“Eşti maxim!”

-noua expresie a la Monica Columbeanu, a cărei lansare a avut loc azi la Măruţă în emisiune. A expresiei, că doamna e demult lansată, popularizată şi foarte consumată. De soţul dânsei, desigur. Aşteptăm să aterizeze. Cu picioarele pe pământ, tot desigur. Sau poate, până atunci, se vor inventa noi bancuri. 🙂

Emisiunile mondene sunt surse inepuizabile de râs şi bună dispoziţie. Mă mai nimeresc şi eu uneori să râd, că în rest nu prea ştiu despre cine-i vorba. (Să-mi cadă telecomanda din mână, când l-am văzut pe Ricky Botezat Martin cu ochişorii ăia doi ai lui, ptiuu, să nu fie de deochi! Şi mai aflu că-i şi din Cluj băiatu’, asta ca element de sporit oftica personală. De precizat că atunci când deschide gura, trece-amoru’ – după cum zicea mama unei bune prietene. Acuma, depinde pentru ce o deschide -aş fi replicat- dar din respect, doar am gândit-o.)

Ceea ce nu pricep eu e cum de Cătălin Măruţă rămâne amic cu toţi ăştia de care face un mişto adorabil. Azi cel puţin, a fost aşa: miştocar şi adorabil (Am găsit şi explicaţia: dacă râzi la o glumă nu înseamnă că te-ai şi prins. A, şi ca să se vadă la TV, unii fac orice . Inclusiv, pe ei de râs!

“Cum îl cheamă pe şofer?” – “Mai contează?!”

Da, Monicuţo, contează. Oamenii se definesc şi dincolo de umbra ta. Existenţa lor poate ieşi din extensia imaginii tale. Toţi ne încadrăm în nişte parametri care ne garantează condiţia umană. Din oficiu. Iar a recunoaşte acei parametri necondiţionat te poate ridica pe tine deasupra altora.

Orice altceva e o iluzie.

(Daţi la minutul 2:19, însă doar dacă momentul vă permite o manifestare zgomotoasă. Măruţă e o mare figură, dar senzaţionalul îl face şi şoferul, cum îi intră în joc. Şi cum râde şi ea, Monicuţa) Miştouri nu fac, întrucât femeia şi-a cizelat considerabil stilul oral, adică discursul. Ce, aţi fi vrut să zic limba? Maternă, evident… 😛 Dar e păcat să creadă că dacă ştie cuvinte comune ca peiorativ, inadvertenţe şi gerontofil are voie să ignore nume proprii.


Articolul anterior

Doar atât

Articolul următor

Ultimu’ non-răcnet: pungile branduite

15 Comentarii

 1. mcDaNmc

  pfaaa Marutza asta e genial, iar soferul parca se abtinea sa nu rada de mistoul pe care l aplica, elegant, Marutza lui Moni :)) Saraca Monicutza!

 2. Zany

  de ce faci reclama prostiei?

  ia vezi!

 3. super tare…cizelata sau nu, prezenta ei in emisiunea HappyHour este mai mult decat binevenita. Marutza e omul care stie sa descoase lumea si de la o fiinta ca asta poti scoate multe perle. 🙂

 4. copila blondă

  mcDaNmc, un luat peste picior elegant. Picior elegant.

  Zany, hai, domne, ca face rating! :)) si buna-dispozitie. Era necesara ca aerul pe cia..

  bastylica, explica-mi, te rog, cu substantivul “fiinta” la cine te referi?

 5. Cel mai misto e ca toate duduile astea batute-n cap care se perinda pe la diferitele emisiuni mondene se prind in unele momente ca sunt luate la misto, dar continua sa-si joace rolul de naive incurabile. Am vazut de curand o astfel fufa….pardon o duduie care se rosise de nervi si de oftica, dar a continuat sa zambeasca tamp.

 6. copila blondă

  bastylica, o, cata generozitate! :))

  Nicule, nu cred ca era cazul aici. Sa se prinda de figura.

 7. Alta Blonda

  Mda..se pare ca `Esti frumoasa, dar esti proasta!` nu e deloc o expresie misogina..my bad.

 8. Andrei

  Moni si-o trage si cu asta, cum o facea si cu Ricky celalant.

 9. da..chiar e distractiv..cred ca o sa incep sa ma uit sie u la happy hour 🙂

  si moni…e una dintre preferatele mele cand vreau sa ma disrez..nu o sa uit niciodata combinatie moni & oana zavoranu 🙂

 10. Al dracu Maruta asta :))… Imi place de el. Aparent radea cu Monica, dar de fapt radea DE ea :))
  Iubesc oamenii astia care au o doza de ironie si stiu sa o foloseasca! 😀

 11. Gizas….=))chiar cand crezi ca nu are ce sa comenteze atunci da cu bata-n balta…:))

 12. Maruta stie cum sa faca audienta. Pisica blanda zgarie rau.

 13. Te-ai uitat si tu la porcaria asta?:))

 14. recunosc mama din poza:)) deschide si el gura la ce poate:D
  Cat despre soferu asta, macar discursul sa fie fluent…ca imaginea’i cu purici:D

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 146 queries in 0.229 s