Vaticanul recunoaşte: da, există extratereştrii!

Nu am ştiut. Iar declaraţia e de ceva vreme făcută, am găsit-o în presă de la mijlocul lui mai 2008. Oricum, probabil că una din dovezile faptului că într-adevăr există o formă superioară de inteligenţă e faptul că aceasta nu a încercat să ne contacteze 😉 . Mai multe aici.

p.s. Aşa cum până acum s-a negat treaba asta şi acum e brusc recunoscută, aşa cum Kennedy a trebuit să moară (eu cred că asasinatul său a avut legătură şi cu intenţia lui de a publica anumite rapoarte despre extratereştrii) oare câţi mai trebuie să moară până cineva va recunoaşte că avem formula vaccinului anti-cancer şi leacul pentru AIDS?

Articolul anterior

Funcţia întreţine organul

Articolul următor

În România, până şi vacile sunt nesimţite!

 1. Victor

  Si eu cred ca exista leacul impotriva virusului HIV. Magic Johnson cum de a scapat? 🙂

  0
 2. Pai eu unu cred in Extraterestrii dar in DZ nu …

  0
 3. victor, pe vremuri existau razboaie, mai mureau astia pe capete. Da’ acuma?! Noroc cu cate un uragan ca mai rezolva din problema, oricum planeta e suprapopulata, nu? de asta nu avem noi acces la multe chestii… ata ete I guess.

  funny, pt mine DZ nu inseamna decat diabet zaharat :p daca vrei sa traduci, ca eu nu citesc ganduri

  0
 4. a recunoscut acum vreo saptamana un fost astronaut in direct la un post de radio din america. a spus ca adevarul ne este ascuns. a spus si cum arata extraterestrii. din pacate nu mai stiu numele lui dar daca te uiti in arhiva ziarelor sau televiziunilor (chiar si din romania) sigur gasesti.

  0
 5. Chiar am citit azi un articol în ziar pe tema asta… dar hai să nu ne amăgim singuri. Cât de prost tre să fi (sau mai bine zis… cât de arogant trebuie să fii) ca să crezi că esti singura formă de viaţă în univers? :)) adică… pana mea, e MULT spaţiu acolo 😀 LOGIC că sunt şi alte fiinţe out there!

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 160 queries in 0.183 s