Ceasu’ al doişpelea la Talentul anului

Zice că scorurile sunt strânse şi calitatea pe măsură. Până în 1 noiembrie mai aveţi vreme -cei interesaţi- să trimiteţi mail la premii@ioanchirila.ro. Da’ în mail nu ziceţi ce-aţi mâncat aseară şi nici pe care l-aţi văzut prin Herăstrău cu blonda la purtător. Ziceţi şi voi ceva deştept, ceva interesant dintr-un punct mai puţin paparrazzo de vedere. Adică, oamenii caută talente, pe bune.

Şi eu cred că e în beneficiul acestui popor ahtiat după ţoale de firmă, însă zgârcit când vine vorba de stomatolog, să ajute pe drumul spre lumină pe cei care merită să aibă reflectoarele pe ei. Vorbesc serios. Dacă vă place sportul şi vă pricepeţi, nu mai staţi şi puneţi mâna pe taste, apoi faceţi click şi trimiteţi materialul. Nu trebuie să fie mega-profi, însă trebuie să arate bucuria de a scrie pentru sport. Pentru că Ioan Chirilă înseamnă ceva. Deci, scrieţi doar dacă vă roade pasiunea şi vă dă insomnii noaptea. Că altfel, mai bine lăsăm pe alţii să se ocupe de lucruri adevărate şi noi citim cancanuri între timp. Dar cu cât încercăm să ne oprim mai repede, cu atât mai bine.

Şi zic asta, fiindcă se dă şi un premiu. O trambulină pentru spirite jurnalistice, anume un contract de colaborare cu Evenimentul zilei, timp de trei luni. Cel de-al doilea clasat va fi recompensat cu o colaborare cu unul dintre cele mai populare site-uri de stiri din Romania – Hotnews, avand, de asemenea posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist.

Baftă, să nu mă uitaţi în discursul de mulţumire! :o)

Articolul anterior

Liftul

Articolul următor

Şefu’ nostru, stăpânu’ nostru

6 Comentarii

  1. … ce-a pățit articolul ăsta ? Ai vărsat apă plată cu lămâie pe tastatură ? :))

  2. Adi, in seara asta nu ma mai pot opri din a+mi da cu firma si numele blogului in cap! grrrrrrr
    era un paste din word, neverificat. si de data asta nu mai e wordpressul de vina 🙁

  3. Mie-mi spui … momentan blogul meu e căzut 🙁

  4. Copiaza postul, da i paste in Notepad (cred ca Times New Roman 10 sau 12 trebuie), copy, paste pe blog, si gata! Tot scrisul are acelasi font 🙂

  5. Andrei Bugeac

    Ce va luati mai de fata ca arata nu stiu cum scrisul…ce daca are tot felul de litere…continutul conteaza…deci blonda nu uita un mic discurs de multumire pt mine ca iti iau partea:D

  6. si eu m-am tot gandit sa particip… da nu am inspiratie pe moment. sper sa il scriu maine…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 137 queries in 0.431 s