Să aștepți după ea doi ani și să merite fiecare secundă – povestea unei perechi de pantaloni cu poveste

Vreți să vă spun ceva frumos? Acești pantaloni șucari, dragoste la prima vedere. Trimis mesaj producătorului, dacă au pe negru. Nu aveau.

Doi ani mai târziu, DOI ANI MAI TÂRZIU, îi văd pe site TOT pe cei gri și hotărăsc c-am așteptat destul. Îi comand. Urma să fie Iarmaroc Zen în weekend și să mă duc, așa că scriu în comandă: vin la târg să îi probez și îi iau de acolo. Târgul ăsta era la 5 minute de mers pe jos de mine, ieșeam oricum la vot, pantalonii mă motivau, deci eram la fel de sigură că ajung la târg cum sunt, că weekend-ul vine săptămânal. 

Doar că se întâmplă să-mi pierd buletinul, mă plesnește o durere groaznică de cap și nu simt că e momentul să mă răsfăț la un shopping. Abandonez. 

Luni îmi dau seama că am făcut o comandă… Nu mai știu unde am pus buletinul totuși, nu copiii, deci merit puțină îndurare. Scriu: să îmi trimiți comanda, vreau pantalonii. Dacă nu îmi vin sau dacă ma hotărăsc iar să mă pedepsesc, fac retur.

Marți vine curierul. Surpriză: 

-Doamnă, n-aveți nimic de achitat.

Aveam banii pregătiți de o zi înainte.

-Nu cred, mai verificați o dată.

-Nimic.

Whaaaaat??? Cred că astrele tocmai s-au aliniat. Ce credeți că era înăuntru? Nu una, ci două perechi de pantaloni!!! Pe gri si pe negru, cum îmi dorisem acum doi ani.

Nu știu dacă e PR done extremely well, dacă e doar un suflet mare în spatele acestui brand, dar m-am bucurat ca un copil! Mai ales că aveam nevoie de un semn bun.

Toate aplauzele merg la BooLina, care tocmai a pus o poveste peste pantalonii mei. Că-s prea bătrână să port doar haine. Știți ce zic?

Acum, să nu vă luați pantaloni ca ai mei, c-o să mă enervez, dar urmăriți pagina și site-ul să vedeți ce frumuseți au.

Mare lucru să-i oferi omului fix ce își dorește el. De două ori!

Mulțumesc: https://www.boolinastore.ro

Articolul anterior

Viața cu doi copii e o adevărată aventură în familie: Cum m-a ajutat o hârtie igienică să ies basma curată dintr-o situație… mai delicată (p)

Articolul următor

La 12 ani de blog: parcă tot ce-i mai frumos urmează să se scrie

16 Comentarii

 1. Roxana C.

  Stoc epuizat. Oare de ce?😁😜

 2. Alina I.

  Eu vreau doar sa-ti spun ca arati ABSOLUT S-U-P-E-R-B ca prospata mamica! Ai o silueta de invidiat 😉 Cat despre cadou…sa-i porti sanatoasa!

 3. Lidia

  Eiiii la mijloc e putina publicitate ;). Eu nu i-as purta nici platita dar gusturile nu se discuta. In rest, te citesc cu placere mereu! :). Numai bine!

  • Auleeeeu, daca ai sti cate chestii pe care nu mi le doresc primesc… marti au fost patru curieri, de exemplu. Numarati, pentru ca au venit la amiaz, cand ghici ce incercam sa facem 🙂
   Odata am primit vopsea pentru par negru, intelegi? So wrong!

   Cat despre pantaloni, I love them!

 4. Amy

  Foarte frumos modelul si chiar se aseaza bine pe tine. Sa te bucuri de noii tai pantaloni si sa-i porti cu drag! 🙂

  Acum, daca-mi permiti, o intrebare care nu are legatura cu subiectul. Ai ceva recomandari de restaurante misto in Sibiu? 😀 Ajung saptamana viitoare si mi-ar placea sa merg la sigur, pentru ca ultimele 2 dati nu am nimerit unde trebuia, mi-am luat teapa. Thank you in avans! 😀

  • Hey, Amy 🤗
   Nu prea mancam in oras in Sb, dar ti-as recomanda Benjamin steak house, altele nu prea stiu.
   Si musai un ecler cu caramel sarat (caramel, foarte important), de la Sucre, pe str scoala de inot. Dar caramel sarat! 🙂

 5. Ecarulan

  Nu m-as fi gandit ca e stilul tau de pantaloni 🙂 Super! Si pantofii.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 167 queries in 0.493 s