Obiceiuri sănătoase ale unei mame pe cale de dispariție

Încă fac duș. Zilnic.
Mă și spăl pe dinți. De două ori, câte 5 minute fix!
Aș trece că nu fumez, deși nu știu dacă se pune.
Scriu pe blog, e ceea ce mă energizează ca o rugăciune spusă bine.
Petrec mult timp în aer liber, că doar vă povesteam despre parcul de langă bloc.
Beau apă.
Mănânc înghețată. (asta rău n-are cum să fie)

Chiar nu știu ce altceva să mai scriu.

Știți cum e când alergi și obosești, dar alergi în continuare, încât după acel prag ai impresia că ai putea alerga încă 5 ani și nu tot ai sta în picioare? Fix așa eu cu nesomnul. Simt că intru în straturi tot mai dubioase a privării de el, noroc că încă bărbatul mă iubește și copilul mă recunoaște. Sau invers? Cine-o mai ști.

Multe prietene pe facebook m-au provocat să povestesc despre obiceiurile mele sănătoase. Păi, având în vedere că scriu aceste rânduri la 1.34 a.m., că încă nu m-am spălat pe dinți și cred că am Nutella prin păr, m-am descurcat destul de bine.

Inițiativa acestei provocări sănătoase îi aparține Florinei Badea, o altă femeie care face multe și se plânge puțin. Nu ca mine 😛

Articolul anterior

Cum mersul în parc îi poate afecta dinții unui copil

Articolul următor

I-ai spune copilului tău o poveste despre un băiețel care voia să fie fată?

21 Comentarii

 1. Ioana

  Eu plec de acasa de 3 ori pe saptamana. Bebe ramane cu tati, ce alt obicei mai sanatos?

 2. dia

  Sport cât pot de mult, de toate felurile( reușesc realistic cam de 3 ori pe săptămâna). Mers in pădure la drumeții cu băiețelul cam de 3-4 ori intr-o săptămâna. Hot yoga. Somn adecvat. Zahăr minim dacă nu zero. Legume/fructe cât încape. Apa cât de multă. Citesc( nu cât as vrea). Ieșit de pe orice rețea de socializare de mult timp( și ce bine e!!!)Ce mai, mai bine ca înainte:)))
  Toate pe pricipiul: dacă eu nu am grija cât de cât de mine, băiețelului meu nu are cum sa ii fie bine.

 3. Eu zic pas acestei provocari pentru ca nu-s in stare sa beau nici macar apa.

 4. 3 mere zilnic rontzai la birou, pe post de mic dejun, de ajung colegii sa rada ca lor le plac iepurii: la rotisor 😀 😀 😀 .
  Si beau apa, 1.5l – 2l.
  Si ieri reusii sa fac mai mult de 10 mii de pasi, victorie ce imi iese numai in weekend 😀

 5. maddy

  inot de 4-5 ori pe saptamana de la 7 dimineata, inainte sa ma duc la birou. cea mai buna decizie pe care am luat`o pentru sanatatea mea, nu ma mai doare deloc spatele si imi simt toti muschii relaxati.

 6. ieri am dormit la pranz, se pune? 🙂 de fapt n-a fost cine stie ce somn, pentru ca sunt racita cobza si nu puteam respira la orizontala, dar am stat in pat.

 7. Merg la sala de 2 (uneori de 3) ori pe saptamana, imi pun o masca pe fata, citesc cateva pagini dintr-o carte. restul cu facut dus, spalat pe dinti sau pe par le fac cu piciul din dotare :-P.

 8. Anca B.

  Citesc cate putin in fiecare seara, si nu ma refer la carti de parenting.

 9. Alta Miruna

  Citesc. Ma duc la sala. Inot. Fac voluntariat. Ma uit la seriale, guma de mestecat pentru uneori foarte obositul meu creier. Ia uite ce de lucruri… de neimaginat acum 2-3 ani cand erau copiii mai mici 🙂

 10. CristinaM

  Ha, beau vreo 4 cani de cafea pe zi si… reusesc sa dorm noaptea 5 ore, fiindca doarme si bebele… iar cand ma mut la mama cate o saptamana, dorm chiar mai mult…
  Dusul zilnic si spalatul pe dinti ( iar dentistul e cel mai bun prieten al meu si singurul vizitat regulat) sunt obligatorii, ca fara aceste 2 activitati o iau razna…
  Tot zilnic reusesc sa si citesc…(beletristica in 95% din zile)

 11. Alexa

  Mananc fara sare,fix ce are si copilul in farfurie,serile mai beau un vin desi inca alaptez la 1.9 ani ai lui 🙂 ,terapie Bowen o data pe sapt ( are efect),mai citesc,nu zilnic…uit de apa insa si nu mai ajung la sala ca nu mai am energia necesara dupa ora 19.30 iar la 6 am nu ma trezesc ca dorm mult…de la 9 la 8.30,de obicei :))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 174 queries in 0.202 s