Are You The Favorite Person of Anybody?

M-am uitat de câteva ori la filmuleţul ăsta. M-a pus bine de tot pe gânduri, fiindcă e întrebarea care ne chinuie zilele şi nopţile, căci, nu-i aşa, cum prindem un moment de plictiseală, cum ne apucă văitatul şi căinatul după te-miri-ce duduie care-a dat cu flit ori vreun prinţ călare spre alte domniţe.

Şi am ajuns la concluzia, că întrebarea cu adevărat importantă e “Who is your favorite person?” Fiindcă să simţi tu, să te transformi în iubire va fi mereu o trăire îndestulătoare şi cu efect de bumerang. Prima condiţie ca să fii iubit e să iubeşti. Iar reacţia se va declanşa într-un ritm cuviincios şi natural, dând naştere unor poveşti demne de tipărit pe hârtie. Şi de cele mai multe ori, cel care iubeşte mai mult e cel care e şi mult mai…fericit.

Well, are you?

via Bogdan

Articolul anterior

Unii cumpara prosoape, altii sosete. Tu ce manie ai?

Articolul următor

Puicute bune in jacuzzi

11 Comentarii

 1. Nu nu sunt si nu cred in ofera dragoste ca vei fi iubit

  Eu cred ca daca esti bun esti luat de prost

 2. Sunt de acord intr-o mica masura cu funny videos.
  Cat despre ultima fraza” Şi de cele mai multe ori, cel care iubeşte mai mult e cel care e şi mult mai…fericit” mi se pare a fi deloc realista.Dragostea trebuie sa fie de ambele parti,e aiurea sa iubesti pe cineva dar acea persoana sa nu te iubeasca.E un caz in care eu as prefera sa nu iubesc deloc si niciodata.

 3. oana

  Tot aud chestia asta ca “daca esti bun,esti luat drept prost”..ok si cel care te ia drept prost cand esti bun,cum e? rau si inteligent?chiar merita sa incercam sa fim rai pt a purta o masca in fata unui astfel de etichetionist care o da in bara chiar cu etichetele? 🙂

 4. Milka

  Uite si oameni fericiti: eu sunt persoana favorita a Fulgai si ea e persoana mea favorita. Da, Milka si Fulga, doua branduri diferite, unul european, altul autohton, fraternizeaza. 🙂 (si nu e o gluma)

 5. Da e bine sa ai masti cine e capabil sa vada dincolo bine cine nu sa fie sanatos

  Si nu e vb cu sa incercam sa fim rai da nici vb aia ajuti pe toti (eram si eu asa) si nu e bine ca se intind porma considera ca esti dator sa ii ajuti mereu sau te iau de ptost am oameni pt care as face orice si ei cred ca ar face acelasi lucru da ma stiu cu ei de 10-15 ani si am trecut prin n cacaturi impreuna …

 6. “daca esti bun, esti luat drept prost”? înseamnă că sunt prost grămadă. Eu iubesc o lume întreagă şi nu-mi trebuie nimic în schimb. E greu să vă explic… Cel mai simplu/greu este să-ţi iubeşti aproapele.

 7. Skyrain nu ma lua cu Dz unii nu cred in abureala cu Dz biserica credinta …

  Eu ma refer cand esti genu ala “care ajuta toata lumea” estiluat de prost ..

 8. Eu sunt de acord cu funny videos, de multe ori când eşti bun, eşti luat de prost. Oamenii te folosesc când au nevoie, de la plătirea unei facturi de telefon şi până la altceva, oamenii speculează şi văd bunătatea ca pe o slăbiciune.

 9. Este o slabiciune si una mai mare

  Mai bine esti mai prost cu capu da nu “saritor” sa ajungi sa fii luat de prost

  In general oamenii buni cum zic eu pe la munca sunt aia care nu comenteaza care vor primii promovari din an in paste si tot asa …

  Intr-o lume rea tre sa fii si tu mai rau … cam asta e ideea

 10. @ funny: Nu te-am luat cu nimic, nu ştiu ce e Dz. Doar îmi exprimasem o părere personală, poate prea personală şi da, are legătură cu Dumnezeu. O să renunţ la a mai face comentarii, mă voi rezuma doar la a le citi.

 11. gie!pe felie!

  da pai..eu o sa fiu on-topic cu filmuletul(nu ca altii)…daca mi s-ar pune intrebarea ..i-as zice ca am fost la multe persoane favorit(nu numai iubite)..dar sunt gaozar si le-am cam lasat balta (e felul meu de a fi cred).asadar nu cred ca mai sunt favoritul lor…acum sunt favoritul cuiva…poti fi chiar tu si te voi lasa balta si pe tine ,mwhahahahhahaaaaaaaaahaaaa

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 147 queries in 0.182 s