România, țara în care să violezi un minor nu-i foarte grav, dacă îți iubești soția

violezi înșeli soția miruna ioani

Știrea se confirmă, nu e fake news. Au scris Adevărul și Pro tv deja despre asta: un bărbat de 44 de ani a violat un băiat de 6 ani, prietenul fiului său. În repetate rânduri. La proces, omul a mărturisit că a făcut asta ca să nu-și înșele nevasta. Iar judecătorii i-au redus jumătate din anii de închisoare. Nu voia să-și strice casa, ce bărbat!

Permiteți-mi să vomez un pic.

Dacă doriți detalii, în articolul din Adevărul (că știrea de la pro am citit-o pe diagonală și nu mai rezist psihic să parcurg articolul a doua oară), se explică detalii ale violurilor. Care au fost mai multe, repet.

Mai întâi, un penis frecat între mâini, apoi un sexuț oral ca la carte.

Scrie că, prima dată, băieții se jucau la calculator și pe fiu-său l-a trimis la magazin, ca să-l violeze puțin pe celălalt.

Care nu prea știa de capul lui și ce i se întâmplă. Copilul avea 6 ani. ȘASE! La vârsta asta și în satul ăla, probabil nici nu știa care-i diferența între fete și băieți.

Cică s-a gândit că îi face plăcere mai mare cu ăsta mic decât să se masturbeze și, cum nu voia să-și înșele nevasta… na.

Care nevastă era plecată la muncă în străinătate, dacă ați răbdat până aici.

Adică, ăsta-i tot pomelnicul de scuze.

După care, preasincerul nostru vinovat a început să-și răsplătească victima pentru servicii. Îi oferea 2-3 lei și îi spunea că rămâne între ei.

Iar magistrații ce au făcut? L-au iertat, frații și surorile mele. O fi violat el un copil nevinovat, dar măcar a fost bun și sincer la final.

Avocații spun că așa se întâmplă cu faptele recunoscute: se reduce pedeapsa pentru vinovat.

Băi, dar legile moralei ce spun? Cum îl ajută asta pe acel nefericit băiat? Îi scade și lui din trauma suferită? Îi plătește din terapie ca să treacă peste ce a pățit? Să nu se apuce de droguri? Să nu rămână repetent? Să nu abuzeze alți băieți când o fi mare și își va cinsti sfânta soție cu prețul violatului altor copii?

E un coșmar, e o interpretare halucinantă a legii. Credeam că judecătorii sunt puși acolo să înțeleagă legea, nu s-o trântească peste vieți de oameni ca un scuipat pe asfalt.

Cu tot respectul pentru România, dar mi se pare că s-a ajuns periculos de jos și la un nivel foarte înalt. Am ajuns țara copiilor fără drepturi, a nevestelor mai presus de orice și a violatorilor premiați pentru sinceritate.

foto Pixabay

Articolul anterior

Nu cu școli îți crești copilul să facă la fel

Articolul următor

Băiețelul-Victorie are 1 an

15 Comentarii

 1. Petruta cristina

  Magistratii au ajuns pe treapta cea mai de jos a umanitatii . Au salarii de 400-500 de milioane pe luna si plimba dosare dintr un birou intr altul . Stiu ce vb . Lucrez cu ei .

  • Gigi Kent

   400-500 milioane de lei pe lună? Unde, in ce țară? Mai zici că și “lucrezi” cu ei.

 2. Violeta

  Eu nu reusesc sa cred asemenea nenorociri…. Eu una, cu riscuri mari, il impuscam pe ticalos. De acord cu Petruta, jegurile astea de magistrati au ajuns mai RAI decat mafiotii. Ma opresc aici…. Ca nu mai raspund de restul 😡

 3. In 2014 legea s-a imblanzit pentru abuzurile sexuale.

  Daca auziti de vreo casa de avocatura sa dea in judecata statul roman, eu pun 100 euro.

 4. Cora

  Ar fi bine sa nu ne mai imflamam, ci sa ne informam. După părerea mea, articolul din ziar nu este bine formulat. Individul a fost condamnat, Parchetul a câștigat. Judecătorul este obligat sa reducă cuantumul maxim al pedepsei (sa zicem 12 ani) în cazul recunoașterii faptei la primul termen de judecata. I-a dat 7 ani. Este obligat de lege, Codul penal și Codul de procedura penala. Dacă suntem de părere ca ar trebui ridicate cuantumurile maxime ale pedepselor ptr astfel de fapte, asta este alta discuție.
  Insa greșit se arata ca i s-a redus pedeapsa sub motivarea ca nu era soția etc… chestiile alea abominabile. I s-a redus pedeapsa pentru ca recunoscut fapta. Atât. Putea sa nu spună nimic, judecătorul tot era obligat la reducere. Și a fost condamnat.

  • Raluca Ioana

   Așa este. Trebuie să se facă o distincție clară între reducerea pedepsei pentru aplicarea procedurii simplificate a recunoașterii vinovăției care obligă în mod obiectiv judecătorul la reducerea pedepsei, repet obiectiv și obligatoriu ( fără drept de apreciere), respectiv reducerea că urmare a reținerii unei eventuale circumstanțe atenuante de natura celei menționate ( lucru are într-adevăr este subiectiv, la aprecierea judecătorului). Acest din urmă caz, dacă se confirma este realmente grav și imoral. Ar fi de preferat verificarea concretă a circumstanțelor cazului de către un specialist in drept care poate interpreta temeiurile de drept indicate în dispozitivul sentinței. Numai după o corectă informare se pot face asemenea judecăți de valoare, iar articolul din presă este departe de a clarifica aceste aspecte. Până la urmă, legea este cea care nemulțumește însă pe fondul neînțelegerii problemei de drept se aruncă puternic cu noroi în cei care o aplică. Din punct de vedere moral, este oribil ce s-a întâmplat iar ceea ce trebuie schimbat este felul în care sunt privite și pedepsite aceste infracțiuni pentru a ne proteja cu adevărat copiii.

   • Eu una arunc cu noroi (metaforic, dar daca as putea as face-o si fizic) in cei care o aplica. Si CEDO arunca cu noroi in cei care o aplica – dar ii doare in cot, oricum. Pentru ca o aplica intr-un mod dezamagitor si ignorant si absolut oribil pentru victime.
    https://beta.dela0.ro/acte-sexuale-victime-copii-judecate-fapte-consimtite/
    Legea, asa cum e ea, buna sau rea, poate fi interpretata. Multe judecatoare si multi judecatori aleg sa o interpreteze in felul in care o fata de 11 ani a atras un barbat de 50 plus prin felul in care era imbracata si oricum, de ce mergea pe acolo? Si multe alte exemplu, cititi, va rog, articolul.
    Prin urmare, sistemul isi bate joc de victime mult prea des, mult prea mult, mult prea grav. Putem sa gasim oricat de multe scuze, dar sistemul este un dezastru. Si nu o sa vars o lacrima pentru cei care fac parte din sistem si aleg sa taca si sa nu actioneze in vreun fel, ba mai mult, se victimizeaza si evita raspunderea cand cineva le dezvaluie incompetenta si ignoranta.

 5. Mih

  Clar ca nevasta ai prefera sa afli ca te-a inselat cu 500 de femei care au consimtit decat cu un baietel de 6 ani. Wtf

 6. Ania

  Eu nu sunt jurist! Dar e clar ca pedepsele sunt foarte mici pt genul asta de crime! Crima este , dupa parerea mea ce a facut bestia asta cu baietelul nevinovat!
  Pai si daca legea e stramba …sa schimbam legea zic! Sa prevada 20-25 ani de inchisoare! Pt asa orori! Si fara fandoseli de astea ca recunoaste sau nu! A facut o? Sunt dovezi? E hotatre definitiva si irevocabila? Ok! La puscarie 25 de ani! Fara clementa si fara sa iasa mai repede ca scrie 3 carti si ajuta la bucatarie!
  Legea trebuie schimbata! Daca ne aude cineva?
  Juristi, influenceri, bloggeri, cineva din societatea civila care poate face ca lucrul asta sa se intample?
  Aude cineva? Sau dormim toti?
  Copiii abuzati , violati si traumatizati sigur nu dorm!!! Si nu vor dormi multi ani dupa ce patesc ororile astea!!!

  • Cica legile s-au schimbat din 2014 cu usurarea pedepsei. Tot atunci castrarea chimica a fost complet respinsa de catre parlament.
   Mai grav este ca 4 din 5 abuzuri sexuale raportate la politie nu sunt pedepsite, iar cele raportate prea tarziu ofera dreptul de al crede pe abuzator si nu pe victima.

   Cate or mai fi si dincolo de astea….??

   E nevoie de dat in judecata statul roman si fortzat sa puna legi mai dure in acord cu restul europei.

   • Multe cazuri au ajuns la CEDO si au fost castigate si s-a inceput o monitorizare in acest sens pentru Romania. Bineinteles, Romania nu a schimbat mare lucru si a facut anumite actiuni doar din pix, ca deh…
    Exista initiative legale de anul asta, care mai aduceau putina lumina prin acest dezastru, dar Guvernul a decis sa isi bage picioarele la propriu si sincer nu mai stiu cum a ramas, ca mi-a fost prea scarba de nesimtirea lor.

 7. Cora

  Dacă pedepsele sunt mici, de ce ne inflamam ca i s-a acordat maximul ce putea fi acordat?… Miruna zice ca nu e fake news, dar a preluat greșit știrea care era oricum scrisa pe genunchi. Unde scrie ca nu e foarte grav sa distrugi un copil, pentru ca… Nu scrie nicăieri. Scrie doar ca i s-a redus pedeapsa pentru ca a recunoscut fapta. Apoi ziariștii introduc date sordide din dosar, cu nevasta etc. Întotdeauna psihopații de genul asta au tot felul de declaratii halucinante. Dar sa tragi concluzia ca A și B au dus la C este o eroare de argumentare, cum ar zice soțul Prințesei Urbane. Și nu trebuie sa fii jurist ca să înțelegi asta
  Dacă Miruna voia sa facă o discuție despre cât de mici sunt pedepsele pentru viol în tara asta, nu trebuia sa pună un titlu care sa sugereze ca tipul ar fi fost iertat. Ca nu a fost.

 8. Florentina

  Exista undeva o petitie prin care se cere modificarea legii astfel incat pentru pedofili sa nu se aplice reducerea sentintei chiar daca recunosc fapta? Se organizeaza proteste impotriva acestei legi gresite? Haideti sa facem ceva!

 9. dia

  Sistemul e dezastru, da. Dar stirea e un pic( mai mult) cancan si nedocumentata juridic. Pt recunoașterea faptelor, se oferă o reducere a pedepsei maxime( in foarte multe sisteme din lume). Dacă nu se recunosc faptele și urmează un proces, inculpatul( cu un avocat bun) poate ieși și nepedepsit!! Sunt 7-8 ani de ajuns in cazul asta?( cred ca maxim erau 12, fără recunoașterea faptelor)? Absolut nu. Dar asta nu are treaba cu magistrații și cu împroșcarea lor cu noroi, ci cu sistemul și legile.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 164 queries in 0.183 s