Un secret

O să vă spun un secret. Mi-e frică de primăvară anul ăsta. Deși mi-era dor de ea, dar mai ales de tricourile de sub sacou, de balerinii pe pielea goală și de ochelarii de soare pe nas. Dar mai tare mi-e frică decât orice.

Știți cum oamenii numără primăveri de viață pe post de ani. E ca un fel de timp care înflorește in your face. La unii cu bune, la alții cu mai puțin bune, însă la toți copiii mici. Și la toate mamele tinere. Primăverile nu iartă pe nimeni.

Nu mi-e urât de bătrânețe deloc, doar știți. Mi se pare o binecuvântare de care doar cei aleși se pot bucura. Dar mi-e foarte frumos și de tinerețea asta târzie, mă trezesc în fiecare dimineață recunoscătoare că nu mă doare ceva.

Încă e atât de bine. Copilul e mic, soțul îndrăgostit, părinții aproape. Aș mai sta în această pseudoiarnă sau struțocămilă un timp. Nu mă deranjează frigul de afară, nici fulgii de nea. Mi se par trimiși anume să ne prelungească răgazul un pic.

Acestea fiind spuse, la cât mai multe și tinere primăveri!

foto Pixabay

Articolul anterior

Bebelușii pot ”lua” carii de la mamele lor?

Articolul următor

Construim o lume mai bună prin copiii noștri minunați

17 Comentarii

 1. Rox

  La multe primăveri, fiică, soție, mămică! 😚

 2. mihaela

  Eee, sa fim sanatosi, sa ne bucuram de ce avem. Sper sa ajungem si noi bunici si sa ne descurcam bine de tot. Asa vom mai avea momente de bucurie!

 3. Gabriela

  Primăvară frumoasă!

 4. Ce sentiment placut, acest bine. Bucura-te de el, in orice primavara sau dincolo de ea.

 5. Vlad

  “Dar mai tare mi-e frică decât orice.” ????

 6. Steluta

  Miruna, pana la urma, de ce ti-e frica de primavara?

  E bun si misterul, dar acus chiar n am inteles 🙂

  P.S. Primavara frumoasa 🙂

 7. Roxana

  Mie imi place primavara! Ma simt mai frumoasa!! 🙂
  Sper sa iti treaca repede!! Poate e astenie de primavara!!

 8. Eu ma simt mai tanar primavara, chiar daca asta inseamna ca a mai trecut un an. Si iti impartasesc parerea, si eu cred ca dezghetul si venirea primaverii vestesc cel mai bine trecerea inca unui an.

  • Nu ne venea să credem astăzi în parc că noi eram ăia care stăteau pe bancă și se uitau la copil cum aleargă, că nu eram ăia care împingeau căruciorul sau purtau un bebeluș pe-un braț…

 9. doamna, din cauza asta primavara a venit mai tarziu? 😀 😀

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 152 queries in 0.135 s