Blondă şi pe două roţi, marca Wu Xing

Cei de la restaurantul chinezesc Wu Xing au dat acest scuter vreme de 2 zile fiecărui blogger participant la campanie, pentru a ne convinge de Wu Xing Express, noul serviciul de livrare a mâncării în 44 minute! Cu aşa o minune la uşă, cred şi eu că e rapid să te strecori prin trafic. Şi nu numai atât, ba mai e şi distractiv! Eu le mulţumesc lui Adrian Ciubotaru şi Alex Negrea pentru punerea la dispoziţie a platoului de filmare şi echipamentului, nu aş fi reuşit fără ei! Dacă iau Oscarul, sunteţi primii pe lista de recunoştinţă. Imediat după, vine Cristiana!

Trebuie să vă povestesc aventura pe două roţi, dar îmi pare rău că nu a fost cineva acolo să filmeze şi începutul ei: imaginaţi-vă două gagici îmblânzind animalul. Floare la ureche, am crezut! Nu a fost chiar aşa, dar am reuşit într-un final să urnim jucăria şi nimeni nu s-a rănit! 🙂 Glumesc, evident, căci ne-am distrat copios şi ne-am făcut o grămadă de prieteni, fiindcă nici eu, nici Cristiana nu prea ne pricepeam la butoane… (Cristiana – de la Rogalski- a fost sufletul petrecerii, de nici nu ziceai că ea era în timpul serviciului.) Şi văzându-ne cam debusolate în mijlocul străzii, am găsit nişte domni tare binevoitori. Dacă unii bărbaţi ies cu câinele la agăţat, pentru fete, scuterul e noul câine!

Şi încă ceva: vedeţi că luni dimineaţa începe concursul Wu Xing şi dacă sunteţi în Bucureşti, flămânzi şi pe fază, pregătiţi cronometrul! Cât era? 44 de minute!

p.s. Nu mă întrebaţi câte claxoane mi-am luat. Că citeşte si mama blogul şi nu vreau să-i dau palpitaţii retroactive (observaţi că şi viteza mea de deplasare e bine adaptată la…caracterul public al filmuleţului. Blonda e un exemplu şi-n trafic! Sau poate nu.).

http://alexandrunegrea.ro/

Articolul anterior

Prima mie

Articolul următor

Poftiţi la mâncare chinezească!

7 Comentarii

 1. Valeriu

  Hi hi hi 😀 Foarte tare! După cum văd ai publicat postul, deci totul a fost ok și nu ai bonus vre-o julitură, amuzant sigur a fost :)) Stai cam țeapană pe scuter si cam tremură creioanele dar lasă că așa e la început. 🙂

 2. Hai, domne, eram la inceput! :p Iti povestesc eu…

 3. tovarasa,
  sa stii ca faci cinste sentimentului chinezesc al mancatului
  ne mandrim cu tine
  uraaa, uraaa!
  :))))))))))))

 4. ma faci sa imi para rau ca locuiesc in Ploiesti anul asta. Dar de la anu`…Bucharest, I`m coming back! 😀

 5. chinezule, cu onoare primesc cuvintele tale. Aveam emoţii în faţa camerelor! :p

  ştrumfiţo, abia te aşteptăm!!! Cu scutere sau fără..

 6. Andreea

  Maine dimineata? Sunt pe faza!

 7. FX

  Melodia de fundal face toti banii :))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.194 s