O pamflezie de weekend


restul poveştii -la Pamflezistul 🙂

p.s. pozele astea din the One (am văzut pictorialul) mi s-au părut sfidătoare. Atunci şi acum. În contextul în care profesorii cerşesc procente din buget şi medicii ameninţă cu greve generale, alţii se laudă cu “bucle perfecte” prin reviste de pretenţii. Nu mă îndoiesc că n-ar deţine doamna ministru genţi şi pantofi de mii de euro, dar… zău aşa?!            Sfidător ziceam?! Mă mai gândesc..

Articolul anterior

Ce folos că ai fost crai, dac-acum de tine-i vai!

Articolul următor

Să popularizăm simţul măsurii!

12 Comentarii

 1. da..sfidator e putin spus..cred ca ar trebui sa se inventeze un cuvant nou care sa reuneasca sfidarea, ipocrizia, meschinaria..etc etc

 2. asta ar insemna ca nu ar trebui sa faca nici un pictorial in nici o revista? ..sa fim seriosi

 3. Blondino… merci tare! Raman dator!

  @BLOG VEDETE – Nu. Cat este ministru in aceasta tara NU ar trebui sa faca niciun pictorial! Ar trebui sa se ocupe full time de ministerul pe care il pastoreste. Ea nu trebuie sa-si faca imagine in tara, ci sa faca imagine Romaniei in si peste hotare.

 4. sophy, da’ eşti pornită şi mata, din câte văd :p

  BV, ar însemna să nu facă pictoriale în mii de euro scăldată, aia ar însemna. Puţină coborâre pe pământ, printre muritorii de rând. Măcar în reviste, că în privat n-am pretenţia.

  pamflezistule, tu scrie acolo, că de inspiraţie văd că nu duci lipsă şi nici de susţinerea blondelor 🙂

 5. ascanioro

  In Romania toata lumea vrea sa fie pe prima pagina indiferent de rangul social pentru ca DOAR imaginea conteaza si tare as vrea sa ma insel dar…

 6. sunt pornita pentru ca mi-e ciuda pe noi ca natie, pt ca suntem ai naibii de destepti uneori si atat de prosti alteori.ne lasam condusi de niste imagini..
  de fapt daca ma gandesc mai bine cred ca asta meritam si ca atat putem. fiecare are ceea ce merita, deci daca ne uitam la acest pictorial ne putem regasii pe noi ca si popor. superficiali, ipocriti, ne place sa etalam luxul si nu stim sa ne facewm treaba cum trebuie..e trist

  ..just shallow waters

 7. Asta e subiect de refulat frustrarile. De scos kkt emotional din fiecare si de aruncat in persoanele publice.

  Da, a facut un pictorial. Mare chestie. Sa fie sanatoasa.

  Da, lumea e saraca. Dar cati dintre cei saraci chiar fac ceva ca sa scape de saracie. Daca ceva merge prost mult timp inseamna ca faci aceeasi greseala si ca e timpul sa schimbi ceva. Asa ca, saracilor care asteptati ajutor din partea statului… ori mergeti la puscarie unde e mancare moca, ori faceti ceva radical si mai lasati facultatile, job-urile usoare dar sigure si alte ganduri gen “ma apuc sa fiu antreprenor dupa ce termin 3-4 facultati si alte mastere”

  Da, chiar nu e sanatos ca toata lumea sa aibe bani. Viata e un joc, iar cu scorul tinem banii.

  Cat despre functia de ministru si functia de fotomodel in “the one” … eh, asta e… Multi sufera de vedetism.

  Chiar are rost sa ne batem capul salivand cu invidie la tanti ministru ?

 8. free cookies 😀

 9. sophy, hai măi, a ieşit şi soarele afară! 😉 ştiu că ai drepatate.

  Alex, nu e aşa. Ştiu că sunt oameni care mor de foame şi alţii care-şi fac cumpărăturile la Milano, mai ştiu că cei din urmă nu sunt vinovaţi nici pentru starea primilor, nici pentru a lor. Dar când vin şi-şi flutură louis vuittoanele prin faţa celor desculţi şi caviarul pe la nasul celor flămânzi se numeşte SFIDARE. Iar numărul respectiv al revistei e fix din perioada scandalurilor cu profesorii şi la scurt timp după greva medicilor. Că turismul a primit porţie dublă ne enervează oricum. Că a primit şi blonde ne putem explica. Dar imaginile alea…mie îmi fac gura pungă.
  Nu are absolut nici o legătură cu lenea românilor. Cu care, de altfel, sunt absolut de acord că există. Dar nu despre asta e vorba.

  somnulescu, mai bine popcorn, se potriveşte cu atitudinea de revoltă de pe cia.. 😛

 10. Dar de ce sa nu insemne, mei BV ? Ce, n-are cine face pictoriale in toata tara, tre sa detasam ministrii ?

 11. 🙁 nu nu, free cookies, popcorn ingrasa mai mult 😛

 12. geminis87

  termenul pentru amestecul de meschinarie, sfidare si ipocrizie caracteristice personajului din imagine se cheama nepasare(desi parca ar merge si nesimtire si tupeu nermarginit…sau o fi tupeu de nesimtita nepasatoare?)

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 149 queries in 0.471 s