Pentru copilul meu, fac ORICE

pentru-copilul-meu-fac-orice-miruna-ioani

Ieri, de exemplu, am alunecat, cu el în brațe, și am căzut peste pragul termopanului dintre sufragerie și balcon. Un vis, ce să mai. Ca să nu se lovească puiul, am pus mâna mea peste prag, de sunt sigură ca aș fi rupt-o, dacă n-ar fi sărit soțul să ne prindă pe amândoi. Părinții au acest pilot automat.

O săptămână întreagă, în concediu, nu am mâncat înghețată decât o singură dată, nici papanași n-am comandat, ca să nu dau un exemplu de slăbiciuni din astea ale vieții. Doar cei care mă cunosc pot aprecia efortul cu adevărat.

Bărbatu-meu. Și acum ține teorii despre cum trebuie educat copilul după regulile părinților, nu să facă totul cum vrea el. Și, cinci metri mai încolo, orice-l roagă fiu-său (să-l poarte pe umeri, de exemplu, când e foarte obosit) este executat fără pic de negociere. ”Păi dacă vrea el…”

Bineeee, mie-mi spui?

Iar astăzi, tocmai am vorbit 30 de minute germană, după 13 ani. Corect, fluent, de parcă aș fi avut 18 ani.

Sunt convinsă că, pentru copiii noștri, avem așa un pilot automat cu superputeri. Cum ar fi să îți rupi mâna în locul lor, să nu mănânci înghețată ca să nu bage zahăr nici ei, să-i cari kilometri întregi în spinare și să întinerești când nici nu mai știai cum.

foto Pixabay

Articolul anterior

August, luna cu cel mai puțin stat pe acasă. Ce amintiri frumoase și întreținere mică vor fi!

Articolul următor

Tatăl intră în viața copilului abia după 3 ani

 1. Roxana

  Te cred! Din acest motiv am eu spatele in pioneze… Fii’mea ma roaga sa o mai iau in brate dimineata cand nu se poate trezi sa mearga la scoala. O duc din pat pana la masa. Are doar 26 kg,dar e suficient. Si da,nu pot sa spun nu!!!!
  Din toamna asta a zis ca nu mai vrea. M-a vazut in ce hal sunt!!! In vacanta nu am luat-o in brate deloc! Si ma doare sufletul.☹️

  0
 2. Ce frumos spus! Mi-au cazut ochii pe treaba cu zaharul (defect profesional :D). Ai mare dreptate, cred ca e cam singura modalitate care functioneaza cu adevarat, sa aiba un model, nu doar sa auda teorii :).

  0
 3. dia

  Dar papanașii ce au?😀Eu fac pesmetul in cuptor și ii îndulcesc cu miere😀 In rest, subscriu

  0

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 164 queries in 0.469 s