Și-n a cincea zi le-a dat apă caldă: cum m-am spălat pe cap la coafor, cu un ibric

Permiteți să raportez din cartierul Căpușelor Bucureștene și Spălatului La Lighean.

Nu vreți să știți cum arată parcul Tineretului. Buruienile sunt aproape cât mine de înalte. Ai toate șansele să îți pierzi copiii prin iarbă.

Așa o debandadă n-am mai pomenit, zău. Ieri am văzut ceva semne timide că ar începe să tundă iarba, dar au bibilit niște șanțuri mai degrabă, niște colțuri sau niște margini, de zici că s-au apucat de cosit cu mașini de ras barba.

La coafor în sectorul 4, te spală la ibric

Săptămâna trecută n-am avut apă caldă vreo 5 zile. Posibil mai multe, cine o mai fi socotit. În a treia zi, soțul meu a zis că începe să-i placă să se spele cu apă rece. Că îți dă senzație nouă de fresh. În a 5-a zi, după ce s-a spălat pe cap la ibric, a decis că nici nu mai vrem apă caldă. Deja ne descurcăm bine-merci, e și mai ieftin și mult mai rapid.

Dacă vreți să vă distrați, luați următoarea poveste. Nu aveam apă caldă deja de vreo 2 zile și miercuri dimineața stabilisem un interviu video la Pro Tv. Știți cât de murdară eram pe păr? Cam cum te-ai duce la cerșit, nu la interviu.

Întreb o prietenă din vecini, dacă mă pot spăla la ea. Surpriză, nici ei nu aveau apă caldă la robinet. Caut programare la un salon din cartier, asta e, mai bine plătesc decât să mă spăl la ibric, cu doi copii roind în jurul meu! Surpriză, ăștia nu mai aveau locuri deloc. ”Doamnă, toată lumea vrea să se spele pe cap.”

Mie-mi zici?!

Găsesc până la urmă altundeva, un loc fără boiler, dar cu oameni descurcăreți. Doamne, am făcut-o și pe asta! M-a spălat femeia aia la salon modern cu diverse produse fițoase de păr cu… apă încălzită în ibric! Avea două, pe unul îl punea în priză, cu altul mă clătea și tot așa.

Am dat bacșiș serios, că mi-a fost milă de încheieturile ei.

A durat de două ori mai mult. Dar, sincer, nu prea m-am supărat. Posibil să fi și ațipit un pic pe parcurs.

Băi, lumeo, ce bătaie de joc.

Important e c-am fost curată și odihnită a doua zi la Pro Tv, abia aștept să mă dea. 🙂

Articolul anterior

Învățăminte de parenting din cursuri de leadership – o lecție de la Nelson Mandela

Articolul următor

Felul în care îmbătrânești e o alegere (am văzut și eu FRIENDS Reunion)

7 Comentarii

 1. Adriana

  Din cauza problemelor cu apa caldă în 2015 ne-am pus boiler electric în baie și în bucătărie. E mult mai bine. La etajul 8 oricum ajungea greu apa să fie caldă.

 2. Silvia R.

  Din fericire am centrala in apartament! Recomand cu toata inima! Curentul si gazele se opresc mult mai rar si pt timp mai scurt.
  Cat despre parcul Tineretului, mi se pare cel mai neingrijit parc din Bucuresti. Pacat, ca ar fi frumos. Noi mergem de obicei in cel de langa, Parcul Lumea copiilor, parca se numeste. Acolo iarba e super intretinuta, sunt niste pajisti in care copiii se pot juca si alerga in voie. Cat despre capuse, am grija sa ii dau cu spray. Iar celui mare i-am facut vaccin impotriva meningitei (date de capuse).
  Felicitari oricum pentru solutia gasita pt a te spala pe cap. Daca mai ai alta data probleme, te astept cu drag la mine! 😃🤗

  • Daaaa, e un parc frumos. Nouă ne place așa mai wild, fără tarabe and stuff, dar acum chiar au exagerat.

   Mulțumesc pentru ofertă. Țin minte,să știi!

 3. VALENTINA

  Abia aștept sa vad la Pro TV, 😊cred ca parul va avea o strălucire aparte după spălatul la ibric🙊🙊🙊

 4. Alice

  Un pic on topic: stii ca azi este ziua internațională a blondelor? Prima dată când am văzut asta m-am gândit la tine.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.499 s