Vampiri energetici

Ştiţi bebeluşii ornaţi de către tuşa preferată cu o sfoară roşie din categoria legaţi borcane? Cică are rolul de protecţie împotriva deochiului. Chipurile, sunt unii care se minunează în asemenea hal de felul în care arată puiul de om că îl şi fericesc cu o ditamai starea de rău.
Superstiţiile sunt destinate tuşelor şi vecinelor, oamenii cu IQ peste numărul meu de la pantof au alte credinţe.
Însă deochiul popular îşi găseşte explicaţii prin transferul de energii.
Există oameni, care fură energie de la alţii. În general, cei bătrâni de la cei tineri sau cei slăbiţi de la cei aflaţi mai în putere. Unii fac chestia asta intenţionat, alţii inconştient. Iar capacitatea de a suge energia nu are absolut nici o legătură cu IQul mult blamat.
Aş putea înşira cu precizie numele unor vamipiri energetici dovediţi mie. Sunt persoane, în prezenţa cărora simt că mi se face somn, mă ia o blegeală generalizată şi un frison plăcut. Conştientizez ce mi se întâmplă, dar totodată mă simt cumva paralizată. Şi nici nu mă pot mişca din loc.
Dacă scriu, de exemplu, începe să-mi tremure mâna şi nu mai pot coordona creionul între degete.
Iar episodul ăsta mă lasă, întotdeauna, secată de-a dreptuţ şi foarte foarte obosită.
Azi am vorbit vreo zece minute cu unul din vampirii mei energetici ştiuţi. Şi culmea, acum îmi dau seama, că toţi sunt femei.
Aşa o durere de cap m-a plesnit, că mi-aş înfige un ac în creier, să eliberez presiunea internă.
Supersiţii? Nu ştiu. Dar ştiu că mi-ar plăcea să existe şi pentru mine puncte de alimentare cu combustibil

Articolul anterior

Lămuriri la postul cu îngheţata

Articolul următor

La Bancă în epoca de piatră

 1. Gigone-inginer energetician (pe bune!)

  cumva … autosugestie ?
  Nu cred neaparat in chestiile astea, ar exista niste forme de transfer de energie ce-i drept dupa parerea mea, dar cred ca sunt mai mult dictate de inconstientul nostru si de prejudecatile legate de persoana cu care intram in contact. Constientizate sau nu. Adik ma gandesc ca si eu am persoane in jurul carora ma simt bine si vesel si sunt eu insumi, si persoane langa care ma timorez, care nu-mi dau voie sa fiu eu insumi. Aparent … asta fara nici un motiv, pentru ca nu-mi sunt nici superiori nici inferiori. Cred ca pur si simplu sunt antipatice inconstientului meu ;)). Eu la randul meu observ cum anumite persoane in jurul meu isi reprima personalitatea langa mine si devin nesiguri pe propria persoana.
  Dar refuz sa cred ca cineva poate fura energie de la mine, tin kilowatti-ora in portofel cu mare grija :D.

  0
 2. energy

  Inca sper ca acest post e scris pe un ton ironic, iar tu nu crezi in existenta unor asemenea fiinte …

  0
 3. cojedkaia

  …cine stie…poate exista…nu am de unde sa stiu:)))

  0
 4. o blonda cazuta... pe ganduri

  😉

  0
 5. Radu Gaspar

  Dacă vrei să intrăm în feng-shui şi alte chestii de genul… îţi pot ţine o polemică de câteva ore pe subiectu ăsta… doar din ce-am citit şi auzit.

  Multe dintre cultele asiatice consideră că fiecare fiinţă are o energie proprie; se numeşte ki dar de persoane care să te sece de energie n-am auzit… tu cred că te referi mai mult la plictiseală, monotonie, conversaţii “de rutină”, etc. :))

  0
 6. hei poate ai dreptate!

  0
 7. phei poate exista

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 148 queries in 0.245 s