Primii zece ani îs grei, pân’ ajungi în anu’ trei!

Oficial, îmi merge bine …în vacanţă!
Neoficial, îmi merge şi mai bine! 😉
La ora 11.16 mi-am predat lucrarea şi am ieşit ţopăind din sală. Aş fi chiuit de bucurie, dar unii încă mai scriau. Nu ştiu să zic dacă manifestările se datorează excesului de ştiinţă, vacanţei începute ori razelor solare.
Oricum, am hotărât să pun punct poveştilor cu handsfree. Aşa că am ajuns la examen cu 5 minute înainte de a începe şi vorbind la telefon. M-am aşezat urgent în prima bancă şi nu mi-am ridicat privirea din foaie. Am ieşit salutând politicos şi mi-am văzut de arcurile mele din…ştiţi voi unde.
Apoi m-am gândit aşa: Oficial sunt la jumătatea minunatei şcoli. Din toamnă, o să intru în jumătatea aia ultimă. Adică mai este încă atâta.
Sunt un parazit social şi mă disperă chestia asta. Nu mor de foame şi nici dezbrăcată nu umblu. Iar bani, nici măcar nu trebuie să cer. Da’ taman aia mă calcă pe nervi. Că îi primesc aşa, picaţi.
Sunt un om în toată firea (bine, cât jumătate de om în toată firea, dar când vine vorba de consum, fac faţă, de nu mi-e ruşine!), am nişte pretenţii dar nici o obligaţie. Şi când tre’ să-mi pun burta pe învăţat mai întâi încep cu a mă plânge.
Vreau să fac ceva să ies din amorţeala asta. Aşa că, dacă are cineva vreo idee strălucită, pe care nu o poate pune în aplicare decât cu o blondă care gândeşte alături, şi care să aducă şi îmbogăţirea, count me in! Da’ fără gânduri bolnăvicioase, păcătoşi mici ce sunteţi!
Pe de altă parte,
am 22 de ani şi oficial nici o grijă pe capul ăsta blond. Sunt în vacanţa mare, şi da, mă bucur de ea ca în clasa a doua. Şi vă fac în ciudă tutror celor care se coc la lumina neonului cu licenţa în faţă. Exact cum voi mi-aţi făcut în ciudă în fiecare din celelalte veri, când sesiunea era gata pentru voi, iar a mea nici nu începuse. Na, să vă văd acum!
Glumesc.
Felicitări colegilor care au ajuns în anul patru. Celor fără handsfree.
Şi succese nebune, limbariţe de muieri cicălitoare celor care au de susţinut licenţe zilele astea.
Un strop de noroc şi cât mai multe pile la sport pentru tinerii care dau BACul.
Şi… ce să zic, … daţi un telefon când aveţi timp, eu o să fiu pe la ştrand…

Articolul anterior

Sissi, Kaiserin von Osterreich

Articolul următor

Doar o îngheţată la patru linguriţe

9 Comentarii

 1. Radu Gaspar

  “Vreau să fac ceva să ies din amorţeala asta. Aşa că, dacă are cineva vreo idee strălucită”

  uite una bună… GET A JOB! :)) sunt rău ştiu 😀

 2. o blonda cazuta... pe ganduri

  okay, da nu stiu sa fac nimic. cine crezi ca m-ar vrea?

 3. Cine? EU?!

  important nu e sa te vrea cineva, ci sa-i vrei tu pe cei care te vor… si atunci sigur iti va placea ceea ce faci 🙂

  ps: eu m-am angajat de ceva vreme… crede-ma, e mai bine sa ai vacanta mare! oficial, sunt in vacanta, am terminat de 2 zile cu sesiunea… neoficial, m-am intors la servici, n-am concediu si nici nu stiu cand prind. savureaza fiecare clipa de libertate si fiecare banut care vine singur!

 4. o blonda cazuta... pe ganduri

  multumesc. amin! 😀

 5. DeA

  Se aseamana unele randuri cu …ce as fi putut sa spun si eu , dar de vieneri incolo.Maine l-as da daca s-ar putea doar sa scap si eu…sa fiu in vacanta.
  Distractie placuta la strand

 6. Ahilosu

  Zici ca te bucuri, dar nu e de fapt trist? Asta nu inseamna oare ca ar trebui sa te angajezi?

  Mi-e sila de momentul in care voi da licenta si, cel putin teoretic, ar trebui sa ma angajez. Nu e nevoia de bani, ca momentan fac destul, atat cu blogul cat si cu baschetul, dar poate e nevoia de afirmare.

  Norocul meu ca fac master-ul si-mi mai da 2 ani de libertate frate. Sau poate inc-o facultate.

 7. shmirtzic

  dintre berile de la hard rock iti urez un calduros “si eu vreau la strand”

 8. o blonda cazuta... pe ganduri

  @ahilosu: foarte tare, frate!

  @shmirtzic: Sa fie! 😉 hey hey hey

 9. Anemari

  Ai un blog foarte interesant, ti-am vazut comentariile de pe blogul lui Tudor Chirila si asa am ajuns pe blogul tau, un blog care are o blonda desteapta ca proprietar. Multa bafta in continuarea la facultate si acum, vacanta placuta.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.166 s