Mâna sus care știe ce zi e astăzi!

Mâna sus care știe ce zi e astăzi! miruna ioani

N-am deschis laptop-ul de nici nu mai știu când, iar când l-am deschis, am fost sigură că s-a stricat, pentru că-mi arăta că e vineri. Bine, și vineri era, doar că mie mi se părea o zi care aduce a joi sau poate a sâmbătă. În niciun caz vineri.

Deși primul lucru care mă întrebase soțul când ne-am trezit a fost ce zi e astăzi. N-am decis cine avea dreptate până la final, pentru că nimeni nu avea vreo părere.

M-am trezit cu senzația că am dormit cu gura căscată, probabil atât de obosită eram.

Și într-una dintre aceste zile, Tudor a venit la mine pentru că-i venise lui timpul să doarmă de prânz. Ahahahhaha, ce ciudă o să m-apuce pe aceste rânduri când viața o să-și reia obiceiurile chinuitoare. Acum, practic scriu de undeva din ceruri. Dacă perfecțiunea ar avea o rutină, așa ar arăta ea.

foto Shutterstock

Articolul anterior

Primul Moș Crăciun din viața lui

Articolul următor

Fericiți cei care știu ce înseamnă ”să te zdrobești”. Și cum se simte

15 Comentarii

 1. Adina Maria

  Toata ziua am zis ca azi e joi?

 2. Rox

  Eu stiu ce zi e. Dupa vineri merg la munca 🙂

 3. Gabriela F.

  Sunt de garda… Știu și nu o sa uit garda asta… Nu știu daca e vorba de botezul intorsului la servici, dar e una mai dificila ca cealaltă…

  • Chiar acum ești de gardă??? Să îți fac urarea sau să nu cobim… Mă gândesc la tine, deși știu că nu te ajută prea mult..

 4. Schmitz Ela

  la mine mesajul tau, era sa scriu masajul tău, a venit sambata. Azi implinim 8 ani de casnicie si 3 ani de blogging. Cum zboară timpul 🙂

 5. Eu m-am holbat la calendar vreo zece minute pana sa inteleg ce s-a intamplat, ca era miercuri si nu duminica,partea buna era ca am oprit timpul in loc cel putin pentru mine. 🙂

 6. Andreea

  Nici eu nu stiu ce zi e astăzi. Știu doar ca ziua de 7 ianuarie, in care reîncep serviciul, este ziua in care intru, practic, in concediu :)))).

 7. Steluta

  Stiu ce zici ?? si noi am dezbatut subiectul “ce zi e azi??” ? mi se pare super fain cum in perioada asta uitam in ce zi suntem. Avem nevoie de asta si e misto! ?

 8. Oana

  Ehhh, când ai copil un strop mai mare te anunță el. Și în ce zi ești, și ce dată este, și câte grade sunt, practic ai un asistent personal???

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 159 queries in 0.411 s