Vise pentru părinţi

Pentru că vine Crăciunul. Pentru că în ultima vreme mă uit cu admiraţie şi gura deschisă la tineri asemeni mie, care îşi fac plinul la maşină din buget propriu – ăştia sunt cei mai fericiţi – sau care măcar pot face un cadou în nume propriu şi nu indirect. Ştiu, facem ce facem şi tot la bani ajungem. Tot aşa cum inviţi musafirul în sufragerie la început, dar în final tot din bucătărie îţi pleacă ( 😉 ) E ceva, domne.

Din primii mei bani primiţi din bursa de la facultate (să nu credeţi că-s vreo tocilară uitată pe conexiune la net, dar şi blondele învaţă 😉 ca să nu scoată dintele greşit :p ) i-am făcut mamei primul cadou în adevăratul sens, de la mine. Că până atunci şi de atunci încoace au fost numai de la ea pentru ea, practic.

Iar de multă vreme mă tot gândesc: dacă aş avea banii… banii mei pentru cadouri… cred că aş lua nişte bilete la DisneyWorld , Florida. Am fost acolo în liceu şi am plecat promiţându-mi să revin cu mama şi tata de mână. Cred că ne-am distra ca bezmeticii. Taică-mio ar fi primul la cele mai cele nebunii, iar mama s-ar ţine cât mai departe şi s-ar lăsa foarte greu convinsă. Da’ mereu o corupe tata, are el nişte formule magice pe care le aplică 😉 -Aici fără detalii, vă rog.

Eu vreau la Disney cu ai mei, pentru că investiţia în clipe e cea mai bună dintre invenţiile pământului. Tu ce le faci alor tăi cadou? (ce le-ai făcut la vremea respectivă -poate-mi dai idei 😉 – sau ce ai face dacă… )

Articolul anterior

Invitatii, cu drag

Articolul următor

Şi blondele votează

7 Comentarii

 1. Andrei Bugeac

  In primul rand felicitari pentru bursa,tine-o tot asa;in al doilea rand felicitari pentru intentia de a-ti face parintii fericiti si pentru eforturile in acest sens.Nu e rea ideea cu Disney,dar probabil ca orice cadou le-ai face parintilor de sarbatori ei vor fi la fel de multumiti stiind ca te-ai gandit la ei.Iar vremea cand o sa poti face ce doresti si din buget propriu nu e asa de departe:)

 2. The….(Disney)….. world is not enough. Daca suntem la capitolul impliniri de vise un pic fanteziste dar nu imposibile si daca punem pret pe clipa foarte mult …atunci cred ca as organiza o reuniune de clasa cu oameni pe care nu i-au mai vazut de mult, la care tin si pe care sunt putine sanse sa-i vada. Una scurta de o noapte, nu mai mult..sa fie ca un vis frumos care se destrama dimineata

 3. Ehh bursa nui chiar bani tai 🙂 si nu te mai disculpa ca inveti …

  Da ma rog ca vine Craciunu ma lasa rece rau …

  Eu as merge aici
  http://www.youtube.com/watch?v=j6g1j5589MA
  Cred ca la anu Portugal here i come 🙂

  Eu nu am o relatie deosebita cu ai mei dar nah mie nu miau luat masina 🙂 mi-am luat-o eu … asta e diferenta …

 4. vai.. dar cred ca o sa-ti treuiasca multe burse…

 5. ai bursa? niste bani in plus pentru donatii 😛

 6. Mie îmi plac florile. Mama e educatoare şi primeşte o grămadă, mai ales de sărbători, şi mi-a tot repetat să nu îi iau flori. I-am luat odată o carte şi dacă ţin bine minte a citit-o (nu o mai văzusem de mult timp afundată în lectură)

 7. Atunci cand investim in clipe..investim in fericire :)..si pe masura ce trece timpul valoarea ii creste atunci cand ne amintim.
  Eu nu stiu ce cadouri voi face anul asta parintilor.excursii nu imi permit decat pana in parc,sa ii fac cinste cu benzina nu merge…deci cred k le voi pregati o mancare delicioasa facuta chiar de mine :d in premiera.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.156 s