Cum a fost

După cum zicea şi Denisa, alte companii nici nu au extensie în .ro, iar Dove invită la conferinţe pe o platformă neutră, să zic aşa, dar totodată foarte populară. Nu vreau să mai bat mult apa-n piuă cu treaba asta, doar voiam să spun că şi pe mine m-a uimit în cel mai pozitiv sens discuţia.

Gagicile au fost mai vorbăreţe decât credeam, plus, şi-au dat drumul la degeţele pe tastatură de mama focului. Adică, de la deodorante şi mirosuri s-a ajuns la poveşti despre zone intime şi bărbaţi epilaţi în somn. Plus, Roxana a fost cea mai dezinvoltă, cel puţin atât cât am prins eu din discuţie.

Am înţeles că în final s-a propus transformarea întâlnirii în ceva obişnuit, ceea ce arată în mod evident că s-a înregistrat un succes. Felicitări Ligiei pentru idee! 😉

Personal, aştept să ne întâlnim şi la cafeluţe mai puţin virtuale, să povestim …chiar şi ce le facem bărbaţilor …în somn. În somnul lor.

Că blondele mai au încă de învăţat 😉

Articolul anterior

Cutremurul aduce oamenii împreună

Articolul următor

Din mici devenind mari

3 Comentarii

  1. A fost foarte tare! Mi-a placut maxim discutia “ca intre fete”. ;)) Unde mai pui ca am castigat si un halat de baie si deodorant. Felicitari organizatorilor! 🙂

  2. Anca, si eu vreau halat!!! 🙂

  3. Gagicile in general vb mult si prost deci no surporize there si despre idiotenii (zone intime barbati epilati in somn (sunt curios ce idioata a facut asta si daca mai e intreaga ..))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 129 queries in 0.189 s