Felicitări românilor. Nu suntem chiar toţi tâmpiţi.

Nu mi s-a întâmplat de multe ori, să fiu la pe plajă şi să nu plec printre primii.
Eah, azi a început lumea să-şi strângă catrafusele de pe la 11 jumătate.
Bravo, măh, aţi înţeles în sfârşit! (De fapt, râde ciob de oală spartă, care rar a reuşit de când nu mai merge cu mama la mare să nu îşi uite carnea la soare. Ultima dată m-a costat un carton de ouă şi o baie în albuş -apropo, ajută şi nu lasă urme– Deocamdată n-am prăjit decât peştele de la cină, nici un milimetru pătrat din pielea mea de blondă vopsită. Şi ţineţi minte, fără mama 😀 I’m a big girl now. )

Am văzut copiluţi cu şepcuţe pe scăfârlii şi mame alergând cu factorul de protecţie după ei.
M-au disperat micii extratereştri hiperactivi şi părinţii lor indiferenţi.
Am depistat o aglomerare fonică de kurtoş colaci, seminţe şi porumb. Fiecare la zeeeeeeeeeece mii. Acuma nu ştiu dacă noi sau vechi. Că ţin la sănătatea mea digestivă. Greşeala e a clienţilor acestor urlători ambulanţi. Că le cumpără marfa şi întreţin piaţa. Da’ aşa e românu’, mâncăcios.

A, şi încă ceva n-am înţeles niciodată. De ce să mergi în concediu părinţi plus copil plus una din soacre. Nu văd afacerea pentru nici una din părţi. Adulţii se chinuie îngrozitor cu micul mofturos, ăla e scos din ritm şi debusolat total. Dar nu e vina lui că e aşa. Iar baba e pe post de ţinut lumânarea, sau cum? A, nu, bonă la copil. Păih, dragilor, dacă nu sunteţi în stare să vă ocupaţi de odraslă nici măcar o săptămână, mai bine v-aţi fi cumpărat pastile anticoncepţionale şi v-aţi fi ţinut departe de activităţi stresante de genul educării unui prunc. Ieşeaţi mai ieftin, bag mâna în foc.
Că în afară de ăia frumoşi şi deştepţi (care e musai să se înmulţească, vă rooog!!!), nu tre’ să aibă toată lumea urmaşi. Fie-vă milă şi nu invadaţi!

p.s. în legătură cu ăştia, mai am o curiozitate: oare cum s-au cazat? 😉

Articolul anterior

Connecting to Vama Veche

Articolul următor

Primul ajutor. Acordat.

1 Comentariu

  1. LittleMissHappy

    tatal cu fiul si mama cu soacra/mama ei :>
    mare e gradina lui Dzeu.. si plina de toaaate vietatile 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 122 queries in 0.472 s