2 invitații la Conferința Internațională ABA de weekend-ul acesta

Fiindcă ați zis că vi se pare de ajutor acest tip de postări, sper să vă prindă bine biletele la această conferință din București. Ca de obicei, organizatorii ne oferă nouă 2 bilete full, noi împrăștiem vestea.

Povestea e așa: mi-a scris Diana,  de la Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA), un ONG care lucrează cu copiii cu autism și organizatorul celei mai mari conferințe din România care abordează din perspectivă științifică teme din această sferă.

De ce v-ar interesa conferința

Conferința Internațională ABA, aflată la a șaptea ediție, este adresată atât specialiștilor în analiză aplicată a comportamentului, cât și persoanelor implicate în recuperarea copiilor cu autism: psihologi, medici, cadre didactice, părinți. În primele două zile vor fi abordate subiecte științifice, cea de-a treia zi fiind dedicată unor aspecte aplicate cu privire la autism.

Deși este un eveniment academic, principiile analizei aplicate a comportamentului sunt valabile și pentru educarea sănătoasă a oricărui copil, nu numai a celor atipici, dar și pentru orice adult, părinte sau nu, care dorește să trăiască o viață echilibrată.

Evenimentul durează 3 zile, începe vinerea aceasta

Am două bilete pentru acces integral și gratuit la conferință pentru două persoane din comunitatea noastră.

Fiecare bilet va fi valabil pentru o singură persoană și este echivalentul pachetului full pentru părinți (pentru a fi mai ușor identificabil, este vorba de cel în valoare de 250 lei).

Dacă vreți să mergeți, lăsați-mi un comentariu mai jos până marți, 17 aprilie, ora 23:59. Dacă vor fi mai mult de 2 doritori, trag la sorți.

La finalul mailului, Diana a scris așa:

Simpla mențiune a acestui eveniment ne-ar ajuta să răspândim cu mai multă putere informații despre lupta împotriva autismului și să îi educăm pe cei din jur cu privire la nevoile copiilor atipici și integrarea lor în societate. Dacă se poate să împrăștii vestea și înainte de conferința ar fi de un real ajutor.

Ei ne oferă bilete, noi împrăștiem vestea.

Despre acest ONG am mai scris. Găsiți aici un text emoționant, scris de o mămică:

Troleibuzul albastru. O poveste despre autism  


Atât pentru azi, io-s abia întoarsă de la Sibiu și-mi pare că mai am nevoie de cel puțin o lună de vacanță. Ori nu mi-i bună salteaua din București, că tare mult mai bine dorm la ai mei acasă.

Later edit:

Nu am mai făcut tragere la sorți, fiindcă Adi Lazăr și Andreea Elena sunt una și aceeași persoană 🙂 vă scriu cu detalii în privat.

Articolul anterior

Nu există mamă-eroină*

Articolul următor

Anglia, cuvântul-hit al sezonului la noi

9 Comentarii

 1. Ștefania Mihai

  Mi-aș dori să merg. Sunt cadru didactic. Te pup!

 2. Adi Lazar

  Buna! Sunt tata si imi doresc sa merg!

 3. Andreea Elena

  Detin ONG de ajutorare a copiilor. Mi-ar fi utila conferinta.

 4. ioana bartaeanu

  Buna Miruna! Acum am citit postarea ta.
  Imi doresc foarte mult sa ajung la conferinta.
  Sunt terapeut ABA. Multumesc!

 5. ioana brateanu

  Buna, Miruna! Acum am citit postarea ta! Imi doresc foarte mult sa ajung la conferinta. Sunt terapeut Aba. Multumesc!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 147 queries in 0.144 s