Cand greseala sta in alegere, nu iti ramane decat speranta. dar imi zicea cineva de curand ca speranta e cea mai mare curva.

Cica unul era exact opusul meu, iar contrariile ori se atrag ori sunt atat de departate ca nici nu se observa. si chiar daca se atrag, nu stii niciodata pt cat timp.

Cica altu era prea “pamant” ca sa se combine fericit cu “aerul”, cu toate ca unele puncte erau castigate din caracteristici comune gen gandire,individualitate, intelectualitate.Poate chiar dualitate. Dar cand caractere diferite ridica ziduri si darama iluzii, fisurile pe cord se dovedesc letale pentru iubire.

Cica altu era prea posesiv, ii placea ca ce-i al lui, al lui sa fie. si dimineata si la amiaz si seara. 100% si fara intreruperi. metaforica exprimarea, fara trimiteri printre randuri. oferea mai mult decat era celalalt dispus si pregatit sa primeasca. nu cunoastea importanta libertatii si independentei. si cand aerul ce il inspiri nu iti satura plamanii, te prinzi oricat de aiurit ai fi, ca ceva nu e in ordine. iti strangi jucariile si pleci. mai duci cu tine amintirile cadrelor fericite.

Cica altu nu poate sa inoate pe cat de repede zbor eu. m-a prins in plasa unui santaj emotional tocmai datorita inconstantei sale in miscare si indeciziei in dorinte. Dar zice-se ca in final ei sunt cei care pierd, iar noi cei care ne evaporam. ca aerul ce suntem…

Cica aer si apa nu merge, nici aer si pamant, doar aer si foc, uneori.

Cica pentru a ajunge la ceea ce iti doresti, trebuie sa inlaturi toate obstacolele din drum.

Cica barbatii sunt porci, dar si femeile sunt proaste -ma scuzati, dar e adevarat!

Cica atractia aprinde scantei si declanseaza cutremure, dezlantuie pasiuni si agita fluturasii din burta. Dar zic specialistii ca secretul unei relatii de lunga durata intre un el si-o ea este compatibilitatea.

Iar marea lectie a acestei saptamani, este ca uneori compatibilitatea asta iti este confirmata in 15 minute la telefon si infirmata in 5 ore in oras. Ca fluturasii pot merge la culcare, dar nu inseamna ca tre sa le si pui parastase deja. Nu orice galagie goala trezeste bataia aripii de fluturasi…

Ca nici ei nu au fost porci [cu o mare exceptie] si nici tu proasta, doar cam prost sincronizata in hotarari. Ca greseala nu e nicidecum a lor, ci a alegerii voastre. Obiectul ales nu prezinta greseli de fabricatie, doar nu a fost asortat corespunzator. Si atunci nu mai e pus in valoare, poate genera chiar diverse leziuni sentimentale. De ambele parti.

Am bifat morala. Iar cand o sa-mi pice careva cu tronc, n-o sa intreb constelatii, nici astre; doar o sa fiu atat de ocupata… 😉