3 link-uri utile pentru părinți

  1. Mirela Retegan duce Antrenorul Părinților în turneu prin țară: București, Cluj, Timișoara, Bacău, Iași, Constanța, Brașov. Biletul costă 35 de lei, aveți detalii aici. Pe Mirela o știți ca fondatoare Zurli, cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România. Acum își propune să ne învețe cum să ne jucăm cu copiii noștri. Deși ar trebui să fie ceva intuitiv, cred că e loc și de alte idei decât doar ale noastre. Eu una știu sigur că n-am talent la scălâmbăieli din astea haioase. Adică, mă uit la părinții mei cum se poartă cu Tudor și învăț, învăț tot timpul trucuri de la ei.
  2. Oana Moraru merge la Mediaș în 17 septembrie. Mediaș e în județul Sibiu, iar asta e informație pentru cititorii mei de aici (sper să fie vreo câțiva). Pe Oana Moraru o știți de la voceaparintilor.ro. Eu am ascultat-o vorbind de curând și mi-a plăcut mult. Am și distribuit cel mai recent articol al ei despre cât e de important să lăsăm copilul să se plictisească. Citiți-l, dacă nu ați făcut-o deja. La Mediaș, e o conferință pentru părinți și profesori despre ferestrele de oportunitate ale fiecărei vârste, despre cum apare învățarea durabilă, cum se formează motivațiile adevărate, direcția în viață și valoarea personală. Găsiți detalii aici.
  3. Carmen Radu, unul dintre ambasadorii proiectului Food Revolution din România a scris pe blogul ei despre campania ”Prepară un dulce sănătos pentru copilul tău”, unde oferă și 4 idei delicioase și sănătoase. Carmen a absolvit cursuri internaționale de nutriție, putem avea încredere în ea. Blogul e la început, așa că, aplauze, pentru încurajări.

sursa foto: carmenradu.ro

Dacă doriți să aflați când scriu, vă invit să urmăriți pagina de facebook a blondelor.

Articolul anterior

Limita dintre ce scriem (pe facebook) și ce trăim (în viață)

Articolul următor

Despre nevoia de moașe în România și May Williams, cea blândă și bună

2 Comentarii

  1. Link-urile sunt bune pentru parinti. Putem invata lucruri noi care ne ajuta la o educatie sanatoasa pentru copii nostri. Chiar avem nevoie sa invatam sa fim parinti.

    • Cred ca niste idei in plus nu strica. Pe Mirela si pe Oana le-am auzit vorbind de curand si m-au cucerit. Imi e ciuda ca nu pot merge pe 2 octombrie la antrenorul parintilor in Bucuresti, fiindca merg la o nunta. Dar poate merg altii si povestesc 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 136 queries in 0.141 s