Cine n-are pensionari sa-si cumpere!

Îmi povesteşte azi bunica mea (o poveste de pe la una din cucoanele ei auzită):

Începe aşa: după un fapt real.

Cică e coadă mare la ceva ghişeu. Mulţi domni şi multe doamne (predomină vârsta a treia) aşteaptă. Apare un alt domn mai zvelt şi mai târziu venit pe lume (mai tânăr, adică) cu nişte hârtii în mână, vizibil grăbit. Cu îndrăzneală ieşită din comun, ignoră coada formată şi se “bagă în faţă”. La care, un cetăţean (aşa se exprimă bunica) îi atrage atenţia foarte politicos: Trebuie că domnul nu ne vedeţi şi pe noi aici, că aşteptăm. La care, izbucneşte ăsta că da, m-am săturat de voi!!!sunteţi peste tot! nu mai pot, dacă ar fi după mine, v-aş împuşca pe toţi!

Iar domnul de la coadă îi răspunde calm: De acord. Dar să începem cu părinţii şi bunicii dumneavoastră.

Articolul anterior

Alarmă!

Articolul următor

O săptămână frumoasă tuturor :)

15 Comentarii

 1. genial raspunsul dat de domnul de la coada 😀

 2. Dea

  Da..foarte tare replica batranului, parca suna a banc, dar e bine ca oricum i-a cam inchis gura aluia :))

 3. Vreau sa spun ca pe “desteptul” ala l-as pocni. Cum sa tratez un om asa?!

 4. Câtă lipsă de respect… toţi îmbătrânim… what goes around comes around

 5. Voi ce intelegeti prin pensionari? de la ce varsta incolo …?

 6. ei, tineretul revolutionar… urat din partea lui, dar foarte bun raspunsul bunicului! Cu foarte bun simt al umorului… negru!

 7. excelent raspuns!
  Imi vine sa plang, bunica mea a murit in 2006 si ii simt lipsa foarte tare!nesimtitul ala nu are parinti si bunici?traieste singur?sa- i fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Eu sunt de acord cu tanarul! Nu aruncati inca rosiile!!! Zic… sunt de acord cu tanarul montat pe o chestie dintr-aia de intins oameni. Legat de maini si picioare si… invartit la roata!

 9. cea mai tare replica pe care am putut s-o citesc recent ;-)))) !

 10. Foarte tare… Am scris si eu despre pensionari. Sunt ca niste copii cateodata, dar, de multe ori au un spirit alert si obiectiv.
  Nesimtiti ca tinerelul care nu respecta randul sunt peste tot si te lovesti de ei indiferent daca esti pensionar sau nu. Domnul care l-a “articulat” verbal a dat dovada de multa intelepciune si de un calm iesit din comun.

 11. Ana

  aplauze pentru replica 🙂

 12. genial raspuns…mai rar asa ceva.

 13. da foarte genial răsounsul domnului de la coadă…
  Să vă spun şi eu o mică chestie că uneori şi ăia mai mari sînt aiurea. Eram la poştă să-mi plătesc o factură şi eram singurul în faţa ghişeului şi eram primul.. deodată apare un om care e cunoscut în oraş că are nuş ce firme, magazine..are bani şi casieriţa m-a ignorat instantaneu. la care eu îl apostrofez pe domn că eu eram primul şi să păstreze cursul bun al lucrurilor..El îmi dă replică că nu m-a văzut…atât de ignorant e el, scârbă cu bani că nu vede că un copil e în faţa lui? E aşa important încît să mai aştept un minut????????

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 154 queries in 0.412 s