Vineri seara: între fete şi camere de filmat

sursa: pestrada.info

Articolul anterior

Reclama viitorului (I)

Articolul următor

Gândirea raţională nu e pleonasm

12 Comentarii

  1. Bai nene ce aveti cu promovarea asta fatisa si recurenta a manifestarilor feministe(asa numesc eu intalnirile intre fete)? Ok le inleg rostul pt. ca si eu ies cu baietii, tocmai pentru ca vreau as fiu doar cu baietii, dar nu facem publica iesirea.
    Fataaaaaaa 😛 avem aceleasi drepturi, dar nu o sa fim nicodata egali, pentru ca voua va place sa fiti independente dar in acelasi timp protejate, la fel cum noua ne place sa ne dam cocosi, dar nu suntem in stare sa ne incalzim o farfurie de ciorba.

  2. ce mai radea, tipa in rosu, mondeni.bla.bla:)) frumoasa, filmarea..nu cunosc pe nimeni..in afara de tine, caci te-am identificat, dupa o poza de-a ta:) u are a star. in rest, tinute? nothing special..accesorii (prea multe), bling-bling (moderat) coafuri – interesante (like tipa de la min 3, secunda 19).

  3. domino

    “fensi-trendi”? 🙂

  4. sa schimbi poza pe care o ai pe blog.
    esti mult mai draguta.
    asa s-a vazut din filmarea asta.

  5. Bai nu stiu .. eu is mai incuiat … asa .. Stiu , nu-i nevoie sa mai imi spuneti. dar cand se aduna femeile la un loc , sa mor eu de mai inteleg ceva.. Nu reusesc sa le urmaresc… Doua cuvinte , 15 min ras , 20 min despre un tip , si apoi iar de la capat… 🙂

  6. never again

    (campania commenturilor irelevante a.k.a. spam)

  7. Misto ca v-ati distrat 🙂

  8. Tavi

    Ce de gagici…

  9. Zany

    barbatii usor de impresionat sunt usor de impresionat mai! 🙂

  10. Cetateanu' de birou

    Pentru ca barbatii nu se uita la haine :)) se uita la femeia din spatele lor ( aici poti sa-ntelegi cum vrei) apropo the plach asta e la 2 min de mine.

  11. Blondu

    Cum ar zice un bun prieten de-al meu…Hu-haaa!

  12. M-ai impresionat.Punct

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 150 queries in 0.151 s