Aseară am fost VIPe

Aseară am fost cu fetele la film. Sherlock Holmes, foarte drăguţ de altfel. Recomand călduros, mult mai călduros decât Avatar. Fierbinte chiar, în comparaţie. Dar, asta e doar părerea mea, având în vedere că pe dl Robert Downey Jr nu te sperii dacă îl visezi.

Concluzia serii e că sălile sunt chiar frumoase şi scaunele extraordinar de confortabile, mai ales pentru nişte fete cu picioare lungi ca ale noastre 🙂 şi că nici nu e o afacere aşa de proastă să mergi la sala de VIP. Biletul costă 50 ron în timpul săptămânii şi 60 ron în weekend. Vedeţi aici. Iar în banii ăştia intră şi bufetul.

Deci mă gândesc aşa, diferenţa faţă de un bilet obişnuit, plus popcorn şi Cola sau ce alte prostii se mai consumă la astfel de ocazii nici nu e aşa mare, dacă este vreuna. Deci nu e tocmai scump.

Sper să nu se simtă vreun VIP  depreciat 😛

P.S. Mulţumesc că m-aţi luat şi pe mine!

Articolul anterior

A început din nou să ningă. Cu gunoaie!

Articolul următor

Slăbeşte cu cap

7 Comentarii

 1. Eu am fost la Libery Center si am dat 100 RON pe 2 bilete plus bufet…si n-am fost la VIP…deci ar fi chiar la fel pretul:).

 2. vezi, exact ce ziceam! 🙂

 3. Miruna, a fost o plăcere să te văd acolo, deși nu am apucat să stăm de vorbă. Și, după cum spuneam și la mine, ești mai frumoasă în realitate 😀 Că de deșteaptă și faină te știam deja din scriitură 🙂 Și daaa, cu Robert Downey JR nu poți să visezi urât :)))

 4. Si ce scaune inteligente au acolo…:D Si papa a fost buna… Poate ne mai vedem 😀

 5. Si mie mi-a placut mult filmul. Chiar merita vazut.

 6. LiaLia, data viitoare mergem mai repede sau mai stăm după!

  honeybunny, poate?! …

  Lillee, mie mi s-a meritat şi să îl REvăd de data asta 🙂

 7. Cu siguranta 😀 Nu “poate” 😀

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 126 queries in 0.126 s