#priNeamţ aduce blonda în România

E primul eveniment blogăristic şi onlainic, la care sunt invitată de când m-am apucat de reparat gurile străinilor. Iar invitaţia a venit cu tot tacâmul, adică biletul de avion şi voia bună sunt incluse.

Astăzi mi-am luat şi liber de la cabinet, ca o blondă responsabilă ce sunt. Fiindcă e clar, în septembrie vin acasă! Planul e în felul următor: vineri are loc o conferinţă pe tema marketingului online în turism (la care vreau tare muuult să particip, tocmai fiindcă am propus eu însămi un proiect tare fain către 2 companii, dar am fost refuzată silenţios într-un caz şi politicos, în celălalt. De vreun portar probabil. Nu vreau să cred că ajunsesem la director!). Aşa că o să fie interesant. Atât pentru bloggeri, cât şi (sau mai ales) pentru industria turismului, care poate prinde aripi din online. Toată figura va avea loc în Piatra Neamţ, vineri, 14 septembrie. Cine vrea să participe, se poate înscrie aici, recomand călduros.

Iar de sâmbătă dimineaţa pornim în excursie ca-n clasa a 3-a #priNeamt. Asta-i gaşca, abia aştept să-i văd şi revăd! Sâmbătă seara ne petrecem româneşte, blogăriceşte, dar fără laptopuri, vă rog! Că io mi-s nevorbită şi nesocializată de aproape-un an. De laptop am fost nedespărţită. Deci nu-mi scăpaţi cu doar un schimb de link-uri! :))

Mulţumesc lui Toma Nicolau şi lui Alex Filip pentru această invitaţie. Aţi făcut o mamă fericită. Şi un tată. Vreo 3 bunici, o verişoară şi-o finuţă. Dar, înainte de toţi, aţi bucurat o copilă, că ea a fost prima care a aflat!

Iar, cu puţin noroc, mai iau pe cineva cu mine, de-o s-avem două mame fericite.

 

*priNeamț este un eveniment susținut de Primăria Piatra Neamț, Consiliul Județean Neamț, Central Plaza Hotel, Petrom, Cosmote, Noroc și Autonom.

foto

Articolul anterior

În Anglia, “burta dictează minţii”. ?!?

Articolul următor

Sezonul nunţilor şi ROCHIA de mireasă

12 Comentarii

 1. Ce fain!
  Poate apucam sa ne vedem si noi inainte sa te intorci. Sau macar sa vorbim la telefon 😀

 2. Nu ştiu încă exact cât stau acasă, dar săptămâna de după rămân în Sibiu. Deci măcar telefonul să sune! “Cu doamna Marin, vă rog.” 😉

 3. Ce frumos! Vii in Piatra! De fapt veniti toti sa descoperiti cat e de frumoasa “Perla Moldovei”.

  Sa va bucurati de timp frumos si de orasul asta minunat. Poate vin acasa si ne si vedem cumva 🙂

 4. Georgiana, ar fi super! Eu am mai văzut locurile acum 2 ani, parcă, într-una din ediţiile lecturi urbane. Şi mi-a plăcut mult, mă mai duc. Hotelul e excepţional, patiseriile cele mai bune şi oraşul ne-a impresionat pe toţi!

  Vezi aici e programul nostru, poate ne sincronizăm cumva.

 5. Nu-mi merge link-ul, dar ma descurc eu. E vorba de un week-end si cred ca pot sa dau o fuga. Mi-ar placea la nebunie!

  Spor mult pana atunci 🙂

 6. Vezi acum, cred că mi-a rămas în clipboard linkul greşit. Sorry!

 7. Gasisi, e perfect acum 🙂 Multumesc fain de tot. O zi superba sa ai! Cu inghetata cu tot 😀

 8. Merci, la fel şi ţie! Anunţă-mă dacă ne vedem atunci! 🙂

 9. Daca treci cateva zile prin Bucuresti, poate bem o cafea impreuna :). Ma bucur pentru proiect, sa iti mearga la suflet!

 10. Te astept ca si cand!

 11. Simone, nu ştiu încă nici măcar unde aterizez! Dar te ţin la curent 🙂

  Toma, Stai că vin!

 12. Te asteptam!
  Si noi suntem nevorbiti! Desi, daca nu ajungem la conferinta…ne poti da mai tarziu un podcast cu discutia de la bere?

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 153 queries in 0.248 s