Trei invitații la conferința ”Cultivarea inteligenței parentale”

cultivarea inteligentei parentale

Până să apară copiii, cuplul părea a fi un întreg, în care cei doi își terminau unul altuia propozițiile. Mai apoi, unul sugerează căciulița pe cap, celălalt susține călirea. Unul consideră că răsfățul este nociv și acționează mai dur, în timp ce celălalt își ia puiul în brațe, ferindu-l de cearta arțăgoasă… Și acesta este numai începutul.

De ce avem stilul parental pe care îl avem și cum influențează aceste diferențe dinamica în cuplu? Ce impact au aceste diferențe asupra felului în care ne educăm copiii și ce se întâmplă pe termen lung? Cum putem ajunge la un consens, acolo unde pare că nu există niciunul? Vino să afli toate acestea…

-Urania Cremene

sursa

… la conferința ”Cultivarea inteligenței parentale”, parte din programul național #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia,  care știți probabil că promovează sănătatea relațională prin cultivarea inteligenței emoționale și interpersonale, manifestată sub toate formele ei.

Vor fi trei dintre cei mai apreciați experți în psihologie și parenting pe scenă, sunt sigură că oricărui părinte, bunic, bonă, unchi sau mătușă i-ar face bine să-i asculte, l-ar inspira cu adevărat să fie mai bun, mai aproape de sufletul copilului, să comunice mai eficient și să construiască o relație mai așa cum ne dorim toți: frumoasă. Nu cu certuri, nu cu furii, nu cu traume sau nemulțumiri.

Sunt multe de spus pe subiect, eu adesea mă gândesc: oare ce o să-mi reproșeze copilul meu când o să fie mare? Oare care dintre greșelile mele i se va părea cea mai de neiertat lui? Că asta e cel mai important până la urmă, cum i se pare copilului.

Mă grăbesc astăzi, că aș mai scrie o groază. De fapt, voiam doar să vă spun de acest eveniment. Are loc pe 29 octombrie, în București. Anul trecut, am participat la conferința soră și mi-a plăcut enoooorm. Sfatul meu sincer este să mergeți, să vă luați și părinții și bona după voi, educatoarele de la grădiniță, învățătoarea de la școală, vecina de la bloc, pe toate mămicile din parc. Deși, evident, ideal ar fi să mergeți cu partenerul. O să fie cu adevărat inspirațional. Mi se pare că genul ăsta de întâlniri e mult peste orice zece cărți citite, fiindcă trezește altă emoție, plus că poți pune întrebări punctuale și primi răspunsuri dedicate.

Dacă vreți una dintre cele trei invitații

Deci am 3 invitații pentru dumneavoastră. Aș vrea ca mai întâi să vă asigurați că puteți pleca de acasă în 29 octombrie, că aveți cu cine lăsa copiii, bărbatul, câinele și mâncarea pe aragaz, apoi scrieți-mi un comentariu că vreți invitație. Aveți timp până duminică, la ora 21:59.

Like & share nu sunt obligatorii, însă sunt sigură că organizatorii ar aprecia mult să afle cât mai multă lume de această conferință. Iar ei ne dau 3 invitații la eveniment, deci zic că merită. Plus că poate câștigă vreun prieten de-al dv și mergeți împreună. Cum ar fi? 🙂

Cum stabilim câștigătorii

De data asta, încercăm să facem altfel treaba cu decernarea premiilor, pentru a fi sigură că ajunge la cine își dorește cu adevărat. Eu anunț câștigătorii, prin update la acest articol, săptămâna viitoare cândva, iar ei trebuie să mă contacteze prin acest formular în termen de 24 de ore. Dacă, după ce voi anunța câștigătorii, aceștia nu mă contactează în termen de 24 de ore pentru confirmarea premiului, invitația merge automat la cel care a lăsat următorul comentariu după el. Așadar, urmăriți blogul și această postare.

Taxa de participare este 200 lei, întregul program al conferinței este aici.

Daca vreți să aflați când mai apar astfel de ocazii, va puteți abona aici.

Update: Acestea sunt câștigătoarele. Aștept mailurile voastre prin formularul de contact al blogului, ca să confirmați premiul. Acum este luni, 12:30 AM. Aveți 24 de ore la dispoziție.

Update 2: O singură câștigătoare m-a contactat dintre norocoase, iar asta ca să mă anunțe că nu mai poate merge în weekend-ul respectiv. Voi anunța eu direct, pe email pe cei care primesc invitațiile.

Articolul anterior

Cum mi-au schimbat viața un pui, un porc și-o vită la Crock Pot (p)

Articolul următor

M-am gândit la viitorul copilului meu, când m-am întors în România

20 Comentarii

 1. Irina

  Buna, va fi f interesanta conferinta. Am citit textele lui Gaspar, am si cartea lui, ma inspira. Imi doresc o invitatie la acest eveniment pentru fetita pe care o voi naste peste 2 luni.

  1+
 2. Nicoleta

  Doresc sa particip la aceasta conferinta pt a armoniza relatia cu sotul si cei doi copii. Multumesc.

  1+
 3. Anca B.

  Si eu as dori sa particip. Am 2 baieti de 9 si 3 ani si avem cateva probleme de comunicare ..Multumesc.
  Pe Urania Cremene o admir foarte mult si aplic cateva din invatamintele ei.

  0
 4. Iulia

  Imi doresc de multa vreme sa particip la o asemenea conferinta. Il voi lua si pe sotul meu, pentru ca sunt lucruri pe marginea carora trebuie sa discutam. Multumesc.

  0
 5. Mi-ar placea sa particip, cu siguranta va fi interesant. As vrea sa aflu de la specialisti cum sa cultiv inteligenta parentala pentru fetita mea de doi ani si cea care va veni pe lume peste o luna.

  0
 6. Mi-as dori mult sa particip la conferinta, tema acesteia ma preocupa de ceva vreme.

  0
 7. Ioana

  Mi-aș dori să particip la conferință, îmi sunt cunoscuți cei 3 vorbitori și cred că m-ar ajuta să schimb atmosfera din familie. Suntem trei de 4 ani și 7 luni 🙂

  0
 8. Diana P.

  Si eu îmi doresc să particip. Face parte din “pachetul de pregătire” pt noua formula a familiei mele 🙂

  0
 9. Valentina

  Ma intereseaza si pe mine acest eveniment. ( pt 2 buburuze: 4 ani, respectiv 1,6 😊). Multumesc.

  1+
 10. Elena Cosma

  Buna, imi doresc si eu sa particip, sunt intr-o perioada in care mi s-a cam terminat rabdarea si mi-ar prinde tare bine sa imi inteleg baiatul mai bine (4 ani si 10 luni)

  0
 11. Wow ce conferinta faina, nu stiu cum am ratat ideea pana acum 🙁

  0
 12. In vacanta de vară vei citit o carte pe săptămână (zice mama). Hai dragă că e vacanță (zice tata). Vacanta e făcută pentru distracție nu pentru teme (zice copilul). Să citești trebuie sa fie o plăcere și relaxare (zice mama)…. Dar nu îi mai răspunde nimeni. Sau : In pat la ora 9 cel târziu …( Hai lasa-l că e weekend) . Sau : fara dulciuri, sucuri acidulate, etc…. (Ghici ce ii ia Tati din când în când)… Bine, exemplele pot continua la nesfârșit in toate ariile : de la îmbrăcat, mâncare, lectii, sport, responsabilitate, etc. Tare mult mi-aș dori să înțeleg cat și cum din toate mesajele contradictorii pe care noi părinții le dam copiilor noștri (și asta nu din rea voință ori lipsa de iubire) ii afectează pe cei pe care ii iubim cel mai mult.

  0
 13. Stefania

  As avea nevoie sa particip, poate mai aflu cum sa mi armonizez stilul parental cu cel al sotului, ptr ca ne contrazicem in multe din situatiile privind copiii. El este hiperprudent, eu adepta explorarii, el vede posibilitatea de imbolnavire peste tot, eu sunt pentru calire, etc. E foarte obositoare si descurajanta situatia…

  0
 14. Ioana Ungureanu

  Uau, acest evenimente aduce in acelasi loc cei mai minunati oameni, care pe mine m-au inspirat si mi-au deschis sufletul pentru a creste frumos si armonios puiul de om. Ii urmaresc si citesc cu nesat pe toti.
  Cred ca intalnirea ar avea caracter revelator pentru mine, m-as simti transpusa in acea lume speciala la care visez.
  As fi onorata sa particip.

  0
 15. Netejoru Daniela-Larisa

  Mi-a transmis Irina (Schmitza) că ai mai avea o invitație la conferința din 29 octombrie! Ți-aş fi foarte recunoscătoare dacă ar ajunge la mine 😟! Irina a zis că pot să mă “folosesc” de recomandarea ei! Am doi copii complet diferiți, iar participarea la conferință m-ar ajuta enorm! O zi plăcută şi inspirată!

  0

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 188 queries in 0.615 s