Ce lucruri ar trebui sa aiba orice tipa fashionable pana la 30

Articolul asta a inceput dupa ce-am vazut la Anne-Marie un titlu de la Harpers Bazaar, care suna cam asa: 11 Things Every Fashionable Woman Should Have by 30. Linkul aici.

Si mi-a amintit de mine, pe la 22-23, cand eu -cea la 30- eram ceva foarte indepartat si cum mi se parea ca voi fi fabuloasa la schimbarea prefixului. Imaginea asta venea la pachet cu niste lucruri, mirosuri si statuturi. Fara legatura cu lumea modei, ca nu ma pricep.

Acum, cand 30-ul imi face cu mana de tot mai aproape, urandu-mi un bun venit calduros, imaginile s-au schimbat pe ici pe colo, prin punctele esentiale.

Inainte de orice, 30-ul e o binecuvantare. La fel ca 40, 50 … si 90. Si tot ce vine dupa. E doar timp in care omul sa invete sa iubeasca. Pe el insusi si pe cei din jur. Si sa se bucure. De el si de cei din jur. Nu fac parte din categoria domnisoarelor speriate de varsta si de timp. Nu mi-e frica de ridurile care-mi rasar in coltul ochilor si nici de dungile care-mi tradeaza incruntarea. Sa simtim si sa ne exprimam simtirea e normal, saraci cei care au uitat cum sa o faca. Nu mi-e teama de tineretul care vine din urma, ci mi-e drag de el. Si de ele. Nu cred in competitia dintre femei, ci in competitia dintr-o femeie. La fel cum niciodata nu mi-am comparat silueta cu cea a Andreei Raicu, ci intotdeauna blugii mei de acum cu cei din liceu. Oricat de dureros, macar ceva

mai realist.

Cat despre lucruri, cred tot mai mult ca si detinerea unor obiecte poate fi aducatoare de bucurii. Un parfum adevarat, de exemplu. Nu-l ai cum aprecia pana iti faci cumparaturile in duty free. Poate o vizita la Madison ar ajuta. As fi zis ca deschide ochii, desi implica si restul simturilor.

 

 

Articolul anterior

Puterea mirosului

Articolul următor

Product placement în Homeland

5 Comentarii

 1. Na, in sfarsit o femeie care accepta cu curaj trecerea timpului. Well done!

  0
 2. trebuie sa ne impacam cu fiecare aniversare, pentru ca este a noastra si este u adevarat privilegiu sa prindem cat mai multe!:)

  0
 3. Marioara

  Buna . Am descoperit acest site minunat,si vreau sa-ti spun ca i-mi place mult ce faci tu aici ! Nu are legatura cu subiectul ce vreau sa-ti spun acum,am citit postarea din 2012 legata de sfaturiile pe care le-ai dat pentru cei care doresc sa urmeze facultatea de stomatologie. Eu am terminat liceeul in anul 2009,atunci nu eram sigura ce doream sa fac pe mai departe,intre timp in toti acesti ani am fost plecata la munca in strainatate. La inceputul anului 2014,brusc mi s-a nascut dorinta de a face ceva mai mult, si m-am hotarat sa urmez facultatea de Medicina Dentara Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca. Acum vreau sa-ti adresez cateva intrebari si te rog sa-mi raspunzi : Ce parere ai despre aceasta Universitate ? Este o problema mare daca lipsesti primele doua luni de la facultate ? Te intreb, deoarece eu am semnat un contract de munca pentru Germania pe luniile Octombrie-Noiembrie. Imi cer scuze ca m-am lungit atat,multumesc.

  0
 4. Vai, articolul ăsta a fost publicat din greşeală, de un virus , nu de mine. A fost luat din ciorne şi pus online! Îmi pare rău, acum e prea târziu să-l şterg…

  Marioara, da, este o mare problemă dacă lipseşti 2 luni de la şcoală. Profesorii de la Cluj nu acceptau nici să întârzie studenţii, apăi să lipsească aşa, cu lunile.
  Mai e până la admitere, deci eu te-aş sfătui să te pregăteşti pentru anul viitor sau să te gândeşti mai bine…

  0
 5. Marioara

  Mutumesc ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi,o sa ma gandesc mai bine,si sper sa reusesc. As mai ave-a te rog o intrebare, care sunt materiile de baza care trebuie stapanite foarte bine in acest domeniu ?

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 125 queries in 0.232 s