Cand si tacerea este un raspuns

M-ai intrebat de unde te cunosc? M-ai intrebat ce scoli am invatat? Si ti-am raspuns ca nu sunt banci pe lumea asta care sa-mi spuna cine esti. Sunt simtaminte, tinere baiete, pe care nu le vei putea vreodata intelege. Sunt intuitii si increderi, ce multi n-ar zice ca exista. Dar eu le stiu pe ale tale, caci le-am vazut pe toate bine.

M-ai intrebat de ce te caut, m-ai intrebat de ce pe tine? Si ti-am raspuns, nici eu nu stiu. Stiu doar ca-n zilele cu ceata, in zilele cu frig si ploi, imi amintesc a ta privire, si timpul sta si el sa-si aminteasca…

M-ai intrebat de unde-atata continuare, m-ai intrebat cata rabdare, sa mai am… pana la vara? Nu, dragute, timpul trece, batranetile n-asteapta. Azi copii, maine mosi tineri, eu am obosit sa rumeg. Dar de vrei, la tine-n palme sta o soarta ce te roaga sa o tii sfios aproape. Daca nu, las-o sa zboare. Multe palme sunt pe lume. Multe fericiri imprumutate. Multe inimi cauta stapane.

M-ai intrebat cata distanta-i intre doua puncte A si B, cu ce viteza calculata vrea B sa se intoarca-n graba? Si ti-am raspuns ca nu conteaza, sunt matematici complicate. Sunt ecuatii grele tare si specialisti cu titluri groase. Care arata rezultate valabile in lumi virtuale. Doar realitatea de la noi din casa e cea adevarat maiastra. Esenta ei ne e indicatorul si… glasul, drumul catre noi. Iar sa-l gasim e-o linie dreapta, sau e si asta complicata?

Articolul anterior

balada usilor inchise

Articolul următor

Si daca as putea, as fi tripleti…

6 Comentarii

 1. Andy

  auzi, tu astea le scrii din viata ta sau le imaginezi? nici nu conteaza,da ala care se simte ca e vb de el, e mare fraer.

 2. o blonda cazuta... pe ganduri

  singurul raspuns pe care ti-l pot da e ca oricine “se simte” citind asta, e un mare frAIEr. pentru ca intotdeauna cel care pierde e fraierul.

 3. aikisan

  Iti accept autoritatea, ca “voce” de maestru. Imi place stiulu, si eu il intrebuintez. Poate se trage de la Osho?!

 4. o blonda cazuta... pe ganduri

  Mi-ar placea sa cred ca se trage din adancurile circumvolutiunilor mele, insa apropoul tau nu ma poate decat flata 😀

 5. Zany

  mie imi suna a poezie. profund!

 6. yneedtrust

  fericirea nu ti-o poate da nimeni..ti-o poate doar lua.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.159 s