Târgul de mărţişoare

Nu vă duceţi! Am fost azi la Teatrul de Operetă după mărţişoare şi am dat de chestii faine, nu neapărat ce căutam, da’ na.. În special nişte ineluşe din cristale Swarovsky (din principiu le urăsc, mi se par un kitsch pe exagerat de mulţi bani, dar astea chiar erau frumoase) şi nişte coroniţe, buchete uscate şi mărţişoare confecţionate din mirodenii. Erau atât de drăgălaşe că am zis musai să-mi iau şi eu.

Doar că am ieşit să vorbesc la telefon, iar când să mă întorc – prietena mea era încă înăuntru- domnii nu m-au mai lăsat să intru. Am revenit peste vreun ceas, târgul era la fel de închis. Treaba e că închis doar pentru unii, că înăuntru încă mişuna lumea. Am întrebat cât mai ţin aşa, cică nu se ştia. În faţă însă erau nişte domni foarte supăraţi, ziceau că e bătaie de joc, că ei au plătit chirie 10 milioane şi acum şi clienţii sunt ţinuţi pe la uşi. Mna, eu voiam doar mărţişoare… LE: Iar când au fost întrebaţi dacă se mai deschide vreodată, domnii au dat pesimişti din umeri. Probabil că nu.


Oricum, ruşinică!

LATER EDIT 2: retrag ce am zis, e deschis, pe verificatelea, am fost azi, 01.03. Iar mirodeniile de care vă povesteam sunt de găsit pe bungust.ro. Acum ştiu, pentru că mi-am luat 😉

Articolul anterior

Niciodată nu e prea târziu!

Articolul următor

Vreau busola mea

6 Comentarii

  1. eu si ....

    stiu si eu,poate trebiua sa li se atirne cite un “snurulet” si prinsi cu “bolduri” de usa teatrului.Poate-i “cumpara” cineva, iar intrarea devenea….libera., sau poate cristalele nu erau Swarovsky ci diamante si atunci se explica de ce erau atitia pazitori la intrare.
    Sau cine stie ce personalitate trebuia sa apara sa cumpere martisoare?… paza buna este eficenta doar in …trio…trei in unul… caci usa e prea mare pentru unul singur.

  2. Niste “coate-n buzunare”. Cand trebuie sa intervina, nu pot de burta, dar asa-i doare fix in pix. Mi s-a facut sila.

  3. Măh, oamenii nici nu erau de vină. Ei doar executau ordine. Şi după ce m-au refuzat când am cerut voie să fac o poză, nici nu m-au luat la şuturi după ce s-au prins că totuşi le-am făcut poză. Mai multe chiar.

  4. pai de ce era inchis….??? super tare faza…

  5. IO si cu mandrutza mea cea mica am intrat nestringheriti. Am vazutara si noi Swarovski-urile alea. insa nu ne-am atins de ele. Noi am saracit standul cu martisoare din PERU si alte nimicuri din astea.Mi-a placut! 😉

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 131 queries in 0.123 s