sa am mobilul inchis atatea zile – ma trezesc cu oamenii la usa 🙁 Mi-e dor de perioada aia de la sfarsitul anului doi cand faceam asta cu ruptul de lume si cate 2 saptamani. Fara telefon, iar net nici n-aveam pe vremea aia.

  Anul asta insa am avut 3 saptamani in aprilie si 3 saptamani in iulie in care n-am avut calculator… si prin urmare nici net. Si n-am avut probleme. Ba chiar mi-a fost greu sa ma reobisnuiesc sa am rabdare cu netul dupa aia, sa am rabdare sa vorbesc cu cineva pe messenger, sa am rabdare sa citesc bloguri…

 2. brontozaurel, păi şi odată dezvăţată de proastele obiceiuri, de ce te-ai reapucat?
  Că mess-ul pierde timp (eu îl folosesc foarte rar, strict cu scopul de diverse transferuri) si blogurile la fel.. 😛 Adică, uită-te la mine!

 3. este cel mai dubios obiect. e nevoie de el dar iti e atat de bine daca nu suna…..

 4. Dacă ştii că cei din jurul tău nu se panichează şi nu se gândesc că ţi s-a întâmplat ceva îngrozitor, ai putea să încerci. Eu am încercat treaba asta ceva mai mult de o săptămână şi deja unii îşi făcuseră gânduri negre. De-a dreptul negre. Şi nu ştiu dacă-i fain…

 5. Daca nu ma insel asupra personajului atunci, imi amintesc ca intr-o emisiune Doru Stanculescu ( cantaret de folk si arhitect) spunea ca el nu are telefon mobil. Cine vrea sa-l caute fie il suna pe fix, fie vine la el acasa.
  Era felul lui de a protesta impotriva subjugarii individului prin intermediul tehnologiei.
  Partial ii dau dreptate.

 6. e foarte ok fără telefon crede-mă. Eu sunt legat de telefon, am 3 şi sună non-stop. Azi vară am plecat o lună în concediu, fără telefoane. aşa am vrut eu şi a fost extrordinar de relaxant.

 7. Silvia

  prietena din copilarie e o fana inraita a blondelor care gandesc 😀
  :*

 8. :)) ce-am mai ras cand am citit postul tau! Duminica trecuta m-am intors de la munte fara incarcator. De martea trecuta nu mai am telefon functional!

  Cum e? Paaaai, interesant. Am telefon fix si cateva numere de mobil notate pe-o agenda. Supravietuibil, de fapt…

 9. o idee foarte interesanta …ma gandesc si eu acuma cum ar fi sa fac experimentul asta ….

 10. Zany

  hei, copila! 🙂
  in primul rand eu iti fatorez niste scuze! cu prima ocazie iti si explic de ce 🙂
  in aldoilea rand, daca vrei detalii despre reiki, radi si terapiile alea insirate pe acolo, let me know. 🙂
  e pup!
  si sper ca e totul bine! 🙂

 11. Valeriu

  Ciudațel guest postul dar na, fiecare dupa cum simte, sper sa te ia cineva de crescut :p sa iți fie bine, cat despre 5 zile fara telefon se poate, iar netul iarași se poate mai sunt si alții care vor fara net http://www.onedaywithoutgoogle.org/

 12. ar fi o adevarata provocare. si cateva zile mai linistite….

 13. Dutzu

  SA FI FOST REVELIONUL DE LA PENSIUNEA VOIC PE VALEA LOTRIOAREI??? A FOST FOARTE FAIN DAR NU UITA CA OLIVER A AVUT SEMNAL.
  DACA NU LA REVU ALA TE REFEREAI IMI CER SCUZE PT DERANJ
  PPAPAP

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 150 queries in 0.379 s