Ai vrea să mai fii bebelușul meu o vară?

bebelusul meu o vară miruna ioani
-Ai vrea să mai fii bebelușul meu o vară? Să mă lași să te miros, să te port, să te țin, să te pup?

-Nu pot.

-Dar ai vrea să mai fii bebelușul meu o lună? Să ne ducem amândoi peste tot, eu să știu ce știi tu și tu să-mi știi fiecare minut, să ne prelungim diminețile în pat, să nu ne grăbească nimeni și să împingem liniștiți căruciorul în parc?

-Nu pot.

-Ai vrea să mai fii bebelușul meu o săptămână? Să facem toate lucrurile pe care mi le-am propus înainte să crești și n-am apucat, am și uitat din ce motive. Să alergăm desculți prin iarbă într-o zi. Să facem picnic în sufragerie. Să punem apă mare-n cadă și să ne bălăcim amândoi. Să mâncăm pepene în loc de amiaz. Și să ne jucăm de-a oamenii mari, fără să fim adulți adevărați.

-Nu pot.

-Bine, dar ai vrea să mai fii bebelușul meu încă o zi, o oră, un minut? Să fii lipit de mine așa moale și călduț. Iar eu să fiu a ta toată. Promit să am răbdare și timp, să fiu veselă și să n-am altceva de făcut. Ai vrea să mai fii bebelușul meu o secundă? Și promit să nu îmi mut ochii, să nu îmi îndepărtez pașii, să nu mă grăbesc, să nu mă răspund la telefon.

-Nu pot.

-Stai că știu! Ai vrea să mai fii bebelușul meu măcar o noapte?

Să te țin lipit de burta mea și să îți simt fiecare suflare?

Ai vrea să mai fii bebelușul meu o îmbrățișare?

O dimineață?

O baie-n mare?

Căci aș vrea să te ridic în brațe și să ne jucăm cu un fir de iarbă până ne strigă cineva în casă. Aș vrea să stau cu tine așa și toată lumea să ne înțeleagă. Să te țin strâns și să nu îți faci griji de nimic. Aș vrea să mai fii bebelușul meu o clipă și toate să se potrivească. Visele să se împlinească. Nimeni să nu ne grăbească. Magia asta să se veșnicească.

-Nu pot.

-Of. Dar să ne jucăm că ești înapoi în burtă la mine?

Râde. Se face covrig și intră sub bluză.

Asta e! El nu va mai fi bebeluș adevărat în nicio vară, dar să ne jucăm o să putem toată viața.

Articolul anterior

Pentru refugiații ucrainieni: Medicentrum oferă consultații gratuite de specialitate prin telemedicină

Articolul următor

Poliția a pus jucării pe un pod de la frontieră ca să-i întâmpine pe micii refugiați cu un cadou

10 Comentarii

 1. Ina

  Ce poveste frumoasa si plina de duiosie ne-ai spus, Miruna ❤️
  Baiatul meu are 12 ani si nu ma satur sa-l tin in brate, sa radem impreuna, sa-i spun ca-l iubesc, sa inotam , sa citim. Au trecut anii incredibil de repede. Mai clipesc o data si o sa aiba 18. Enjoy every moment!

 2. Elena

  Dragut, sunt intr-adevar minunati acesti bebelusi si e faina bebelusia. Sa spun sincer insa, astept sa si creasca sa tina ritmul si sa trecem la next level dupa bebelusie:))

  • Și eu îmi doresc uneori asta, dar bebelușia e mai în pericol în momentele astea, o simt pe cale de dispariție. O să rămân cu board games toată viața, că de fotbal nu mă apuc prea curând :))

 3. Moni

  Mulțumesc…

 4. Roxana

  O, Doamne! Ai scris asa frumos!! Chiar ca doar am clipit și nu mai am bebeluș. Fata mea are aproape 14 ani, e înaltă cât mine și nu mai pot de dragul ei când se cuibărește în bratele mele, sa o țin ca pe un bebeluș.

 5. Cristina

  Doamne, Miruna, ce frumos ai scris. Am un baiat de 1 an jumatate si nu stiu cand a trecut timpul. Il imbratisez si il pup mereu, stiu ca o sa imi fie atat de dor de momentele astea cand voi incepe serviciul. Nu ma satur de el!!!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 142 queries in 0.132 s