Atenţie, e iarnă!

Eu tot la Cluj, unde e un frig de crapă pietrele, cad urechile şi nasul de la loc. Nici nu mai ştiam care-i mirosul ăla de iarnă uscată, când, cum dai de căldură, ţi se şi umple nasul de muci :p Mişto senzaţie. Asta, dacă citeşti despre ea pe bloguri sau ţi-o aminteşti din copilărie. Mie daţi-mi primăvara înapoi, mulţumesc frumos de intenţie.

Sunt pe fugă, am doar trei chestii scurte de împărtăşit:

 • mare atenţie la ţurţurii ce încep să crească din acoperişurile caselor, mai ales când bate soarele pe ei şi încep să pice de la loc. Ideal e să nu nimerească vreo fiinţă vie. Spuneţi şi copiilor.
 • la vremea asta, un alt pericol stă taman pe tirurile vitezomane şi în curbă, mai ales când atributele astea două se manifestă concomitent. Pe ele tiruri se formează bucăţi de gheaţă, care se pot desprinde la viteză sau în curbe. Nu dăm lecţii de fizică avansată, ci vorbim despre lucruri care se întâmplă. Vă zic, am păţit. Şi aşa rău m-am speriat, când am văzut ditamai “bolovanul” îndreptândus-se spre mine, că fix am închis ochii strrrrâns. Am specificat oare că eram la volan? Not nice at all :p Trăiesc să povestesc despre asta, deci iată-mă!
 • un prieten mi-a arătat filmuleţul ăsta, parte dintr-un documentar. Mi-a plăcut mult metafora întunericului în lumină. Doar invers se vede efectul, ceea ce confirmă deznodământul basmului clasic, unde binele învinge întotdeauna asupra răului. Ascultaţi (durează doar 20 minute) şi aplicaţi.

În rest, îmi doresc lalele galbene-n ghiveci, soare cu dinţi blânzi şi pahare de şampanie. Primăvară, unde eşti?

sursa imagine

Articolul anterior

Te-ar tenta o scurtă?

Articolul următor

Afaceri cu sesiunea

14 Comentarii

 1. De cand stau in Bucuresti iarna exista doar ca si anotimp, ba de cand am carnet si conduc am ajuns chiar sa o urasc.Iarna adevarata a ramas undeva acasa la mine si ma asteapta sa ies de la liceu 🙂

 2. Ada

  O sa vina si primavara! Mai e un pic! 😀
  Eu o astept pe coana vara! 😛

 3. mie-mi spui de turturi? treceam pe langa un bloc,cand vreo 10 bucati au aterizat la 3-4 metrii in fata mea…

 4. Iti recomand sa te uiti la tot filmul … Esoteric Agenda se numeste

 5. anul asta nu prea a fost iarna mai deloc….

 6. Vino in Bucuresti, ca-i primavara. Soarele e cu dinti ascutiti dar nu conteaza. Eu nu mai stiu ce-i aia iarna grea:)

 7. Daca totusi ai scris aci, inseamna ca ai scapat cu bine, de faza in care ai tinut ochii strrrransi si erai la volan?

 8. Primavara? Hai ma ce va grabiti asa. Ca io pe iarna asta nici macar nu am vazut zapada. Si tie mai Miruna iti sta gandul la lalele galbene. Vin si alea, nu-i bai! Da de un derdelus din ala cum aveam parte in copilarie, nu ai chef?!? 😉

 9. Primavara e la adapost! Hiberneaza alaturi de ursii bruni. Sa o lasam sa mai doarma un pic! Zapada e atat de alba (pentru cei din Bucuresti se intelege – este gri)

 10. Urasc iarna astept vara 🙂

 11. era sa imi cada unul in cap si doamnee is imennnnnnsiiiiii fiecare are aproape 1 m lungime…e horrible…am avut parte de zapada muuuuuuuulta….(bine sunt la 156 de km de cluj deci mnah :>), asa ca inca nu astept primavara, sau o astept dar parca nu vreau sa se termine iarna 😀 si in plus odata cu primavara apar si variantele de la bac :-< :))) trist 😀

 12. raluca

  hehehe, vara direct! nu vreau iarna, primavara si toamna, vreau doar o vara continua 🙂

 13. Am impresia ca va dura mai mult decat ne asteptam pana va veni primavara. Cat despre aventuri mortale cu masina, sunt mare amator. Am trecut pe langa moarte dupa 4 rasturnari cu o Dacie. Cineva de sus vegheaza asupra nelegiuitului!

 14. nina, nu am păţit nimic 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 152 queries in 0.448 s