5 duminici până la Crăciun

bebelus-iarna

Ar trebui să fac multe alte lucruri la ora asta în afară de a scrie aceste vorbe fără noimă pe blog. Hainele-mi stau murdare și prin valize, că în coșul de rufe nu mai au loc. Praful s-a adunat smocuri prin colțuri evidente, iar lista mea de lucruri personale de făcut e lungă și la vedere. Ieri am reușit într-o fugă să-mi tai 4 unghii de la picioare, dacă înțelegeți ce vreau să zic. M-am uitat de câteva ori în calendar. Mai sunt 5 duminici până la Crăciun.

Și noi suntem acasă.

E primul Crăciun din restul vieții mele. Și primul Crăciun din toată viața lui.

Astăzi i-am luat Broscuțului haină groasă de iarnă, e ca un ursuleț împachetat în ea. Grozav exercițiu de imaginație: mânuțe reci, nas roșu prin zăpadă, sanie cu zurgălăi, cizmulițe cu fermoar, ciucurii de la căciulă. Frig pe sub haine, zăpadă în papuci, foame de la stat pe-afară, somn de după aer curat. Cred că de asta e bine să facem copii, că altfel n-am mai da cu nasul prin zăpadă.

Ce fericiți trebuie că suntem. Gata, iarno, de-acum suntem și noi pregătiți.

imagine via Shutterstock, bebeluș iarna

Articolul anterior

Cum alegi haine care te avantajează, trucuri pe care nu mi le-a spus nimeni (P)

Articolul următor

Te iubesc un pic mai mult de infinit

14 Comentarii

 1. In Iasi e zapada de 10 cm deja. Dam drumul la colinde aici :))

  2+

 2. Rusu Delia

  Frumos articol! Dupa descrierea facuta de tn, si eu eram asa cand eram mica! Infofolita toata ca sa nu-mi fie frig. Va pupacesc pe toti 3! 😘😘😘

  0

 3. Simo

  Va fi cel mai frumos Craciun de pana acum! Distractie faina la zapada!

  0

 4. Cu toate ca ma ingrozeste traficul si nebunia ce se instaleaza odata cu zapada, parca imi doresc sa ninga, sa mai stearga din griul sufocant al vietii. Sa stau la geam si vad totul alb!

  1+

 5. Cricket

  Iubesc Craciunul, dintotdeauna…si zapada. O sa fie o nebunie anul asta pt ca da, e primul Craciun in 3 cu bebelina noastra.

  1+

 6. Ioana

  La cluj e zăpada. Si pe noi ne-a luat pe nepregătite 😜! Acum ne-am întors din oras ca sa luam cizmulite de iarna!

  0

 7. Lorelai

  Apropo de iarna si imbracaminte de copii in zilele noastre in Romania, se obisnuieste sa li se dea copiilor haine de corp (maneca lunga) de lana (ma refer la primul strat pe piele) in loc de maieu ?

  0

 8. Alina

  Aww, 5 mai sunt🤔 , eu chiar cred în magia iernii,în mosu ‘,în cadouri…..e asa plăcut să aștepți spiritul iernii și al sărbătorilor atunci când ai copii.😇

  0

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 184 queries in 0.419 s