Cum am scăpat eu din situaţie

… fără transpiraţie. Articolul ăsta e ca să anunţ câştigătorii concursului de luni şi ca să dezvălui ce mi-au stors creierii blonzi să bolborosesc în loc de salvare la faza cu telefonul. Mulţumesc pentru participare, concursul s-a încheiat.

Doar că, dacă tot m-am pornit să scormonesc în Cartea Gafelor Personale, am mai găsit nişte situaţii şi nu mă pot abţine să nu vi le spun. Poate mai aveţi şi dumneavoastră ori…

  • La părinţii mei în grădină, stăteam de poveşti cu mama şi cu o vecină, prietenă în acelaşi timp. Eu nu mai locuiesc de 2 ani şi ceva în ţară, deci nu-mi vizitez părinţii tocmai săptămânal din motive obiective. Şi stând noi aşa, ce-mi trece mie prin cap? Văd un pitic din ăla de grădină, ştiţi voi, toată lumea ştie, şi eu ştiam părerea părinţilor mei despre asemenea oribilicoşenii, deci zic (cu voce tare, nu în gând): De unde-a mai răsărit acest mega kitsch la noi în curte? La care, mama se face verde-albastră, vecina la fel. Normal, era fix cadou de la ea. Na bravo, îmi venea să intru în pământ. După care am zis ceva de genul că măcar piticul ăsta va avea precis viaţă mai lungă decât florile, având în vedere că stăpânul curţii era un ciobănesc german plin de energie. Să zicem că gluma n-a prins.
  • Vorbeam la telefon cu mama, care fix în momentul ăla se întâlnise cu cineva, să-i zicem A. Şi-mi zice la telefon: Uite, te salută A, nu vrei să ţi-o dau la telefon?  La care eu – naivă- chiar cred că se aştepta un răspuns de la mine şi încep să bodogăn, că ia să mă mai şi scutească de gesturi din astea, că ştie cât mă enervează, că nici nu am ce tot vorbi atâta şi-n plus, are numărul meu de telefon, dacă vrea mă poate apela direct – timp în care deja transferase telefonul celeilalte persoane. oooooops. Aici a fost chiar ca în filme, că eu, când m-am prins de gafă – tipa auzise TOT ce-am bodogănit, am început să-i spun că, scuze, da’ tocmai mă certam cu cineva de lângă mine, de fapt. :)))))

De fapt, nici vorbă. Dar la ale noastre să revenim, c-am râs destul de mine în articolul ăsta.

ep-5-replica

 

Iar câştigătorii sunt: Marele premiu merge la Teodora, adică un eco make up case. Trusa Lady Speed Stick merge la Claudia şi trusa Mennen Speed Stick, la Mihaela Curea (cu dedicaţie specială pentru soţ).

* Articol din cadrul campaniei “Scapă din orice situaţie fără transpiraţie”. Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick au lansat această campanie, prin care vor să scoată în prim-plan situaţiile jenante din viaţa de zi cu zi cu care ne confruntăm cu toţii.

 

Articolul anterior

Regina gafelor mulţumeşte pentru aplauze

Articolul următor

A doua experienţă cu airbnb

3 Comentarii

  1. Claudia

    Meeersi încă o dată! 🙂 Sper că ai primit mailul. Sunt aşa încântată. Nu am mai câştigat ceva de ani de zile!

    • Confirm, am primit mailul . Am şi răspuns la el. Mă bucur atunci, să fie doar începutul unui lung şir de momente norocoase pentru tine! 😉

  2. Ciobanesc german? 😡

    Am o mare slabiciune pentru ei… 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 125 queries in 0.175 s