Explicaţie referitoare la anticoncepţionale

…despre care spuneam că au aterizat negreşit într-un alt orificiu decât cel destinat. Astea sunt poveşti din cabinete medicale.

Aici continuarea: O pacientă primeşte pilulele gratuit (ele se distribuie în cabinete de planning familial sau medicină de familie), tocmai din dorinţa proprie de a nu mai lăsa urmaşi bătuţi de soartă, pe drumuri. Ştiţi bancul ăla “Cel mai pun contraceptiv e aspirina. -Păih, cum, aspirina?!?!?! -Dada, Aspirina. Ţinută între genunchi.” Şi cum abstinenţa plăcerilor trupeşti cade de pe lista soluţiilor, şi treaba se întâmplă şi din dorinţa medicului de a contribui la salvarea acestei societăţi aflate într-o evoluţie exponenţială. Viteza e atât de mare, că de-abia ţinem pasul. Viteza ăstora de-a produce “bebei”, evident.

Se întoarce individa după vreo 4 luni, cu dureri de burtă şi nervi că n-or dat roade pastilele miraculoase. Păih roade dă numai inconştienţa unora, aş spune eu. Medicul constată că e purtătoare de prunc în pântece. Purtătoare de o ilegală doză de prostie, aş spune eu. (Noroc că nu mă-ntreabă nimeni :p) Şi o întreabă pe preanefericită, de ce nu a mai venit după alte pilule. Că o cutie ajunge o lună. După care, gata, s-a dus cu fericirea! La care, minunată, zice că nunu, că ea încă mai are din ele! Mda, şi un copil adiţional în burtă. Care nu se ştie dacă va supravieţui bătăii ce o paşte acasă. Recapitulând modul şi LOCUL de administrare, se constată că doamna greşise orificiul…

Perlele de bronzat: sunt ca nişte biluţe compacte de pudră, o găselniţă în industria cosmeticii, peste care plimbi un pămătuf fin şi te bronzezi în obrăjori, pe decolteu şi pe unde mai vrea pămătuful tău. Asta e poveste de la o distribuitoare Avon.

Îşi cumpără perle din acestea o fată mai de pe la sat, dar înstărită, cică. Şi după o vreme, se plânge că la ea nu au dat deloc rezultate. Cum le folosise? (repet, ele se aplică aşa ca pudra, pe faţă) – Le înghiţise.

Poveşti din astea mai am nenumărate 🙁 Cât timp aveţi? :p

Articolul anterior

Scrie fără cască…de voie, de nevoie

Articolul următor

Schimbarea la faţă

10 Comentarii

 1. :)) foarte mult timp 😀 mai ales la birou ;))

 2. keep going…the time is such a relative thing….depinde de cat timp ai tu!

 3. lasa ca si medicii sunt superficiali la noi uneori si am intalnit adesea la tara cazuri in care le dau anticonceptionale dar nu le explica cum se iau. Ce le e greu sa zica ca se iau pe gura, dimineata (seara) in fiecare zi si cand se termina sa vina sa mai ia. si sa o puna sa repete, dar nu medicii ii arunca o cutie de parca tot poporul e farmacist, medic sau intelectual, desi si din astia am vazut destui luand pastile aiurea!

 4. calin, oamenii nu sunt atenti cand vorbesti cu ei. Sau sunt atenti, daru uita apoi. Unii uita si cand ii programezi. De aia unii medici ofera o carte de vizita cu data si ora.
  Nu sunt tot timpul medicii de vina 🙂

 5. Cred ca in felul asta se descopera diferite chestii misto… In curand o sa apara si miturile… “anticonceptionalele tonifiaza si intaresc sfincterul”, “perlele de bronzat albesc dintii” …

 6. @copila blonda : totusi exista si medici precum cei descrisi de calin . Nu se poate padure fara uscaturi 🙂

 7. Buddha, esti tare optimist :))

  Mihai, din pacate asa este. Dar cred ca e important cum punem problema, stii… ca sa nu se ajunga la asta

 8. Ce pot sa zic prostia e nelimitata …

  Ce bine ca nu am stat cu asa specimene 🙂

 9. Dea

  Am auzit si eu de o tipa care a inghitit niste capsule de la Avon.Mai precis niste chestii micute din cauciuc in care era un ulei, pentru ten evident.De din astea e plina lumea!

 10. Voi cum credeti ca i-au nastere bancurile ….?
  Stiu pe cineva la tara care a inghitit la greu supozitoare desi avea impresia ca sunt mari si scarboase :)>

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 132 queries in 0.173 s