Astazi n-am chef

Am inlaturat optiunea de postare comentarii sub anonimat.
Cred ca e timpul ca romanii sa invete sa isi asume orice miscare, fara a se ascunde.

Azi n-am chef de scris cu diacritice.
Azi-noapte am visat ca vizitam un loc superb, multa verdeata, soare si o terasa din piatra alba. Eram cu ai mei. In visul asta mai fusesem. Noutatea, de data asta, consta intr-o femeie care ne-a intampinat. Primitoare. Zambareata. Parca ne astepta de mult si se bucura pentru noi. Ca ne aflam acolo. S-a apropiat, mi-a prins barbia in palma si a zis: Doar copila asta e trista.

Si azi toata ziua mi-au rasunat cuvintele ei in creier. Parca imi simteam colturile gurii cazute, parul murdar si cearcanele umflate. Asta n-am visat.
Ma dispera si vremea. Toti spun ca e frig. Eu nu imi dau seama si nici sa-i cred nu mai pot…

Articolul anterior

Iubirea, un lux. Pe sârmă

Articolul următor

J.K. Rowling. Alice Năstase

3 Comentarii

 1. aikisan

  A, si ai vazut ce-a zis Tudor vizavi de final – la asta te invitam si eu si-ti atrageam atentia ca una e vorba, alta e fapta.

 2. o blonda cazuta... pe ganduri

  clar, practica ne omoara.
  O prietena tocmai mi-a atras atentia [ea niciodata nu reuseste sa scrie aici] ca e f adevarat ce zic eu akolo, da k ei i-ar placea si o rochie scumpa dusa la petreceri elitiste. Si ca e sigura ca si mie mi-ar placea.
  da, e f adevarat. DIN CAND IN CAND. dar nu TOT TIMPUL. m-ar obosi si m-ar anula.

  Ceea ce cred ca mi-ar placea cel mai mult, sa am posibilitatea sa ma imbrac si sa am unde merge. Si evident, cu cine. Dar sa refuz in functie de bioritmul meu de acasa 😉

 3. DeA

  Ma bucur ca macar acum am reusit si eu sa las un comentariu…dar vad ca desi pana acum nu am putut trece peste aceasta “bariera”, mi-ai transmis tu ideiile..Mai eu tot la aceeasi parere am ramas..Kiss U!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 130 queries in 0.157 s