Trolli atacă Digi24: peste o mie de comentarii de ură în prima oră la știrea că Zelensky va vorbi în Parlamentul României

Poate ați observat că m-am ferit să mai scriu despre război, fiindcă ultima dată m-am umplut de trolli cum te umpli de pureci. Sau de gândaci. Nu mai scapi de ei, nene.

Știrea e simplă și nici măcar senzațională: Florin Cîțu scrie că va aranja ca Zelensky să țină un discurs în Parlamentul României săptămâna viitoare. Probabil va mulțumi românilor pentru spijin, probabil unii îl vor aplauda. Mă tem ca o doamnă celebră cu acces în Parlament să n-o facă de oaie și să ajungem iar pe paginile publicațiilor internaționale cu vreo mândră minune.

Dar despre trolli. Doamne ferește și păzește, ce e la oamenii ăștia pe pagină. Uitați-vă prin comparație, câte comentarii sunt la alte știri: patru, douăzeci, câteva. Nu sute. Nu o mie.

Nu știu dacă o să avem platforma aia de cenzură, că, până una-alta ne reduc ei la tăcere cumva. Ne atacă trolli, ei nu trebuie să treacă de foruri legale, nu au nevoie să îi voteze cineva ca să existe. Pur și simplu s-au înmulțit ceva de speriat. Ca niște pureci, ca niște gândaci de care nu mai scapi.

Puteți urmări situația comentariilor aici:

Articolul anterior

București: se dublează prețul la căldură. Practic, același frig va fi de două ori mai scump

Articolul următor

Festivalul Urletelor la spălatul pe cap? Despre hipersensibilitatea senzorială și 11 trucuri să rămânem prieteni la final

10 Comentarii

 1. jere

  Astia-s nu sunt troli ci oameni care pot sa gandeasca . Ce dracu vrea sa caute Zelensky in parlamentul Romaniei ?

 2. Iozefina

  Nici eu nu sunt interesata de apariția lui Zelenski , intuitia îmi zice ca își joaca bine rolul atribuit și din pacate, cu sânge nevinovat.

  Pare a fi o mascarada, din care pierdem cu toții.
  Din impartasire reale ale oamenilor dragi mie privitor la interacțiunea cu ucrainienii aciuati pe la noi, am descoperit tot soiul de evenimente neplăcute.

  De ce părerile de nemulțumire ale unor oameni atinși de acest eveniment în mod neplăcut, ar fi neapărat troli?
  Doar pt ca asa am înregistrat de la alții?!
  Luați în considerare ca asta e realitatea și acceptați o ca atare.
  E dovada de înțelepciune, orice altceva e iluzie.

  • Dovada de înțelepciune e să iei în considerare. Am luat. Și eu vreau să se termine războiul. Repede.

  • Cristiana

   Nu inteleg, daca ati aflat Dvs. de niste evenimente neplacute referitoare la ucrainienii care sunt acum in Romania, inseamna ca totul e o mascarada? Din care chiar asa pierdem chiar cu totii la fel? Mi se pare aproape indecent sa sustii asa ceva sau mai ales asta sa te preocupe si sa verbalizezi.
   Conspirationita asta o sa ne dea naibii de tot, am zis ca o sa se mai schimbe lucrurile dupa ditamai pandemia, dar nu, tot acolo suntem.

 3. Ionuț

  V-a trecut prin cap că ar putea fi pur și simplu oameni obișnuiți care s-au săturat de minciuni și manipulare?

 4. Alina

  As fi spus ca nu e chiar așa rea situația cu trolii, ca oamenii întregi la cap nu citesc comentariile alea si nu se lasa influențați ( mda, idealista si nerealistă, știu) si ma gândeam ca nu ar trebui sa eviti subiectul din cauza lor….si totuși…primele doua comentarii pe care le citesc la postarea asta sunt negative?‍♂️?‍♂️. E clar, trăiesc in alta lume, o lume in care e firesc sa lupți pentru libertate așa cum o face Ucraina acum, o lume in care răul e rău si Președintele Rusiei si soldații lui îl întruchipează si nu exista “daar totuși….”, o lume in care nu ar exista comentariile de genul asta.

  • Cei care au comentat mai sus nu sunt trolli. Nu cred, adică. Sunt persoane care au mai comentat. E în regulă să ai altă părere, problema e când brusc scrii despre un subiect politic și, hop, apar de zece ori mai mulți oameni care comentează în principal într-un singur sens. Cum s-a întâmplat l Digi. CUm am pățit la cealaltă postare. Atunci e foarte ciudat. Și e clar că e o mișcare în spate.

   • Cristiana

    Am vazut un documentar dar din pacate nu mai stiu detalii, in care aratau viata de “birou” a unui astfel de troll – sapte injuraturi acolo, checked, cafeluta de dimineata checked, inca sapte comentarii despre 5g, checked. E chiar amuzant, daca nu ar fi trist. In principiu, ceea ce pe mine ma mai linisteste un pic e ca nu sunt toti persoane reale, in carne si oase, sunt majoritatea boti sau conturi duplicate etc. Sunt ca unsullied din got, o armata care ataca la comanda. Cei care nu sunt boti ori sunt platiti, ori au iluzia ca ei gandesc, ca ei au adevarul absolut etc., cum s-a observat si cu vaccinul.
    Apropo de asta, stiu pe cineva, nu zic nume :), care e mare profesor de marketing si comunicare si are 7 profiluri secundare FALSE cu care isi comenteaza singur la propriile postari, ba isi si raspunde singur 😀 ca sa faca engagement si sa fie acolo comentarii…
    Oricum ar fi, trist de tot. Totul.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 151 queries in 0.354 s