Cum s-a văzut ”Uite cine dansează” când nu te-ai uitat la televizor

Ci doar pe facebook.

Pentru cei mai puțin inițiați decât mine, aceasta este o nouă emisiune la Pro TV, care a reunit multe vedete. Cele mai importante sunt Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Zâna asta din urmă e de nerecunoscut, sincer vă zic. Cred că ar fi fost ceva mai frumoasă dacă ar fi avut mai mare încredere în mama natură decât în esteticianul de serviciu. Dar na, nu contează cât de lung ai părul, înțelegeți ce vreau să spun.

Cam așa s-a văzut emisiunea la mine pe facebook. Câteva postări care mi-au atras atenția:

Marturisesc, sunt socata! Mihaela Radulescu si-a pus fundul pe piept! Chiar cred ca sunt femei, si inca multe, care au fundul mai mic decat are Raduleasca tzatzele!

“Credeam că TVR a reușit perfomanța de a-i readuce pe cei 6 (!) membri ai trupei ABBA, dar adevărata perfomanță a înregistrat-o unicul și inegalabilul PROTv cu Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Antonia, Cabral, Oana Zăvoranu și silicoanele Mihaelei, singurele talente care ne-au mai rămas…”

Deci, să-mi iau televizor? :)))

imagine via Shutterstock, cuplu dans

Articolul anterior

Din lac în puț -sau cum ne vom petrece următorii 4 ani

Articolul următor

De-acum, 8 martie e și ziua mea

21 Comentarii

  1. Larisa

    In afara de sani si chiloti expusi, si mai ales de cateva intepaturi ce dau bine pe TV, platite si alea bine in functia de rating-ul obtinut, nu ai pierdut nimic.

  2. Mary

    Andreea Marin si Mihaela Radulescu in aceeasi emisiune?
    Moahahahahahhahahahahaha :))

    • :))))))) nu–mi zice că nu știai

      • Mary

        Habar nu aveam!Am auzit ca incepe emisiunea dar nu m-am uitat .Ma plictisesc enorm de repede aceste programe tv si nici nu mai am cand si la ce sa ma uit :))

  3. Simo

    Eu nu am urmarit nici la tv, nici pe fb, dar imi trezesti curiozitatea pentru saptamana viitoare :))

  4. mamă Miruna…no commnet

  5. Mihaela M

    Nooo. Acum o să mă uit şi eu! Cred că-i amuzant… Iar eu nu m-am mai uitat la tv de mulți ani. Asta nu trebuie ratat :-)).

  6. mihaela

    Andreea Marin s-a ingrasat?

  7. din poza pusa de tine pot remarca doar ca Andreea marin s-a ingrasat.

  8. Mai penibil de atât nici că se poate. Din curiozitate m-am uitat așa câteva minute, dar mi s-a luat repede după ce am văzut-o pe Răduleasca cât de tunată și artificială e. Ahh..și bomboana de pe colivă..Zăvoranca cu silicoane cât capul. Acum nu că simpatizez eu cu vreuna din “dive”, dar totuși Andreea Marin parcă îmi place mai mult ca look (măcar nu și-a făcut o mie de operații, sau cel puțin nu atât de vizibile).

  9. deci nu am rezistat cand vazui ce le ziceti voi aici cu foc si am cautat pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2-ZvTnGuW4o
    Yep, Andreea marin s-a ingrasat. Si eu care eram ofticata ca nu dau jos vreo 4-5 kg – parca ma simt mai bine 😀 .

  10. haoleo, ca o gasii si pe zavoranca (am dat repede cu derulatorul). O cam exajerat cu silicoanili, zic: prea mult si in buze, si in tzatze.

  11. no ca e nesimtita si Raduleasca, trece peste vorba Andreei, care (aparent) e mai diplomata si mai doamna.

    (eu comentez aici singura cu intarziere, ca ardelenii).

    • singură? niciodată! Eu sunt ardeleancă din tată-n fiu, vorba vine, pot comenta și în reluare dacă vrei :))

  12. maddy

    am vazut si eu un fragment in timp ce faceam un “tur de orizont” din telecomanda si chiar m`am uitat de 2 ori cand le`am vazut pe Andreea Marin si pe Mihaela Radulescu in aceeasi emisiune. vezi ce face un contract grasan, aduce alaturi vechi rivale 🙂

    • normal! Rivalitatea asta a lor cred că e și speculată acum, eu mă întreb dacă n-or fi niște roluri, de fapt. Acum, nu zic de atunci.

  13. Nu am putut intelege atitudinea lui Raduleasca …

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 174 queries in 0.181 s