Și o veste bună

De la voi:

Am fost la ea acasa si am livrat ce era de dus. A fost foarte complicat sa ne gasim, imaginati-va dialoguri precum: Spune-mi ce vezi in fata ta. -Ce vad? Nimic nu vad.

Pe ce strada stai? -Pe o suta cinci.

Pana la urma ne-am gasit, s-a bucurat foarte tare, inclusiv de numarul de telefon al consultantului in alaptare. A zis ca i-a pornit laptele, ca nu mai e apa chioara.
M-a intrebat daca nu am si ceva de mancare. Nu aveam.
I-a zis unei fetițe care a venit s-o ajute și care a ținut bebelușul până i-am arătat cum se umblă la cărucior:

-Ai grijă, să nu-i frângi gâtul, că ăsta nu-i păpușă! Dă-mi-l încoa. A luat ea copilul și a adus alte ajutoare.
A, si m-a cerut de nasă. Pe mine, pe voi, pe blogul ăsta, habar nu am. Cert e ca n-am stiut răspunde.
La plecare, mi-a zis:
-Multumesc, nașă!

Asta îmi mai lipsea 😜

Articolul anterior

Nu pot să scriu altceva decât asta…

Articolul următor

Lăsați totul și beți o cafea cu cine vreți voi, duceți copilul la ștrand, faceți dragoste în loc să dormiți

51 Comentarii

  1. Adela

    Ai reusit! Sper ca asta te-a facut sa crezi din nou in oameni. Bravo, Miruna! Sa nu te schimbi niciodata! Sa ramai acelasi om cu suflet cald care sare sa ajute!

  2. Roxana

    Felicitari ,Miruna!!!
    E minunat sa poti face pe cineva fericit! Se vede pe fata ei!!

      • Roxana

        Daaa! Sunt sigura ca i-ai facut o mare bucurie! Sunt convinsa ca pleaca la drum cu speranta ca are un copil binecuvantat… nu si-ar fi imaginat ea ca poate avea atatea lucruri pentru copil,intr-un timp atat de scurt! Ai facut posibila o minune !

  3. Iulia D.

    N-ai vrut tu sa ajuti? Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Ai intrat in hora, joaca pana la capat.. Sa vezi cand oi fi cumatra! :))) Glumesc!
    Ma bucur din suflet ca pana la urma v-ati gasit! Prea era frumos gestul tau sa se fi terminat asa ca ieri… Sunt curioasa ce motive a avut de n-a venit initial…

    • Și-a cerut iertare, citez, îmi cer iertare multă, a zis că a mers cu bebelușul la medic. Nu am cerut detalii, pentru că deh.

  4. Gabriela F.

    Felicitări Miruna! Ești un om minunat cu un suflet imens!!!

  5. Bunica cu bundita 🙂!

    Ai împlinit o mama 🙂!!!!La mai multe împliniri !!

  6. Camelia

    Binili invinge!

  7. Gabriela

    Faceți loc că vine nașa
    Nașa, nașa
    Vine nașa bogătașa
    (Nu m-am putut abține, cu melodia asta făcea mișto de mine soțul meu cand am botezat).
    Lăsând gluma la o parte, ești foarte tare. Felicitări!

  8. Andaz

    Eu ma gândeam ca te-o fi văzut azi la TV și și-a adus aminte ca trebuia sa va întâlniți ieri.
    M-am tot gândit azi la postul tău de ieri, la cât erai de dezamăgită. Ma bucur ca v-ați găsit!

    • Mulțumesc de gândul bun. Mă îndoiesc că are tv acasă. Mă întreb dacă are alte lucruri, mai importante, dacă știi ce vreau să zic.

  9. Cris b

    Ma bucur mult. E o ‘intamplare’ frumoasa. Cu tot cu peripetii…
    Felicitari, Miruna & team ☺

  10. Raluca Stoia

    :))
    Frumos!

  11. Oana

    Ce mult ma bucur! Erai asa trista aseara.. Am plans acum cand am vazut pozele😭😭😭😭 pe bune

  12. Silvia R.

    Felicitari! Esti super tare! Ai reusit sa schimbi viata unei mame si bebelusului ei. Cu siguranta nu te va uita! Bravo tie!

    • Nu cred că am reușit să o schimbăm, din păcate. Cred că e doar cât și-au mai scos capul din apă după o gură de aer…

  13. Cristina

    Se vede ca e fericita si isi da silinta sa isi ingrijeasca bebelusul cat poate de bine. Ca tu si cititorii/cunoscutii tai ati ajutat un om care chiar avea nevoie de asta ma face asa sa… nu imi fie lene/teama sa am o initiativa de a ajuta atunci cand am ocazia. Multumesc!

  14. Ce zambet frumos are copilasul. Foarte frumos ce ai facut, bravo tie si blogului! Sa va traiasca fina ☺

  15. Andreea

    ma bucur ca ai reusit! asta e schimbarea de care avem nevoie – faptul ca putem face fiecare dintre noi in parte un bine aproapelui de langa noi. Uitam ca ne nastem privilegiati si ca ducem o viata “in puf” prin comparatie cu viata altora oe care, de multe ori, ii judecam in loc sa ii ajutam. Felicitari! Si ar fi minunat sa il botezi. Pilda bunului samaritean…pana la capat!

  16. Toate se intampla cu un scop!

    Si sa stii ca intradevar “Cine se aseamana se aduna”! Esti un om minunat care are tragere doar la oameni minunati. Pornind de la tine se intampla toate astea.

    Noi… te admiram si te iubim pentru ca esti ATAT de usor de iubit, prin ceea ce esti, ce emani si, mai ales, ce faci.

    • Meritul meu e destul de mic în toate astea, dar îi transmit soțului. Va aprecia, la câte ture a dat în jurul pieței Matache.

  17. steluta

    Yay!!! Vai, tu, stii ce ma bucur! Zici ca mi-ai adus mie, asa ma bucur ca misiunea s-a dus la bun sfarsit si e cu happy end pentru tine si pentru ei 🙂

    Yay!

  18. Daniela

    Saracii oameni … Felicitari pentru ce faci, cum poti si cand poti. Ajutorul dat va reveni intotdeauna multiplicat.

  19. panea regina

    este emotionant implicarea ta,parca ma vad pe mine,in urma cu 30de ani…oameni nevoiasi au fost si vor mai fi,important este solidaritatea umana!Va felicit!Viata are sens!Merita traita cu decenta,onestitate si mai ales implicare!Sa fiti binecuvantati!

  20. Catalina

    Fetita mea de 1a5l e Miruna Ioana. Îmi doresc când creste sa fie cu un suflet bun și curat asa ca al tau! De fiecare data când îți citesc postările ma gândesc la ea..

  21. Ce emotionant! Toti cei care-ati contribuit la bucuria asta sa stiti c-o sa vi se intoarca inapoi! ❤️

  22. Poate in loc de nasa, ai putea fi “nasa de ocazie”. Si nu numai tu, dar oricine vrea sa faca un bine. Cine stie, un program “nasa de ocazie”, un fel de godmother-mentoring? Un grup Facebook unde mamele si tatii pot dona articolele pentru bebelusi de care nu se mai folosesc sau le pot vinde la preturi cu mult mai mici. O donatie de timp ca “nasa de ocazie” ca sa dai sfaturi, suport si ajutor mamelor care au nevoie. O colaborare cu asociatii care ar putea intermedia comunicarea cu mamele care au nevoie de ajutor. Just thinking…
    Bravo pentru perseverenta! Si pentru ca nu te-ai dat batuta! Si pentru toata mobilizarea! Tot inainte, putin cate putin, asa schimbam lumea.

  23. Anda

    Felicitari, Miruna! Schimbările mici fac diferente mari. Iti multumesc si tie si celor care au ajutat. Imi redati increderea in normalitate si omenie.

  24. Nu exista bucurie mai mare, decat sa stii ca ai putut ajuta pe cineva, care chiar are nevoie. Eu am fost copil sarac, dar mama Ana, bunica mea, de m-a crescut, imi spunea mereu ca, daca poti ajuta, sa ajuti. Si asa a facut mereu, din putinul ei a dat si oamenilor si animalelor.

    Asa am crescut si eu.

    Mi-am imbunatatit situatia financiara, sa zic asa, dar raman cu ideea ca, daca poti ajuta, fa-o.

    De cand s-a nascut fata, toate lucrurile ei le-am donat. Ne-ar fi ajutat si banii, daca stateam sa vindem, dar stiu ca exista parinti carora le este aproape imposibil sa le ofere pruncilor macar un strict necesar.

    O donatie pentru un caz umanitar, un animal salvat si dat spre adoptie, o punga de haine pentru un copil sarac … nu sunt capat de lume pentru noi, dar pot face o uriasa diferenta pentru cei in nevoie.

    Felicitari pentru initiativa si, chiar daca nu schimbi lumea cu totul, schimbi lumea pentru cate un amarat. Si e o senzatie incredibila 🙂

  25. Ce ma bucur ca n-a ramas asa. Sa stii ca si eu sunt nasa onorifica in aceleasi conditii, la una din familiile ajutate in prima mea campanie de pe blog. Cred ca e o suprema onoare sau ceva.
    Bravo, Miruna! Sa traiesit, naso! :-))))

  26. Florina

    Felicitări. Ma bucur enorm ca mai sunt si oameni cu suflet intre noi! FELICITARI

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 236 queries in 0.451 s