Țin un masterclass gratuit despre cum să bubui organic pe social media

Cât voi nu erați atenți, eu am ajuns la 433k de urmăritori pe toate canalele social media. 32 de mii de suflete s-au alăturat comunității în doar ultimele 2 săptămâni. Cum s-a întâmplat asta?

Context: În martie, am fost invitată să vorbesc la o conferință. Subiectul? Social Media. Și pentru că în mine trăiește un pui de tocilară, am vrut să fie superutilă prezentarea mea pentru cei din sală. Nu mergem acolo, doar să plecăm de acasă, am zis.

Așa că, în postarea unde anunțam conferința, am rugat oamenii de pe facebook să-mi lase întrebări, să văd exact ce îi interesează.

Una dintre întrebări, de la Karla: Ce mai funcționează în 2024?

Ce provocare faină!

Era sâmbătă când ea a pus această întrebare și m-am gândit: cum ar fi să fac mai mult decât să le SPUN oamenilor faceți X și Y,

și să le ARĂT ce funcționează!

Zis și făcut, duminică m-am pus pe treabă. Am creat o poveste. Începând de la stories, am făcut și un reel care a ajuns la aproape 300k de vizualizari și peste 6k de likes pe IG în nici 48h.

M-am dus la conferință nu cu vorbe, ci cu fapte. Cu cifre nu din 2016, ci proaspete din 2024, Social Media e vie!

Vestea bună e că am început să lucrez la un program de mentorat pentru creștere pe social media.

Mai exact facebook, Instagram și Tik Tok. Pentru voi. Și, în timp ce eu testam diverse pe conturile mele, a fost ca și cum am apăsat pedala de accelerație. Instagram, Tik Tok, până și facebook a crescut, Iisuse Doamne!

Vă povestesc exact ce am făcut într-un masterclass gratuit, marțea viitoare, pe 16 aprilie, de la ora 19.00. Aveți link de înscriere în finalul acestui articol.

Poate vă gândiți:

-bine, dar tu aveai deja mulți oameni care te urmăreau de dinainte (e corect, doar că algoritmul actual nu se mai bazează doar pe asta, poate urmăriți și voi conturi cu sute de mii de followers, care au 20k de vizualizări și 3 like-uri la postare. Oare de ce, v-ați întrebat vreodată? Dacă algoritmul ar favoriza paginile mari, s-ar închide practic pentru paginile noi, ceea ce nicio platformă nu își dorește. E chiar invers. O să vorbim despre asta)

-bine, dar tu faci asta full time, nu mă pot compara cu tine (postarea din acea duminică mi-a luat vreo 5 minute pline, e adevărat că fac full time, dar nu îți imagina că filmez sau editez zilnic. Nimeni nu face asta. Te învăț cum să îți gândești postările, ca să le poți face și din vacanță)

-bine, dar deja e târziu pentru mine să mă mai apuc acum de treabă (stai liniștit atunci, oare mâine o să fie mai devreme? Niciodată nu va mai la fel de puțină lume pe internet ca astăzi. Și timpul e un tren care în fiecare zi pleacă. Ce alegi, să te scarpini în cap și să îți plângi de milă sau să te urci în trenul ăsta, pe care-l parchez marțea viitoare la tine pe laptop?)

Se poate participa de oriunde din lume

marți, 16 aprilie, de la ora 19.00 ora României.

100% gratuit, promit că vei învăța multe din această oră. O să vorbim pe cifre, pe strategie, pe ce înseamnă să te apuci în 2024 de crescut în mediul ăsta.

Social media nu e chiar un mister pe care nimeni nu-l descifrează. De algoritm se plâng doar cei fără rezultate.

Cei care au succes știu că nu e despre platforme, ci despre oamenii care stau pe telefoane. E despre Ion și Ioana, cei care simt ceva când văd la tine o postare. Poate nu cunoaștem algoritmul, dar cunoaștem aceste persoane.

Eu n-am crescut devenind virală. Deși am avut și câteva explozii spectaculoase, nu mă laud cu ele. Știți de ce?

Fiindcă oamenii care vin din viraluri pleacă, dacă nu găsesc ÎNCĂ ceva să le placă. Și fiindcă nu știm rețeta să repetăm figura. Dar vă pot arăta știința pe care se bazează strategia ca oamenii să rămână. Nu are nimic a face cu norocul. Iar asta e foarte bine, fiindcă o putem replica până se epuizează.

În masterclass voi prezenta și programul meu de mentorat, iar cea mai bună ofertă de preț o vei avea acolo.

Ce aș vrea să se știe de dinainte:

La final de masterclass, cei prezenți vor primi oferta de a lucra cu mine. Mi se pare cinstit să zic asta din capul locului.

Nu va fi un program pentru o sută de persoane. Vreau o grupă de care să mă pot ocupa eu însămi.

Nu va fi un program pentru oricine. Vreau oameni motivați și serioși. Harnici și deciși să învețe. Oricât de loving and caring m-ați vedea pe mine pe parte personală, să știți că atunci când vine vorba de treabă, sunt foarte disciplinată. În acest moment am în telefonul meu 150 de reels gata de postat la orice oră. Dacă plec în vacanță, dacă pățesc ceva, Doamne ferește. Practic, am conținut cât să nasc un bebe și internetul habar să nu aibă.

Nu o să învățați să faceți ads. Tot ce vedeți la mine e organic, în facebook am băgat 5 lei în 2017 ultima dată. Iar în IG și Tik Tok nu am băgat niciun leu ever. Nici nu am de gând să mă apuc acuma. Organicul încă funcționează, poate vreți să învățați CUM de la cineva care din asta trăiește.

Pentru cine este masterclassul:

pentru antreprenori cu businessuri la început, care înțeleg importanța SM și își doresc să devină cineva

să aibă mai mulți clienți, dar să nu bage bani în reclame

să aibă mai multe postări, dar să nu le ia toată ziua să le facă

nici să contracteze pentru postări o agenție, care e mult mai scumpă

nici să plătească salariu unui om special dedicat să posteze

pentru antreprenori care își doresc să devină top of mind în domeniu (Am nevoie de un dermatolog, pac, o urmăresc pe o tipă!)

pentru medici, pentru profesori, pentru arhitecți, psihologi, coachi, designeri de interior, fotografi, baristas, cosmeticiene, chiar și oameni care lucrează în MLM, în comunicare, în agenții, oricine care are un produs/serviciu de vânzare, vrea să ajute oamenii și să aibă mai mulți clienți, să își facă un brand și să-l crească prin social media

și pentru soțul meu, frate, chiar dacă e un neurochirurg foarte ocupat cu lucruri mult mai importante, cum ar fi să salveze vieți de oameni

pentru influensării care se tem în momentul ăsta că pierd reach și vor să-și reanimeze conturile, ca să impresioneze brandurile

inclusiv influensării de parenting sunt bineveniți, m-aș bucura să văd la masterclass fețe cunoscute

plus coachii de Instagram și Tik Tok

și oricine s-a întrebat vreodată cum face Miruna asta

Social media la mine nu s-a întâmplat din noroc și nici pentru că am fost printre primii prezenți în platforme.

Primul meu reel pe IG a fost postat în iulie 2022. Orice succes peste noapte este, de fapt, o muncă de ani de zile.

Tot ce am învățat în 17 ani de blog și aproape 2 de video, te învăț într-un masterclass de o oră. Sub formă de rezumat, desigur, suntem adulți care știm că Albă-ca-Zăpada nu există. Dar e o știință pentru a crește. Primul pas e să afli ce ai de bifat de pe listă.

Masterclassul e 100% gratuit, la finalul lui vei primi oferta să lucrezi cu mine. Aș vrea să vină oameni cu adevărat interesați, o să învățați multe. Și după, cu cine va dori să continue, o să facem o grupă bombă, deja s-au înscris câteva persoane. Pe care oamenii îi vor întreba ”Ce ai făcut, de-ai explodat pe social media?” Locurile sunt limitate, zic doar ca să se știe.

Te poți înscrie aici gratuit și îți trimit link spre webinar cu două zile înainte.

foto Delia Simon

Articolul anterior

Paradoxul mamelor

Articolul următor

Mama-complice la țocolată și #viatacubaietii

22 Comentarii

 1. Ioana

  Felicitări, era vremea.

 2. Felicitari. I’m in. Deocamdata pentru webinar, vedem dupa aia si cu masterclass-ul, ca am nevoie de niste idei. Daca ai o aplicatie cu numar americanesc, nu e spam, is io 😀

 3. Alisa

  Comentariile pe blog s-au împuținat semnificativ în ultimii ani. Ceea ce nu e valabil pe toate blogurile active. Ai articole cu 0 comentarii, sau 1, sau 3, mai multe de obicei când e o temă controversată, care stârnește scandal.

  De ce nu interacționează oamenii aici pe blog? Pentru că la aceleași articole pe Facebook sunt clar mai mulți, răspund, comunică unii cu alții etc. Aici e practic pustiu, prin comparație. De ce?

  PS, just in case: nu e un atac, nu e hate, sper să nu reacționezi infantil. E o curiozitate pe care o am și la care nu găsesc nicio explicație.

  • E o observație corectă, iar explicația e simplă. Atenția oamenilor s-a mutat pe social media, așa că m-am dus după ea. Fix ce zici tu, că observi o activitate mare pe facebook, de exemplu. Nu știu dacă ești și pe alte platforme, azi am ajuns la 1 mil de aprecieri pe Tik Tok, ca fapt divers.

   Nu e o înfrângere a blogului, e chiar o victorie a viitorului. M-am reinventat cumva, am ținut pasul, să știi că nu a fost ușor în momentul când deja aveam o rețetă care funcționa. Mă recomandam ca ”blogger de modă veche”, până mi-am dat seama că nu sunt eu asta, eu sunt cineva care tot timpul învață, inovează și se adaptează. Deci am trecut la treabă.

   Pentru mine a fost ca un salt mental, am ieșit din zona de confort când am apăsat rec. A început să îmi placă rapid, iar comunitatea Și blondele gândesc a crescut fabulos, am ajuns la mult mai mulți oameni, căci nu mai e doar blogul, e mult mai mult decât atât. Postez zilnic pe SM, e firesc că oamenii interacționează acolo, pentru că ei sunt deja acolo.

   Întrebarea ta e ca și cum ai zice dar de ce nu mai trimiți scrisori cu poșta română, că uite, mai sunt trei vecine care scriu cu pixul pe hârtie. Ok, doar că tot restul lumii trimite mailuri.

   Sigur că e o exagerare și intenția mea e doar să explic mai grafic.

   Lumea s-a schimbat foarte mult într-un timp foarte scurt. A venit chat gpt, nu ne putem preface că nu există, dacă vrem să fim relevanți și mâine. Nici nu știm peste 5 ani sau 10, dacă va mai folosi lumea google pentru search. De ce ai face asta, când ai un asistent personal gratuit, care citește tot internetul în 2.5s?

   Pentru cineva care face business din asta, că nu mai suntem copii cu un calculator în brațe, e important să vezi trendurile. Cum zicea Harari, mulți oameni vor ajunge să fie irelevanți. A început deja omenirea să se plângă de asta.

   Aici există o comunitate care încă citește, văd asta în analytics, de asta mai și dublez postări pe care le scriu doar pe facebook, blogul ăsta e primul meu copil, tot ce e aici îmi rămâne mie, sunt multe motive pentru care îl păstrez. Principalul e că îmi place. Recent, datorită blogului, am mai bifat o treabă: m-am apucat de sport zilnic!

   Dar comparația nu se face niciodată cu trecutul, când vrei să mergi înainte, ci cu viitorul. Spre ce tinde lumea? Că vreau să ajung cu o secundă înaintea ei acolo.

   Iar programul meu de mentorat nu e despre bloguri, ci despre social media.

   Hello din 2024.

   Ți-am răspuns la întrebare?

  • Alisa

   Da, mi-ai răspuns. Și mulțumesc pentru asta. Te citeam și mă gândeam că m-aș înscrie, chiar dacă nu lucrez în branșa asta. Fiindcă e un domeniu dinamic, în permanentă evoluție cum ai explicat și tu și nu strică să știi ce și cum, să ai niște instrumente de lucru.

   Dar apoi am ajuns la final și acel “hello din 2024” mi-a retezat tot elanul. Nu cred că-mi doresc să învăț de la cineva care-mi arată atâta dispreț.

   Numai bine.

 4. Roxana

  Felicitări, Miruna!

  Ar fi vreo posibilitate să trimiți celor înscriși și înregistrarea (valabilă pentru vreo 3 zile)?

  Voi fi plecată din țară fix atunci și nu știu ce conexiune la net voi avea disponibilă.

  Săru’mâna!

  • Apreciez mult întrebarea. De fapt, e o idee grozavă. Sigur se poate.

   mersi, Roxana! Și distracție plăcută!

   • Eli

    Da, da, și eu aș vrea: s-a stabilit sedință cu părinții chiar în ziua aia (fir-ar Murphy să fie) fix înainte și mi-e să nu se prelungească (de obicei se întâmplă).

   • Roxana

    Multumesc, Miruna!

   • Ela

    Ah, ce rau imi pare ca am ratat evenimentul!

    As vrea si eu inregistrarea si detaliile despre program.

 5. Alina

  Cât mă bucur pentru pasul ăsta! Succes!

 6. Ana

  Buna! Felicitări pentru tot ceea ce faci!
  Acuma…..am si eu o curiozitate, de vreme ce esti cam 99% prezenta in online de ceva timp…..Mai stii sa pui plombe? Sau, mai bine zis….te-ai mai intoarce la meseria ta de baza?

  • E o ușă pe care o las deschisă. Momentan am alte surse de venit din online, cu alte responsabilități și cu totul alt program, potrivit pe nevoile de familie. Iar Cuvântul e prima mea iubire. Însă la nevoie fac și stomatologie, taximetrie, menaj, orice.

 7. M-am inscris! Abia aștept, poate prind și eu curaj să deschid contul ăla de tik tok că scripturi și idei am notate cât pentru jumate de an de content 😂

 8. Cosmina

  Te urmaresc de cand ti ai inceput activitatea pe Facebook si imi esti super simpatica! 😍
  Cu siguranta multe dintre postarile tale mi au ajuns la suflet si din cauza accentului de care imi era atat de dor, in Anglia. Doar ce ne am intors in Romania, dupa 13 ani si incercam sa ne deschidem un mic business (asa cum il aveam si dincolo) iar Masterclass ul oferit de tine a venit ca un raspuns la “rugaciunile ” mele de a ma initia in Social Media.
  Astept cu nerabdare sa te cunosc ❤️

  Tot respectul pentru ceea ce faci! 🙏

 9. Felicitari pentru atingerea acestui numar impresionant de urmaritori, este cu adevarat impresionant sa vezi cum o comunitate se extinde atat de repede. Sunt foarte curioasa si incantata sa aflu mai multe despre strategia ta si cum ai reusit sa ajungi la aceste rezultate uimitoare. Parca aud sloganul “mai putina teorie, mai multa practica” si ma bucur sa aud ca esti dispusa sa impartasesti experienta ta si sa te implici in mentoratul celor interesati de cresterea pe social media.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 177 queries in 0.193 s