De Zilele Bucurestiului stateam in loc?!

Mi-am abţinut criticile şi argumentele doveditoare până după minunatul eveniment. Am avut drum prin capitală săptămâna trecută şi am vrut să bem o cafea la Carrefour-ul de lângă autostradă. Dincolo de faptul că a fost o întreagă aventură să intri şi să ieşi de pe centura capitalei, oraşul se pregătea de petreceri. Doar şi merită, că totul e pus la punct, nici NU gropi în asfalt, nici NU canalizări defecte, nici NU ape abundente. Că din cer, că din pământ, nu prea mai ştiai, care de unde. Şi nici, care pe unde…

Centura Bucuresti

Centura Bucuresti

Centura Bucuresti

Aşa că, dacă tot n-avem ce face cu bugetul, că tot le-avem pe toate, facem chef. Nu ne lipseşte nimic, păcat că n-avem ce-i mai important…

Frumoasă capitala noastră. Nici dacă intenţionezi s-o ocoleşti nu scapi de impresia ce ţi-o lasă… Dar românul petrece, că doar viaţa-i scurtă şi alegerile-s pe noi.

Articolul anterior

Ca de duminica

Articolul următor

Morgeneaţa Zen

13 Comentarii

 1. bucura-te ca nu stai in Bucuresti, aici prin V e mai k putin, dar nici noi nu suntem departe

 2. hai mă, şi eu mă pozam ieri cu ţărani şi domni ce arătau contemporani cu Caragiale. A fost frumos de zilele Bucureştiului

  Şi Bucureştiul e frumuşel, dacă ajungi (apuci) să intri în el

 3. O capitala de kkt intr-o tara si mai de kkt cu oamenii cei mai de kkt …

  Si zici ca vrei sa vii la Buc stai in Cluj Sb ca e bine acolo mai gasesti si urme (greu da gasesti) de civilizatie aici fix ….

 4. Cum sa-ti zic eu tie… in Bucuresti ar fi extrem de misto, de cool, de trendy, fancy daca ar si avea grija cineva de el. Momentan fiecare fura cat poate, fara sa-i pese cuiva de cei din jur. Asta e!

 5. Cristian

  Centura capitalei nu se afla in administrarea primariei din cate stiu eu. De altfel, de fiecare data cand sunt alegeri se face tam-tam pe tema asta.

  Si n-o fi cel mai frumos oras (intr-adevar Sibiul e frumos din cate am vazut eu), dar merita sa locuiesti in el. Nu poti sa spui ca e cel mai groaznic loc unde sa locuiesti.

 6. blondo… who’s the one with issues now?

 7. Andrei, prin centru nu e asa, acuma nici sa nu exageram…

  No, Ligio, daca asa ii, poate ma convingi sa ma mut acolo 😉

  funny, tu intelegi ce vorbesti?! ca eu sunt in ceata

  Buddha, daca si cu parca se plimbau pe-o barca 😀

  Cristian, o sa tin minte

  cetatene, cetatene…

 8. Nu Buddha, in Bucuresti ar fi extrem de cool, de fancy etc, daca nu ar fi bucurestenii in el.

  A se nota ca sunt bucurestean get-beget. Si nu ma mandresc.

 9. I have only one thing to say “Baldabac!!!”

 10. Acum 3 ani, cand m-am mutat in Bucuresti, totul parea foarte roz. M-am ratacit azi cu masina si am ajuns prin Baicului…n-ai vrea sa vezi 😐 Bine ca am iesit rapid din zona 😀

 11. @Ahilosu – da, e o gluma buna ce ai spus tu, dar nu sunt de acord cu asta. O conducere serioasa ar aplica niste strategii de civilizare fortata si toate ar merge ca pe roate.
  Si cand zic civilizare fortata ma refer la amenzi sa ne usture bucile pentru orice chistoc aruncat pe jos, ma refer la ridicat de masini din toate intersectiile etc.

 12. Cristian

  @Buddha: te crezi vreun Rudy Giuliani de Bucuresti – http://en.wikipedia.org/wiki/Rudy_Giuliani#Law_enforcement? 🙂

 13. Ahilosu, asta e ca aia: frumos oras, pacat ca e locuit. Sa stii ca am vazut si popoare lispite de bun simt, dar traind in orase curate.

  iulia, :))) maine plec din nou la buc, o sa-mi iau si un colac, just in case

  Elsa, chiar roz?!

  Buddha, da. si o completare. servicii care sa umple golurile civilizatiei.

  Cristian, blondele multumesc pentru link 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 151 queries in 0.377 s