Cand si tacerea este un raspuns

M-ai intrebat de unde te cunosc? M-ai intrebat ce scoli am invatat? Si ti-am raspuns ca nu sunt banci pe lumea asta care sa-mi spuna cine esti. Sunt simtaminte, tinere baiete, pe care nu le vei putea vreodata intelege. Sunt intuitii si increderi, ce multi n-ar zice ca exista. Dar eu le stiu pe ale tale, caci le-am vazut pe toate bine.

M-ai intrebat de ce te caut, m-ai intrebat de ce pe tine? Si ti-am raspuns, nici eu nu stiu. Stiu doar ca-n zilele cu ceata, in zilele cu frig si ploi, imi amintesc a ta privire, si timpul sta si el sa-si aminteasca…

M-ai intrebat de unde-atata continuare, m-ai intrebat cata rabdare, sa mai am… pana la vara? Nu, dragute, timpul trece, batranetile n-asteapta. Azi copii, maine mosi tineri, eu am obosit sa rumeg. Dar de vrei, la tine-n palme sta o soarta ce te roaga sa o tii sfios aproape. Daca nu, las-o sa zboare. Multe palme sunt pe lume. Multe fericiri imprumutate. Multe inimi cauta stapane.

M-ai intrebat cata distanta-i intre doua puncte A si B, cu ce viteza calculata vrea B sa se intoarca-n graba? Si ti-am raspuns ca nu conteaza, sunt matematici complicate. Sunt ecuatii grele tare si specialisti cu titluri groase. Care arata rezultate valabile in lumi virtuale. Doar realitatea de la noi din casa e cea adevarat maiastra. Esenta ei ne e indicatorul si… glasul, drumul catre noi. Iar sa-l gasim e-o linie dreapta, sau e si asta complicata?

Articolul anterior

balada usilor inchise

Articolul următor

Si daca as putea, as fi tripleti…

 1. Andy

  auzi, tu astea le scrii din viata ta sau le imaginezi? nici nu conteaza,da ala care se simte ca e vb de el, e mare fraer.

  0
 2. o blonda cazuta... pe ganduri

  singurul raspuns pe care ti-l pot da e ca oricine “se simte” citind asta, e un mare frAIEr. pentru ca intotdeauna cel care pierde e fraierul.

  0
 3. aikisan

  Iti accept autoritatea, ca “voce” de maestru. Imi place stiulu, si eu il intrebuintez. Poate se trage de la Osho?!

  0
 4. o blonda cazuta... pe ganduri

  Mi-ar placea sa cred ca se trage din adancurile circumvolutiunilor mele, insa apropoul tau nu ma poate decat flata 😀

  0
 5. Zany

  mie imi suna a poezie. profund!

  0
 6. yneedtrust

  fericirea nu ti-o poate da nimeni..ti-o poate doar lua.

  0

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 155 queries in 0.105 s