De astăzi, Andra e online :)

Vreau să vă arăt acest proiect care s-a lansat astăzi: AndraOnline,  fiindcă știu cât de mult au muncit oamenii la el și cât suflet s-a pus. Va fi sursa principală de știri despre ea, plus multă informație de lifestyle în concordanță cu valorile și credințele ei. Nu o cunosc personal pe Andra, însă o admir de la distanță și știu că are oameni devotați în echipă. Unul dintre materialele de pe site, cu care a ales să se lanseze, este următorul. Vedeți dacă sună cunoscut 🙂

Desi scrie pe blogul siblondelegandesc.ro de parca s-ar fi nascut pentru asta, ea de fapt are alta profesie: este medic dentist. “Am ales stomatologia fiindca mi-am dat seama ca e bine sa stii sa faci ceva cu mainile, sa vii in intampinarea unei nevoi care va fi inca multa vreme pe piata. Nu am ales facultatea dintr-o pasiune nebuna, ci dintr-un realism atipic varstei respective. Am inceput sa-mi iubesc profesia abia cativa ani mai tarziu, cand am inceput sa o si practic.” (continuarea aici) Later edit: a dispărut pagina respectivă întradevăr, nu știu ce s-a întâmplat.

Site-ul s-a lansat abia astăzi, deja are aproape 7000 de like-uri pe facebook (se poate ca numărul acesta să fie depășit până dau eu publish la articol). Later edit: da, peste 7300 între timp :))) zici că io-s mama Omida!

Vă las cu my all time favourite de la Andra. Dacă ar ști ea câte Crăciunuri am plâns de departe, din brațele Reginei, tânjind după brațele mamei mele. După mirosul de cozonaci. Dacă ar ști ea, cât stăteam eu să îmi imaginez că sunt cu ei. Vedeți și cum se termină piesa, la mine e încontinuu pe repeat. Doar că anul ăsta, dorul e dat pe stop!

Habar n-am dacă sunteți fani, dar puteți urmări pagina de facebook a site-ului: AndraOnline.ro. Contul de instagram: AndraOnline.

Articolul anterior

Ce să NU faci când stai cu copilul. Ghid pentru proaspeții tați

Articolul următor

La ce restaurant să te duci când nu știi ce să mai mănânci: Seva Cuisine

10 Comentarii

  1. Denisa

    Si mie imi place mult acest cântec, mai ales în perioada aceasta. Mulțumesc că mi-ai adus aminte de el!Imi place Andra, în general! Mult succes! 🙂

  2. Nu stiam melodia, ce frumoasa este, imi taie din dorul de duca departe

  3. In opinia mea, Andra si Delia au cele mai faine voci din industria muzicala romaneasca. 🙂 E un bonus ca Andra acum are si pagina online 😀

  4. Mihaela M

    Îmi place mult Andra, e si ea printre cei pe care îi ascult cu drag de sărbători, dar mie mi se par geniali cei de la Corala Armonia. Pur şi simplu îi iubesc. Din păcate nu sunt prea puțin cunoscuți la noi, deşi au câştigat medalii de aur şi a fost declarată a campioană europeană la Olimpiada Europeană de Muzică Corală. Au piese religioase, dar au şi colinde si folclor.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 151 queries in 0.352 s